God morgon

Har haft sovmorgon idag, underbart! Börjar inte förens kl 12 :) Vi ska laga mat, duka och servera nior ikväll. Kommer hem runt tio skulle jag tro. Sitter just nu och plattar håret sen ska jag packa ner lite serveringskläder, om jag nu ska severa. Det är ingen som vet än :P Hoppas det blir kul.


Lite kvälls inspo


Just Anna Shoes Shoes From Http://Www.Justannashoes.Com/, Isabel Lu Shirt

Short From Kenzo, Jacket From Vintage, Necklace From Vintage

Mot stallet


Engelska bokredovisning

Sitter och skriver för fullt på min redovisning. Har slarv skrivit den i skolan bara för att veta vad jag ska skriva :P Så nu sitter jag och gör den på "riktigt". Mitt mål är att bli klar innan jag drar till stallet.

 

Boken jag har läst. Den var faktiskt bra :)

Dagens



Shorts- Bik bok T-shirt- HM Skor- Rosa converse

Har varit sämst på att uppdatera

Men har inte haft lust eller tid.
Kom hem vid halv ett så har varit duktig och lagat lite mat. Ska till stallet lite senare och skritta en sväng. Skoldagen har varit hur slapp som helst. Fösta engelska lektionen höll vi på med böckerna vi läser. Sen hade vi ingen matte (inte den gruppen jag är med i iaf) Vi satt utanför och väntade halva lektionen men det kom ingen lärare. Dom andra hade vikarie så det blev väl något missförstånd. Sen var svenskan inställd som vanligt :P Och andra engelska lektionen beskrev vi bara ord för varandra. Så sjukt slapp dag.

Morgon mys i hagen











Min lilla sötnos låg och snarkade i hagen när jag kom i morse (bokstavligt talat) så söt var han! Har aldrig hört han snarka förut ^^  Var där runt halv tio för är ju ledig idag. Så satt ner och myste lite med han. Så sjukt kelig var han, vildade sitt huvdet i mitt knä och gjorde sina små läten medans jag klappade honom över mulen. Han har blivit jättegosig den sista tiden. :) Vi satt och myste i ca 30 min tills Taiten kom och väckte honom och tyckte han kunde leka lite ist :P Söta dom är :)
Magic´s Prince Day♥

14 månader



Känns så sjukt bra! Blir varm i hela kroppen när jag tänker på oss. Äkta kärlek kallas det♥

Feeling sick

Herregud vad förkyld jag har blivit! Näsan rinner hela tiden och huvudet känns som det håller på att smälla. Gick inte till skolan idag. Mådde riktigt dåligt igår på morgonen men kämpade igenom mig skoldagen. Vilket jag fick igen för senare på kvällen. Fick lite feber och skakade som ett asplöv. Var samma sak i morse, så stannade hemma idag. Kännde att det behövdes för nu har jag ingen feber längre. Som tur är så är vi lediga imon, så får sova ut igen :)

2 favoriter






Horses















Lite bilder sen söndagen :)

Rubrik

Noll insop till vad jag ska skriva. Skolan gick segt kändes som man inte fick något gjort alls. Hade även andra nationella provet i matte idag. Har även gått och blevit förkyld, inte så kul. Men en possetiv sak är att vi ska ha grillbuffé i skolan imon :) Kommer bli mumma. Nehe nu väntar läxböckerna.

En liten bild på dagens klädsel


23 maj

Hemsk skoldag men äntligen är den över. Tiden har gått jättesagta och jag har inte fått något gjort. Engelskan hade jag muntliga natinoella idag på den andra engelska lektionen gjorde jag inte mkt, inte på matten heller. Hela kroppen är så sjukt seg. Men lite stolt över att jag lyckades övertala våran idrottslärare, med lite hjälp från Elaine, att vi inte skulle ha någon idrott på fredag. Båda mette lektionerna blev inställda, ovh idrotten med nu. Så på fredag är jag ledig :D Men nu blir det käk och sen träning:)

Lookbook

Isabel Lu Shirt, Bcbg Maxazria Clutch

Shortsen jag köpte igår



Halva priset på Bik bok sista i min storlek, min vanliga tur i den affären ;)

Min Prince blir 18 idag


Annons bilden. Tagen 2007 och vi köpte han januari 2008.


Sommaren 2009


Våren 2010

Tycker han har förendrats en del under åren :)



Köpte en ny sorts godis till honom igår på Hööks, som pressent.

Fredagen och lördagen

Grillningen hemma hos Tobbe i fredags var mycket bra :) Träffade lite nytt folk, vi var inte så många tror vi var nio tio med mig. Orkar inte ränka :P

Igår åkte vi till Jönköpng vad halv två. Var inne på Biltema, A6 och Hööks. Hittade ett par shorts på rea. Kommer visa sen. Nu är det dags för mat sen svenska.

Söndags ångest





Simpsons och godis. Åker till stallet senare tar nog med mig kameran :)

Såhär ser jag ut ikväll





Klänning från HM plus jeans jacka och klackar :) Imon blir det Jönköping så får se när det kommer upp något inlägg ;)

Dagens



Linne skjorta- Ginna Shorts Vero Moda Skor- Din sko

Praktiskt prov

Tänkte bara visa vad jag gjorde för smarrigt igår på det praktiska provet.



Gjorde Charlotte russe. Det är en dessert med rulltårta längst ut och fromage inne. Jag gjorde min med chocklad rulltårta och apelsinfromage, med jordgubbar och lite smält chocklad uppe på. Och jäklar vad gott det blev! Är faktiskt riktigt nöjd. För er som inte har en anning om vad apelsinfromage är för något så är det som apelsin mousse ungefär :P

Bion igår

Filmen var lika bra som alla dom andra i serien. :) Och snygga röda märken hade man efter glasögonen ;) Trodde dock att det skulle vara lite mer 3D effekter än vad det var. Rekomenderar iaf den. :)

Yellow




Sen uppdatering

Åkte hem från skolan idag efter provet. Kroppen var inte alls med mig idag. Hade allt på samma gång. Så har sovit nästan hela tiden som jag kom hem för att försöka må bättre. Har mått dåligt fram och tillbaka hela veckan, tror jag har åkt på en förkylning eller nått. Men imon ska jag gå jag måste det. Känns som jag har varit borta jättemycket den sista tiden. Imorgon drar jag ut till Tobbe igen för grillningen med en massa människor som jag inte träffat innan troligen :P Dom skulle ha en liten "inflyttningsfest" för honom även fast det var ett tag sen han flyttade, så då blev vi bjudna :) Nehe nu väntar svenskan. 


Bio ikväll



Den nya pirates filmen, i 3D :)

Äppelpaj, livsmedelshygien och kallkök



Detta består min kväll av.

Home

Gick väldigt bra att jobba idag :) Ska få komma tillbaka två gånger till innan själva sommarjobbet börjar:) Är väldigt trött förövrigt, och huvudet värker. Ska vila en stund och sen sticka till stallet. 



Ibland får man bjuda på sig själv ;)

Off to work



Hörs när jag kommer hem strax efter tre.

Nu säger jag god natt



Ska upp tidigt och jobba imon :) Älskar verkligen shortsen.

Bokat biljetter till







Den nya Pirates of the Caribbean. Ska se den på onsdag i 3D :)

Kanske ska sova en timma eller två?

Är så fruktansvärt trött och känner mig kraftslös. Men dagen har varit hur slapp som helst. På båda engelska lektionerna bara läste vi i böckerna, och på matten förberedde vi oss för natinoella. Slutade redan vid kvart över 11 idag för svenskan var inställd :)


Time after time

Jeffrey Campbell Lita, Chloe Myrte

Hemma från min babe

Träffade min babe på eftermiddagen. Har inte träffat han på hela helgen, så tyckte det va dags nu;) Sitter just nu och kollar på hockey matchen mellan Sverige och Finland. Heja Sverige :)

Seg söndag

Ligger under täcket och kollar på Simpsons. Är jättetrött och allmänt seg. Huvudvärk har jag med på köpet. Funderar på att sova en timma eller två. Har ingen ork till något. Men har iaf varit i stallet och skrittat Prince en runda. Förövrigt så blev kvällen mycket rolig med Marielle :)

Städar på hög nivå

Mitt rum är så grymt stökigt. Håller på att grov städa verkligen. Senare sticker jag till Marielle :) Skulle igentligen till parken idag men, det blev inte riktigt som planerat. Men blir inte ensam ikväll iaf ;)


Hemma igen

Hittade lite på stan, visar lite senare :) Nu ska jag äta något och sen tra mot stallet. Blir träning på bana idag och ska vara lite tränare själv :)

Mot stan

Sticker in till stan en sväng och se om jag hittar något fint. Hörs när jag kommer hem :)

Hemmakväll

Idag ska jag bara sitta hemma och glo på tv. Orkar inte göra något. Skulle igentligen jobbat idag med hon som skulle ta emot mig var sjuk. Så jag somnade ist när jag kom hem vid halv ett. Vaknade vid kvart i fem och skulle vara i stallet kvart övet. Skulle hinna byta om och fixa något att äta på den tiden. Red med mamma och en till. Så jag fick låna Twister idag :)

Lovley



Studded Pumps From Alice

Zara Blazer, Levis Vintage Shorts, Zara 'Oxford' Shoes


Ska bli mina!

Sandalette

Bikini




Sjukling

Har inte varit i skolan idag. Mådde jätteilla när jag vaknade och har skakat hela natten. Har sovit mestadels av dagen, eller bara legat och väntat på spy. Mådde likadant igår. Vet inte vad det kan vara :S

Underbart


Nya sommarplågan?



Den sätter sig på hjärnan.

Är helt död i kroppen

Blev ett skönt gympass med Jennifer idag. Kom nyss hem och är helt lam i hela kroppen. Är så grymt otränad! Kommer nog somna tidigt ikväll.

Är och bränner fett på gymmet

Just nu är jag på gymmet med Jennifer, kanske någon mer. Och bränner lite fett och bygger muskler ;) Hörs när jag kommer hem!

(tidsinställt)

God morgon Kl 05:40

Är uppe tidigare än valigt. Måste hinna med en tidigare buss. Har nationella nu på morgonen, usch. Hörs när jag kommer hem nu måste jag börja skynda mig lite. Puss!


Träningen gick inget vidare idag

Han hade bra tempo och lyssnade fint. Men var stel och svår att få i en jämn och fin form. Tränaren trodde han hade lite träningsverk sen hopptävlingen. Vi hade inget bra samspel alls. Men det har gått så himla bra dom sensate gångerna så har väntat på att det ska komma en sämmre träning.
Hoppas det går över snart. Måste ner till banan och träna pogramet en gång denna veckan.


Afternoon

Shorts From 2hand, Sunglasses From Lindex, Undefined Shoes

Så sjukt trött

Trodde aldrig att skoldagen skulle ta slut. Men nu är jag äntligen hemma. Blir att äta lite och sen sticka och träna:)

22:28

Blir en liten sen och snabb uppdatering. Blev kvar lite längre än väntat hos Jocke. Igår var det crusing, träffade mycket härligt folk :) Och såg många fina bilar. Skulle skrivit något när jag kom hem men var inte hemma förens 20 i tre. Så hade ingen lust.
Sov gott folket!

Lite kort om gårdagen

Finns inte mycker mer att säga än att det var mycket trevligt! Vi grillade och satt och pratatde om allt möjligt :) Daniel och Tobbe brännde köttet så jag fick stå och skära bort allt det brända ( dom var kolsvarat bitarna) med en slö filé kniv. Sen skulle jag och Tobbe göra efterrätt eller ja vi fick för oss att baka chockladbollar men han hällde i för mycket vatten så det blev bara gegga :P Och så hade han ingen kokos eller något att rulla dom i så vi fick ta kornfleakse som vi krossade xD Dom gick faktiskt att äta :P Tro det eller ej :P


Lite kort om gårdagen

Finns inte mycker mer att säga än att det var mycket trevligt! Vi grillade och satt och pratatde om allt möjligt :) Daniel och Tobbe brännde köttet så jag fick stå och skära bort allt det brända ( dom var kolsvarat bitarna) med en slö filé kniv. Sen skulle jag och Tobbe göra efterrätt eller ja vi fick för oss att baka chockladbollar men han hällde i för mycket vatten så det blev bara gegga :P Och så hade han ingen kokos eller något att rulla dom i så vi fick ta kornfleakse som vi krossade xD Dom gick faktiskt att äta :P Tro det eller ej :P


Lyckad dag på tävlingsbanan

Har nyss ätit och duschat så har inte varit hemma så länge. Hoppade en CR i Korsberga idag. Första tävlingen för iår, och det gick jättebra :) Är jättenöjd med honom. Hoppade 50 och 60 cm felfri båda gångerna. Han lyssnade superbra och var helt underbar på framridningen. Känns så bra att vara tillbaka igen nu efter alla skador och sjukdommar. Nu laddar vi inför den 29 då är det dressyr klubbtävling och CR hoppnign och dressyr i Korsberga :)




Grillning ikväll

Blir att åka till dom goa grabbarna Tobbe och Daniel ikväll med Jocke och kanske Emelie och Rickard :) Kommer bli mys. Har inte träffat Tobbe eller Daniel sen vi firade Jockes födelsedag i oktober.

Dagens



Kjol/ Nelly.com Kavaj/ JC Linne/ Gina

Hemma tidigt

Jobbade igen ena mattelektionen idag, så var hemma redan vid halv ett :) Men nu sticker jag till stallet och rider ponnyn i det fina vädret. Ska förbereda för tävlingen imon också :) Hörs när jag kommer hem.

Sen uppdatering

Vet inte riktgit vad jag ska skriva idag. Har knappt aldrig något kul att skriva längre. Är iaf jättetrött så ska krypa ner och sova nu!


Hoppade idag

Tog några skutt för första gången sen han blev skadad, vilket är ett år sen cirka. Blev ingen lång ritt och hoppade lågt. Var tvungen att prova lite, för ska tävla på lördag om den inte blir inställd :).



Min snyggning!♥


Modekungen.se


4 maj

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Provet gick sådär idag men det är nog ett g iaf. Känns så. Men man vet aldrig. I köket idag gjorde jag vit chocklad parfait och vanilj glass. Blev faktiskt nöjd :)


Wish me luck?

Nu börjar provet, önska mig lycka till? :)

Låter drömmarnas land ta över min kropp

Kryper ner i sängen nu som sagt behöver vara pigg tills imon. Hörs imon!

Somwhere in paradise

Lita Boots From Jeffrey Campbell

Nervös tjej!

Nu börjar nerverna komma, vi har nationellt prov i engelska imon och nu börjar jag bli nervös. Har ju skrivit det innan men i engelskan har vi inte skrivit något prov sen jag började på gymnasiet. Så våran lärare kommer basera betyget till 75% på det nationella. Känns inte så bra :S Får försöka sova tidigt ikväll så man är någolunda skärpt imon.

Spa kväll

Nu blir det bubbel bad med ansiktsk mask och sköna krämer.


Detta har jag sysslat med idag



Gjort smörgåstårtor- och bakelser hela dagen :)

Klarvaken kl 01:42

Har sovit någon timma och nu vaknade jag, helt klarvaken. Kan verkligen inte somna om har gjort allt. Så startade datorn och kollade lite. Hoppas på att det ska söva mig lite. Får väl sitta och spela spel hela natten annars om jag inte kan sova. Aja nu ska jag sluta tjata, hoppas alla andra sover bra.

Säger god natt nu



Mår inget vidare, känns som en förkylning är pågång. Så kryper ner i sängen nu, god natt alla!

Hot chocolate





yss

Dagens väldigt enkla klädsel



Byxor/ Cheap moday Magtröja/ Gina Linne/ Gina

Det snöar!

Det har snöat flera gånger under dagen och nu börjar det hagla också :s Säger som Jossan sa innan idag är det typ världens ungergång på g eller :P Det ska ju bli sommar och inte vinter igen. Om det kommer mer så flyttar jag utomlands :P

Landat hemma

Har precis ätit lite och nu sitter jag här. Ska till stallet och rida vid kl fem, så har en stund på mig att vila. Förövrigt så är det måndag och jag hatar måndagar... Jättejobbigt schema och tider. Men hade ju svenska prov idag så fick sluta en timma tidigare :) Nu ska jag vila och ladda batterierna lite tills klockan blir fem.


To the bed

Vad fort klockan går! Har snart suttit framför datorn i 45 min. Dom 45 minuterna skulle igentligen gått till att plugga på svenska provet jag har imon. Blir att krypa ner och läsa till jag somnar med papprena i handen.


I can hardly wait

Betsey Johnson Polka Dot Socks, Payless Alice & Oliva, American Apparel Sheer Pants, Tokyolux Rose Sunnies

Top From Asos, I Love Vintage Petticoat From Www.Ilovevintage.Nl, Peeptoe Shoes From Deichmann

Forever 21 Hoody, Insight Shorts

Vintage Cape, H&M Hat, Crocker Jeans, Jeffrey Campbell Shoes

1 Maj

Har haft mysig och lugn helg med min älskling, har knapp varit hemma på hela helgen. Det var ett tag sen vi var så mycket på en helg. Blev en trevlig och rolig lördag och en lugn söndag. Igår åkte vi in till stan och kollade på majbrasan, sen blev vi uppbjuda till en arbetskompis till Joacim där satt vi en stund tillsammans med två andra. Blev även en liten sväng till Ekbacken :P Stanade inte så länge var så sjukt kallt så åkte tillbaka till stan och åt :P Idag blev det bara film, godis och mys :)


Tog en bild från Google.

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin