Säger god natt

Crocket Collar From 2hand

Cross Sign Cross T Shirt From Http://Crosssign.Blogspot.Com, Vintage Shorts From Http://Www.Coalnterryvintage.Com, Tights From Http://Www.Romwe.Com, Jeffrey Campbell Lita Boots From Akira Shoes

Jeffrey Campbell Denim Litas, H&M Sunnies, American Apparel White Maxi Skirt, Leather Clutch From Vintage, Topshop Knit Cardigan, Mango Lace Tank, Mango Black Necklace

American Apparel Jumper, Loveclothing.Com Shorts, Wantedshoes.Com Shoes


Trötter

Känner att jag har fått alldelses för lite sömn denna helgen. Men helgen har varit kanon! Och en massa bilder blev det, så kommer ta ett tag att fixa alla och innan jag har visat alla. Men kommer inte visa upp alla samtidigt utan kommer komma i omgångar, för tror det är runt 150 bilder jag ska välja ut och fixa till. Hade kameran framme hela tiden. Men fick en del jag blev nöjd med :) Förutom det har vi kollat på film, för det regnade i går, gått lite i affärer fick med mig en sak hem från Cubus, grillat och bara umgåtts :) Hade gärnat stannat några dagar till.

In da Car

Sitter i bilen på väg till Kalmar för att hämta upp Emelie :) dom där fram sitter och tjatar om allt möjligt och lyssnar på en massa gamla goa låtar. Tor det kommer bli en kanon bra helg :)

At work

Sitter just nu på lunch på jobbet. Bara två timmar och 15 min kvar sen får jag gå hem :) då blir det snabbt till att fixa sig för sen kommer taxin och hämtar mig vid halv fem;) försökte ladda upp en bild så ni skulle fått så våran sköna soffa som finns här men det funkade inte.

Sweet dreams

Blouse From Vero Moda, Shorts From Http://Coalnterryvintage.Com/

Sov gott♥

I morgon åker vi



Drar upp till Norrköping över helgen med Jocke, Rickard och Emelie :D Vi ska hyra en stuga hela helgen och så blir det en tripp till Kolmården. Kameran hänger självklart med så ränkna med en massa goa bilder sen :) Jocke ska ha med sig sin dator men vet inte om han tar med sig internet, så får se hur uppdateringen blir. Annars hörs vi på söndag och ev imon :)

Done

Äntligen färdig tar alltid en sån tid när jag ska packa, och har alltid med mig en massa onödiga saker. Men det är väl typiskt tjejer? ;) Fast hittar inte en sak som jag vill ha med mig har letat överallt, men hittar den inte någon stans! Blir galen. Den ligger säkert hemma hos Joacim, glömmer alltid en massa saker där. Som tex nu har jag en tröja, ett par mjukisbyxor och ett par strumpor där. Sover där för ofta, har blivit för bekväm så tänker inte på att packa ner saker igen :P Nehe nu ska jag leta vidare.

Packning pågår



Såhär långt kom jag innan. Morfar och hans fru skulle komma till oss, så tänkte att jag skulle hinna packa innan. Men hann lägga fram två plagg sen kom dom. Återkommer senare ;)

Helt okej dag

Dagen har rullat på helt okej, även fast kroppen säger något annat. Fryser och halsont, håller nog på att bli förkyld. Men det tänker inte stoppa mig ;) Det blir bara bättre och bättre på jobbet nu när jag är inne i rutinerna, får se om det kommer gå lika bra igen när vi ska börja göra mat till skolan igen. Nu blir det städning och sen packning :)

Sliten i hela kroppen

Jag stressar på jobbet och för att hinna med allt på dagarna nu när jag jobbar, jag sover dåligt och är jämt trött, jag är stel och har ont överallt, huvudvärk nästan varje dag, och idag frös jag när det var 25 grader varmt ute! Jag behöver helg så jag kan få sova ut och koppla av. Skulle nog behövt en veckas semester till. LÄngtar faktiskt till skolan nu.

Nu blir det sova!

Älskar hennes stil









Victoria Törnegren

Prince & GG







Möttes av detta i morse :)

Bilder part 2













Längtar tillbaka :(

Bilder part 1































Vill kunna rida igen



Det har bara gått en vecka och jag saknar det redan...


Skulle laddat upp

bilderna sen Varberg som jag har lovat hur många gånger som helst (a) Men internet på den datorn var inte på min sida. Men nu är dom redigerade och klara så imon kommer dom upp någon gång under kvällen. Det vill ni ju inte missa ;)

Dagens inspo

H&M Blouses, Nelly  Heels

Urban Outfitters Leopard Print Shirt, Thrifted High Waisted Denim Shorts, Forever 21 Ankle Boots, Studded Fringed Bag, Thrifted Red Hat

Just nu




Ni glömmer väl inte

http://www.bloggriket.se/

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1068408/frridaah/follow

;)

Då har allvaret börjat igen

Var fysiskt omöjligt att kliva ur sänge idag, hade verkligen ingen lust att jobba. Men tack vare den lilla styrka jag hade i kroppen och lite tjat från mamma var jag påväg efter ett tag. Blev en stressig kväll, satte på plattorna på spisen lite sent så det var precis så att alla speciall kosterna blev klara. Nu väntar jag på att den grillade kycklingen och potatisgratängen ska bli färdig, mumma!



Kör på en favorit i repris ;) Har total bildbrist


Har varit hos farmor

igår och idag, därför ingen uppdatering. Åkte dit igår för skulle på dop idag. Som vänligt häder det en massa saker när man är med den sidan av släkten. En kusin rapade rakt ut i kyrkan (han är tre år) och bebisen som skulle döpas skrek rakt in i prästen mic så det ekade i hela kyrkan, hah. Men då somnar man iaf inte ;) Glömde kameran hemma så blev inga bilder tagna, kom på det halvvägs att den låg kvar hemma :( Aja så är det ibland. Nu blir det duschen och sen sova, upp och jobba imon igen.

Städning på schemat

Vill inte :(


Liseberg





Finns inget mer att säga än att dagen blev riktigt bra! Hade jättekul och ätit största sockervadden någonsin ;) Allas försök till att få mig blöt, som misslyckades. Vi åkte först kollerado och då blev alla jätteblöta utom mig. Sen körde vi på flumride, lika dant då ;) Sen hade dom bestämt sig för att jag skulle bli blöt så vi åkte kollerado 3 eller 4 gånger på raken utan framgång. Dom blev bara mer blöta själva. Björn kunde dra ur vatten från sina jeans, Jocke kunnde krama ur både T-shirten och jeansen Anna var mest blöt hon kunnde krama ur allt. Men jag var fortfarande torr till 90%. Men dom fick skylla sig själva ;) Jag hade iaf super kul :)
Dagen avslutades med allsång i bilen till alla möjliga låtar, så ingen skulle somna. Ett lite ovanligare sätt att hålla sig vaken till men det funkar ;)

I bilen påväg till



:D Hoppas på bra väder när vi kommer fram! Men lite regn kommer inte hindra oss ;)

Someone, somewhere

Sold Design Lab Street Skinny From Http://Rstyle.Me/Earfxpv, Dolce Vita Jemma Boot From Www.Dolcevita.Com

1420410_catsl

1420952_img_8059

White Dress From Http://Www.Jonesandjonesfashion.Com/, Vintage Bracelet





Nya älsklingar



Dessa fick följa med mig hem idag, plus en vit skjorta från Bik bok som jag fick för 74 kr :) Det kallar jag ett fynd ;)



At älsklings place

Kom hem till mig vid kl halv sex och då var det bara att packa inför morgondagen. Då bär det av mot Liseberg :D Kommer bli awesome ;) Drar dit med älskling, Anna och Björn :) Och nu sitter jag hemma hos Joacim och kollar på medans han och Rickard spelar tv-spel, inte så kul men har datorn iaf ;)


Nu går taxin

Hörs när jag kommer hem!


Dagens snabba enkla klädsel



Shorts/ Vero moda Maghoodie/ Monkii Overzise linne/ Hm

Time to sleep

Upp tidigt imorgon ska till Jönköping :)


Tips



Super bra!

Dagen har bara sprungit iväg

Åkte iväg och skulle bada på förmiddagen för vid 10 var det inte ett ända moln på himlen. Sen när vi kom dit kommer såklart alla molnen, så mycket badande blev det inte. Så åkte hem igen. Lagade lite mat och tog det lugnt. Stack till stallet sen och skulle rida lite dressyr på banan, men det blev det inte mycket med.
För igår när jag va ute så kliade han sig och sen kunnde han inte ta upp huvudet. Det gick verkligen inte. Hoppade av i panik och började gå hemmåt, efter ett tag blev det bättre och han började gå som vanligt igen. Idag skulle jag rida lite och känna på han, skulle inte rida ett hårt pass men bara kolla så han inte var ovanligt stel eller något sånt. Efter 20 min hände samma sak, och efter 5 min skritt med mig gående brevid blev det bättre. Red ingen mer utan stod och pratade i nästan två timmar med Anna innan jag gick hem med honom. Och nu sitter jag här och ska snart sova.



Min älskade lilla kille du får inte vara sjuk igen.

22.27

1414619_lookbook

Just G Skirt, Just G Top, Steve Madden Wedges, H&M Socks, Aldo Belt

Http://Espaco1098.Blogspot.Com/ Dress

Just nu



Efter en vecka med lite väl mycket godis, blev det i Varberg pga vädret plus att det va semester. Så nu har finnarana börjat visa sig. Men får skylla mig själv men är det semester så får man unna sig lite ;)

19.50

Vet inte vad det är med mig idag. Kroppen är helt seg och inget stämmer. Humörsvägningar varranan timme, huvudet värker, ingen aptit alls idag. Det är som om kroppen protesterar mot något. Allt känns bara konstigt. Fundear på att krypa ner och försöka sova snart.

3 meningar

Döm inte allt du ser.
Tro inte allt du hör.
Berätta inte allt du vet.

En del stall kryllar tex av spindlar





Andra av grodor ;)

+

H&M Ring From Dusseldorf, Self Socks, Boots From Ebay, Top From Zouzou Vintage , Shorts From Vintage Kleidermarkt, Black Cardigan From Tk Maxx, Gina Trikot Ring From Cologne, Ring From Aladin Center Hh, Topshop Ring From Warzawa, Belt From Selfmade By Mam

Jfr.Se Jewelry From Http://Www.Jfr.Se/

Senso Diffusion Leopard Heels, Nasty Gal Wool Hat, E Bay Crochet Top, Mink Pink Shorts, Vintage Belt, Nasty Gal Knuckle Buster, Alexander Wang Diego Bag

John Q



Blir denna filmen nu sen sova, jobb väntar imon. Får se om jag orkar titta på hela.

Jobba på semestern=inte kul

Då var lördagen avklarad bara söndagen kvar. Fick hoppa in akut i helgen tyvärr. Så denna helgen suger verkligen. Sitter hemma själv tills klockan blir ca 20.00 för då går jag och lägger mig. Har verkligen ingen lust att gå upp och jobba imon, speciellt inte när jag igentligen skulle varit ledig.. Ångrar mig lite att jag tackade ja. Men jobbar bara till tre imon ist för sex som idag. Så pga jobbet så har jag inte orkat redigera bilder sen Varberg ska försöka göra det imorgon. Men gräddet på moset var andå när dom som har hand om vilka vikarier som ska jobba var ringde igår, och frågade om jag kunnde jobba hela nästa vecka med. Dom visste inte ens om att jag va ledig.



Vill också vara ledig och bara bada och sola.


Säger god natt

American Apparel Skirt, H&M Striped Sweater, H&M Bow Necklace, Leather Bag From Vintage, Jeffrey Campbell Litas

Shopping







Pix 1- shopping från Ullared
Pix 2- Byxdress från HM
Pix 3- Linne från Gina

Har haft ett par super mysiga dagar

Trots att vädret inte alls har varit på våran sida. Det var jättefint i måndags när vi kom dit, tisdagen fint på morgonen, monligt resten av dagen, onsdagen ingen sol alls knappt och igår regnade från kl 09.30 till kl 18.00. Men har ändå badat en gång trots vädret, och det var faktiskt varmt! Om jag som alltid fryser,klagar och är sist i tycker det är varmt, då är det varmt ;) Blev dock inte så mycket bilder pga av vädret men har några att bjuda på :)


Going home

Nu rullar bilen hemåt. Vill inte det "/ Men så är det har en häst att ta hand om och ett jobb. Fick reda på i Tisdas att jag var tvungen att jobba i helgen, på min semester :( Hörs när jag kommer hem!

Blä för vädret

Det blåser och regnar blir inget solande eller badande idag heller :( Hoppas att regnet upptar så man kan åka in till stan en sväng senare. Nu ska jag gosa ner mig i en fotölj med mitt täcke och lite godis :)

Bion igår

Filmen var super bra, rekomenderar den absolut! Cameron Diaz är ju även en grym skådis :) Filmen rullade på bra och den blev aldrig seg på något sätt, utan hade humor hela tiden, nästan iaf ;) Tycker att dom som vill se den absolut ska göra det.

Bio


Snabbis

Vädret suger här idag så blir inget bad idag heller :( Blev ett litet dopp igår trots att vädret sög, efter att vi hade spelat minigolf. Ikväll blir det bio och imorgon blir det en sväng på stan på kvällen :)

Butterfly










Varberg

Nu sticker jag och älskling till Varberg, ska bli underbart! Kommer hem på torsdag eller fredag, beror på vädret:) Kameran hänger självklart med;) Och hoppas på mycket shopping. Ska försöka blogga något när jag är där :)

Solen skiner, himlen är blå



Trotsar den lilla höjda tempen jag har kvar och mitt virus, och sitter ute i solan, som äntligen tittar fram efter två veckor.


Oskärpa


Mmm Marabou





Just nu. Och snart blir det film.


Nu blir det vila som gäller

Hade ingen lunginflamation eller någon inflamation i någon hjärt muskel heller, som tur va! Har dock ett virus på lugorna så fick stänga order om att vila. Så blir inget jobb i helgen"/ Både skönt och tråkigt. Bara jag blir frisk tills på måndag för då sticker jag och älskling iväg i några dagar :) Men nu funderar jag starkt på att sova en stund känner att jag behöver det.



Bild sen Västervik ;)

Armband





30kr från HM

Blev inget jobb idag

Fick feber igår hade det jobbigt att andas. Har feber idag me och lika jobbigt att andas så läkarna misstänker lunginflamation, så nur blir det mot sjukhuset. Wish me luck..?

Fiskmås


Västervik












Todays





Jeans jacka/ Vero moda Shorts/ Bik bok Skor/ Converse Linne/ Gina

Bloggriket

Ger det en chans http://www.bloggriket.se/. Kicka in :)

Ledig idag

Känns helt underbart, vädret kunde dock varit bättre men et regnar inte iaf. Så ska väl inte klaga. Älskling sov här inatt och åkte till jobbet för en timma drygt sen. Blev en runda på stan med honom innan. Hittade ett snyggt linne som jag ska köpa när jag har tid, hann inte ta ut pengar. Men det linnet ska bli mitt iaf. Fick med mig ett litet armband som jag har funderat på ett tag att köpa och nu är det gjort. Visar senare måste vila mitt huvud känner att det inte är med mig riktigt.

U.S.A

Alexander Wang Tank From Http://Rstyle.Me/Vtpbmv, Jeffrey Campbell Usa Platforms From Http://Rstyle.Me/Y4usbmv

Victoria Törnegren


What are words


Känner mig vuxen

Jag tvättar för första gången i mitt liv, utan mammas hjälp ;) Skaffar mig lite vuxen poäng ;)

Vilken dag

Helt slut har varit hur mycket som helst att göra på jobbet idag, men det gillas. Hade hand om kvällen idag igen och måste säga att det gick bättre idag :) Imorgon är jag ledig, underbart men jobbar i helgen. Känns inte så kul att behöva gå upp kl 7 lördag och söndag. Aja vill man tjäna pengar får man väl offra lite ;) Stannade i stallet på vägen hem och red en sväng barbacka och nu har jag städat och pyssalt, så är helt slut.


Bjuder på en gamal bild.

Humlor i min trädgård






Black street

Wish Black Skirt, Sportsgirl White Tee From Www.Sportsgirl.Com.Au, Roc Boots

Första kvällen avklarad

Helt slut efter dagens arbetspass, men det var riktigt skönt att jobba kväll. Bilr ett lika dant pass imorgon fast ska laga mer komplicerad mat då så får väl se hur det går ;) Löste det ju idag så ska nog lösa det imorgon med. Nu ska jag ställa mig och köra kycklingsallad till lunchen imon. Funderar på att sätta mig och redigera lite bilder sen Västervik för typ två veckor sen? :P

Dead and lovley

Topshop Flag Shorts, Topshop Boots, Chanel 2.55, Key Necklace From Http://Www.Zarataylor.Co.Uk/, Romwe Slouchy T Shirt From Http://Www.Romwe.Com/

Veckan har bara börjat och jag är redan död

Usch jobbar sex dagar denna veckan. Två kvällar och hela helgen önskar att jag hade sommarlov som dom flesta andra, eller iaf jobba lite mindre. Har även bara två veckors semester, och dom kommer jag njuuuta av. Nehe nu måste jag försöka vila bort huvudvärken innan migränen börja komma upp smygande.


Inte min dag





Har skurit mig två gånger, slagit mig, gått in i saker, tappat saker ja det har verkligen inte varit min dag. Och nu har jag en sån satans hvudvärk på köpet...

Hemma helskinnad

Efter ett x antal såkallade kärringarstop, gick det grymt bra;) Lite smått stolt över mig själv med tanke på att det bara var andra gången;) Nu ska jag läsa några sidor i min bok sen försöka sova. Imorgon väntar en grymt jobbig arbetsvecka! Känner mig inte peppad...

Bilden säger allt


The tourist





Grymt bra film

Hellcats och godis




Lookbook

1378924_gfg

Johannan Gwang Ring From Https://Johannan Com.Loopiasecure.Com/Produkt.Php?Id=57&Cat=7&P=3, Jeffrey Campbell Foxy Heels, P.A.P Laptop Bag, Ginatricot Blue Dress From Www.Emmasays.Se

Star Spangled Bandana From Hot Topic, Cobrasnake X Rvca Roadsnake T Shirt, Secondhand Blue John Lennon Glasses

15.56

Har precis landat hemma från stallet, blev en lång runda idag med tanke på att han knappt har gått på hela helgen. Har förövrigt varit en super bra helg med älskling, Rickard och Emelie :) Bäst var igår kväll när vi fick för oss att bada på kvällen. Eller ja Rickard och Jocke fick för sig det jag och Emelie bara hängde på:P Tror kl var kvart över tolv. Det var skönt men kallt. Efter blev det käk på donken sen hem och sova. Nu blir det middag och sen ska jag försöka få pappa till att övningsköra med mig.

Bilspeedway

Sticker snart och kollar på folkrace med älskling, och ska kanske möta upp Emelie och Rickard :)

Nytt i gaderoben





Har letat efter en sån tröja hur länge som helst! Fast i vitt och rött men fanns inte. Men blev kär i den rosa. Från Lager 157.

Första veckan avklarad

five more to go ;) Fast bara en vekca kvar sen två veckors semster, längtar! Slutade tidigare idag redan vid tre. Första och sista gången men är ledig på torsdag nästa vecka :) Nackdelen är bara att jag jobbar två kvällar och hela helgen "/ Känner mig inte jättepepp direkt, men tänk så mycket pengar jag kommer tjäna *happyface*, hoppas iaf det ;) Nehe nu blir det dusch städ och käk. Hörs snart!


RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin