Ska jag..?






Tamron AF DI SP 90/2,8 eller Nikon AF-S 60mm f/2.8G ED Micro?
Är sjukt sugen på att köpa ett macroobjectiv, men vet inte vilket någon som har något bra tips?

All i´ve got to do

Low Luv Crystal Ring, E Bay Bodysuit, E Bay Sunglasses, Gold Saturn Turband, Free People Jumper, American Apparel Belt, Vintage Diy Levi's Shorts, Alexander Wang Diego Bag, Jeffrey Campbell Everest Hiking Platform
Sm Accessories Gold Ring From Https://Www.Facebook.Com/Style Me.Sm Accessories, Sm Accessories Bracelet From Https://Www.Facebook.Com/Style Me.Sm Accessories, Sm Accessories Cuff From Https://Www.Facebook.Com/Style Me.Sm Accessories, Five By Five Wedges F

Vintage Silk Blouse, High Waisted Shorts From Romwe.Com, Bracelet From Http://Www.Soufeel.Com/, Fedora Hat From Asos.Com, H&M Booties

Once Youth American Blood Tank From Www.Onceyouth.Com, Romwe American Flag Shorts From Www.Romwe.Com, Levis Jean Jacket From Mustang Xchange

19.39


Måste börja med att säga att jag är så sjukt trött i kroppen, men det är förbannat kul att vara tillbaka i köket igen :) Lagade riktigt god mat på det. Biffstek med persiljesmör, potatisgratäng och rödvinssås. Och fiskgratäng med hemmagjorda potatis kroketter (himmelskt gott btw) och vitvinssås. Mätt blev jag kan jag lova!


Dagens





Kofta+ Linne/ Gina Knästrumpor/Lindex Skor/skopunkten Örhänge/Gina

Ursäkta för lite mörka bilder

Tisdag 30/8

Är riktigt seg och slö idag, vill bara lägga mig och sova resten av dagen. Men går tyvärr inte.. Otroligt slapp dag två lektioner, svenska och näringslära. Näringsläran är dock på 1 timma och 50 min, men kommer nog gå rätt bra ändå. Imorgon blir det kök :)


Uppdatering från skolan

Har just nu svenska, vi ska skriva något om framtiden. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska skriva om. Men det löser sig nog ;) Det possetiva är att jag slutar tio i tolv idag :D Underbart! Hörs senare i eftermiddag.

Dress to impress

Romwe.Com Sweater From Http://Www.Romwe.Com/Grey Batwing Sleeve Knitting Sweater P 1257.Html, Asos Hat, Blanco Shorts, Zara Shoes, Zara Bag

Cuple Boots From Www.Cuple.Com, Bag From Aigner

Thrifted Structured Cardigan From Jet Rag, Thrifted Polka Dotted Pussybow Blouse From Amvets, Thrifted Woven Belt, American Apparel Pleated Skirt, Claschic Harry Potter Ish Sunglasses From Coming 2012

Http://Www.Chicwish.Com/ Short, Ellus Shoe, Marisa Shirt

Primark, Mango, Balenciaga, Sarenza.It

Nu



Svårt att motstå att inte titta ;)


20:14

Efter en timmas promenad och en lång dusch, är benen helt slut. Men känns förbannat bra att ha traskat på så som jag gjorde,och rensa tankarna lite med bra musik i öronen. Lite smått stolt över mig själv, haha ;) Kanske borde försöka göra det till en vana att gå en sväng typ 2/3 dar i veckan..? Nu när jag inte kan rida. 


Ut och gå

Ska vara lite duktig och ut och gå en runda, så på med joggingskorna och i med hörlurarna ;)

Right now



Sitter inbäddad med en filt runt mig och dricker varm oboy. Har varit ute och fixat med en hage i SPÖ REGN! Hade jacka på mig först med gav den till en liten tjej på 6 år, för hon skakade som ett asplöv. Sen hade jag bara en t-shirt och ett par ridbyxor. Jag kunde krama ur byxorna när jag kom hem. Hoppas jag klarar mig undan en förkylning..

Surikater






















Mätt och belåten

Sitter i soffan framför tv:n, med en mage stor som en balong. Har varit hemma och ätit hos Joacims farmor, mumms, och känner mig söndagsseg. Vill inte ha skola imon helgen har gått för fort. Hela dagen gick åt i en bil igår. Följde med upp till Eskilstuna där Emelie skulle kolla på bil, sen när vi hade stannat och ätit i Linköping, så startade den inte. Så tog en timma innan vi fick igång den, plus att det var pys punka på däcket som vi märkte efter ett tag. Fick stanna två gånger och fylla på luft. Samanlagt tog resan 14 timmar. Jag och Jocke somnade vid kl elva igår så trötta var vi ;)


Eksjö stadsfest

Sitter hemma hos älskling, och ska snart börja fixa till mig. För ikväll blir det stadfest med Emelie och Rickard :) Kommer säkert bli awesom och ska försöka ta lite bilder. Och jag lovar att bli bättre på att uppdatera igen, men denna helgen kommer den bli lite halv dålig.


21:59

Ursäkta att uppdateringen inte har varit lika bra som dom senaste dagarna, men har haft fullt upp halva dagen och vilat resten. Har haft en sån fasansfull huvudvärk!


Nya schemat



Helt okej!

Dagens





Svart lång kofta/Monkii Linne/Gina Svart kjol/Gina Pälsväst/Vila

24/8/11

Har precis tryckt i mig lite grillad kyckling och ska snart dra till Prince. Han ska få lite massage för sina spända muskler i halsen och bli ompysslad med. Första dagen började bra, vädret kunde dock varit bättre har regnat och blåst hela dagen så har sett ut som ett krulligt troll i hela huvudet.:P Schemat är förövrigt helt okej, visar kanske senare. Men saknar redan våran förra mentor och kökslärare, den nya är inte alls lika avspänd och rolig. Men sånt man får ta tyvärr. Nehe bäst att åka innan kl blir för mycket och jag somnar :P


Då var det igång igen

Idag sätter skolan igång. Kan inte riktigt fatta att sommaren redan är slut, har inte varit någon direkt sommar iår tycker inte jag. Skulle igentligen inte gått upp förens om två timmar, men pappa väckte mig när han gick ner för trappen, (det är fysiskt omöjligt att smyga ner för den), vid kl 10 över 6. Sen dess har jag legat klarvaken. Men sticker iväg lite tidigare och möter upp några tjejer från klassen :)

Dags att dra sig mot sängen

Imorgon börjar skolan. Dock kl ett men ska upp ganska tidigt ändå så man hinner vända lite på dygnet ;) Ska se finalen av Hells Kitchen sen sova :)

Tillbaka på ruta ett

Har precis landat från stallet, veterinären var där idag eftersom hans nacke låste sig i söndags igen.. Och vi är tillbaka på ruta ett! Han behöver inte mer medecin och har inte ont i kroppen längre, och tre ben är helt friska fortfarande. Men han är halt i höger bak igen, och spänd i två muskler i halsen. Så vi måste troligen till Vaggeryd för att röntga hals och behandla bakbenet. Kommer vara ifrån ridningen ca 6 månader igen! Har redan varit ifrån det en månad. Jag orkar inte mer vill ha en frisk ponny igen som jag kan träna och tävla på. Missar ett helt tävlings år igen.




Dagens



T-shirt/HM Jeans/Gina + boots

19.19

Hemkommen från en trevlig tur på stan med Malin :) Blev ingen shopping idag så blev en snäll runda mot plånboken :) Däremot har jag beslutsångest mellan två parfymer. Är sugen på en ny och har hittat två stycken men vet inte vilken jag ska köpa. Om jag ens ska köpa någon överhuvudtaget..?

     


Springer runt som en tok

Ska ner till stan om en timma och träffa Malin :) Men har inte bestämt vad jag ska ha på mig än och inte heller börjat fixa till mig. Tog längre tid att fixa sadlen och allt än vad jag trodde. Ska hinna med att käka också.

22/8/2011

Goder morgon ;) Det satt rikitgt fint med en rejäl sovmorgon idag! Och ännu bättre att man varken behöver jobba eller gå till skolan :) Fast det börjar närma sig, både kul och tråkigt. Har nästan haft 3 veckors ledighet så skulle inte skadat med någon vecka till, men längtar efter att få träffa alla :) Nu blir det frukost och sen ut i garaget där min hoppsadel väntar på att få lite vård.


23.25

Nu kryper jag ner i sängen och tar mig en låång sovmorgon imon, nu när jag inte behöver jobba mer :)

-












Lookbook

Jacket From Http://Romwe.Com

Zara Sweater

Jfr Bracelet From Ww.Jfr.Se, Jfr Cross Ring From Www.Jfr.Se, Gina Tricot 3 Finger Ring From Gina Tricot Oslo, Sisters Bag From Sisters Wuppertal, Modekungen Lil Wayne Top From Www.Modekungen.Se, Vintage Leather Vest From Vintage Kleidermarkt Hh, Blue Look

4









Vill tillbaka till Varberg..

Färdig jobbat

Då var min sex veckors sommararbete slut. Känns väldigt bra, och kommer kännas ännu bättre i plånboken ;) Nu blir det ponnyn och en rid sväng :)

At work



Jobbar sista kvällen för denna sommaren. Känns både lite tråkigt men ändå skönt.

-+

Guess? Cut Off Overalls, Nike High Tops, American Apparel Bodysuit

Filmtips


New in







Pälsväst Vila-350;-

Home

Nyss hemkommen från en trevlig dag på stan med Emelie :) Blev en del shoppat, mest små saker. Visar snart kameran måste bara laddas. Batteriet dog imorse när jag skulle ta outfit bilden, därav den dåliga bilden ;)

Mot stan

Emelie är påväg hit och sen sticker vi ner till stan och spenderar dagen där :)

Snabb outfit bild



Shorts/ HM Linne/ Gina Skjorta/ Bik bok Halsband/ Ur & pen.


127 timmar



Behöver jag ens berätta vad vi har hittat på? ;) Filmen var iaf helt klart sevärd!

Elefant

















Städa.städa

Stressa, stressa. Om drygt en timma ska jag ner till stationen för att möta upp Emelie :) Som jag tvingade hit ;) Haha, ne då jag frågade henne mest på lite skämt att hon kunde komma ner och umgås med mig på mina lediga dagar. Och då blev det så ;) Så nu måste jag städa och fixa lite.


13.50

Har precis landat hemma och ska snart iväg igen. Kommer bli stressigt dom närmaste timmarna. Har preicis varit på stan och ätit med älsk, åt på ett nytt ställe. Super gott! Nu ska jag snabbt till stallet och skritta Prince. Äntligen har inte ridit sen 20 juli. Nehe nu springer klockan iväg måste åka!


Bebis apa














Just nu


3

Midcut boot

Ankle boot

Midcut boot

Dessa skulle jag mer än gärna ha hemma!

Noll blogg inspo

Har ingen anning om vad jag ska skriva om, några bra förslag..?

15 augusti

Av någon anledning var vi en extra person i köket idag, så vi var fyra ist för tre som vi vanligen är. Riktigt skönt har inte varit ett dugg stressigt. En dag kvar och sen ledig två dagar. Jobbar dock helgen, tyvärr. Missar mycket som jag hade planerat in utan att jag visste att jag jobbade. Missar en dressyr tväling,( men hade ändå inte kunnat vara med nu när han är sjuk) men hade varit kul att kolla, Vallåkra och Emelie plus en hundutställning som jag skulle fotograferat på. Det är så typiskt dom helgerna jag har varit ledig har jag inte haft någon inbokat och nu har jag fullt upp hela helgen och så kan jag inte göra något. Kan inte rå för att inte bli lite irriterad.

10 tips till ett friskare hår

1. Tvätta håret så sällan som möjligt (fuska med torrshampo om det ser smutsigt ut)
2. Ta på en plastpåse över håret när du har inpackning. Värme "öppnar" håret, kallt "stänger" det.
3. Avsluta hårtvätten med kallt vatten.
4. Ist för att "rufsa" håret torrt med handduken ska du krama det, slinga för slinga.
5. Var varsam med blött hår, rör det så lite som möjligt.
6. Använd en borste med så få piggar som möjligt när du reder ut håret.
7. Börja alltid kamma håret nerifrån och upp.
8. Spraya i leave in spray för att lättare kunna kamma ut håret.
9. Sov inte med knut eller tofs.
10. Föna på så svag värme som möjligt, eller låt det självtorka.

Jag försöker följa dessa knep så gått som det går. Och personligen tycker jag det funkar. :)


Snålvatten och jäkelskap



Nu har jag bäddat ner mig, och tittar på Snålvatten och jäkelskap. Ska snart sova imorgon inviger jag sista jobb veckan.

20.44

Jeffrey Campbell Moto Boots, Nasty Gal Wool Hat, Free People Knit Jumper, Etsy Cross, Unif Double Layer Dress, E Bay Sunglasses, Low Luv Crystal Ring

Dress From Http://Www.Chicwish.Com, Clutch From Http://Www.Romwe.Com

Chicwish Bag From Http://Www.Chicwish.Com/Goods/Bags/Wave Stitch Leather Bag.Html, Gigi Vintage Shorts From Http://Www.Gigivintage.Co.Uk/, Asos Hand Chain, Gypsy Warrior Fingertip Ring From Http://Gypsywarrior.Com/, Jfr.Se Cuff From Http://Www.Jfr.Se, Vin

19.47

Helgen har varit mycket bra :) Igår blev det en spontan tripp till Tranås det var Crusing där igår, fanns många fina bilar och just en speciell vill jag ta med mig hem. En Mustan av äldre modell, ingen anning om vilket år, och så jäkla snygg vinröd färg, lite mer åt koppar hållet än åt det röda. Den bilen var det kärlek på ;) Kom hem strax efter halv tre inatt, jag sov istort sätt hela vägen hem men sov ändå till klockan 11 idag, och hade gärna sovit en stund till.




Är med och tävlar hos

http://Kandylandy.se om ett par nya Converse :)


Dagens lilla enkla



Linne/Gina Jeans/Gina

+

Legging From Aquamar

U.S.A




God morgon eller god förmiddag?

Tog en lååång sovmorgon och sov till tjugo i tolv. Det behövdes! Hade tänkt att kila ner till stan en sväng men så blev det inte :P Får ta det på måndag ist. Nehe nu ska jag ta tag i mitt liv och fixa till mitt rum och mig.





Slänger in två bilder sen kvällen med dom goa brudarna :)

Snabb uppdate

Håller just nu på att städa mitt rum och sen drar jag till älskling och myser, känner att jag behöver ha en lugn kväll så blir nog någon bra film och godis till det :)

Todays




Måste sova

Herregud vad trött jag är! Har hållt igång hela dagen. Jobbet var det full rulle på och sen var jag i stallet i nästan två timmar var ute och gick med en super duper pigg ponny. Så det blev en power walk där ;) Varit ute och övningskört en stund det börjar arta sig ;) Följde även med älskling som lite mat sällskap. Nu ska jag faktist försöka sova, imorgon är en ny dag.

Nu börjar jag snart min dejt med kudden

Men tänkte bara skriva lite kort här först. Har haft en mysdag med älskling idag, efter en helt sjukt jobbig arbetsdag! Medecinen jag går på mot smärtan och svullnaden i käken, plus att den förhindrar att det ska brytas ut någon infektion, mår jag sjukt illa av. Var nära på att åka hem flera gånger för sprang ut och in på lastbryggan istort sätt hela dagen, med frukosten i halsen. Då är det inte roligt att jobba längre. Men efter en stunds sittade, med mycket vatten och lite pepparkakor att knapra på blev jag bättre. Sen dubbelt så sämmre och sen när medecinen sluta verka började också illamåendet släppa. Så överlevde dagen trots allt :)

Getter


















Detta fick jag igår



















Plus en ring som jag ska byta för den passade inte. Men jag är helnöjd :)

Blev inget jobb för mig idag

Käken tar död på mig. Har sovit två timmar inatt och sprungit fram och tillbaka till toa. Har haft så ont så jag har mått illa. Gör fortfarande det så ska tillbaka till tandläkaren senare idag. Varför kunde det inte räkt med en tand utan alla fyra?

Kolmården











Satte mig och redigerade lite sen såg jag att klockan hade sprunigt iväg så visar vad jag fick imon ist :) Bjussar på några fler Kolmården bilder och har många kvar ;)

Promenix

Kom hem för inte så länge sen efter en lång promenad med mamma, skönt fast vädret kunde varit bättre. Kom lite dugg på slutet. Nu sitter jag och värmer mig med en kopp oboy och en smörgås med ost och gurka på, mumma! Visar snart vad jag fick i present :)

1 år äldre







Har både jobbat och varit på akut tandläkar besök, låter som en kul födelsedag va? Men har haft ont i käken i snart en vecka och det blir bara värre och värre så var tvungen att åka in och kolla. För tändläkaren ville kolla så det inte var någon inflamation i käken. Men är troligen bara en visdomstand som spökar ;) Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem för då blir det tårta och packet :D Dagen började även sjukt bra med att jag låste in nycklarna i moppen. Tur att vi har reserv nycklar hemma. Börjar bli gamal nu får visdomständer och låser in saker ;)

Wild west

H&M Scarf, H&M Poncho, Vintage Bag, Boots From Aukoala.Com

Presents











Alla älskar ju pressenter så blev såklart glad när jag skulle få öppna några idag ;) Blev ännu gladare när jag såg vad som fanns i. Fyller nämligen år imorgon :) Så fick två fina presenter från min älskling idag. Fick tröjan och klockan som jag har velat ha i ett halvår, så blev såklart jätteglad när jag fick den. Underbar kille jag har som åker ända till Jönköping för att köpa den<3 Halsbandet fick jag av hans föräldrar :) Gillar att man kan ta bort smyckerna och sätta dom på andra halsband så man kan variera lite mer.

Gårdagen











Går kvällen var bra och trevlig. Hemma hos Fia var kanon men ekbacken var sädär. Men helheten var bra :) Kul att träffa sina gamla barndomsvänner och klasskompisar :)

Drar mig mot stallet

Har ingen lust alls att gå ur med Prince idag. Hela kroppen är seg och känns som jag är i en annan värld. Vädret är förövrigt jättedåligt också, regnar fram och tillbaka, luften är klibbig och fuktig vilket leder till en jäkla huvudvärk. Aja lika bra att åka så det är över men det kommer vara tunga steg jag tar nerför trappen. Hörs senare.


Uppdateringen har inte varit den bästa

Igår blev det mys kväll med älskling så blev inget skriveri då. Kommer inte bli bättre idag för ikväll blir det Ekbacken med gamla goa brudar :D Nu blir det musik på hög nivå och städning.


21.47

Hade tänkt fixa färdigt dom sista bilderna, och visat några idag. Men blev ändrade planer. Älskling var i stan och frågade om jag vill hänga med hem. Så har spenderat några timmar hos honom. Och nu orkar jag inte fixa något måste ändå snart gå och lägga mig för annars kommer jag aldrig komma i säng. Inte heller orka gå upp imon. Övningskörde föresten halva vägen hem, gick super första gången på en stor väg. Och det är bara tredje gången jag kör. Lite smått imponerad över mig själv ;)

Förövrigt så har dagen gått väldigt snabbt, och har faktiskt haft kul på jobbet idag :)

22.27

Acne Jeans Blouse, American Apparel Riding Pants, Ysl Shoes

Bildbomb - Pappa björn





















Några bilder från Kolmården men långt ifrån alla;) Ska försöka hinna med och redigera lite till imorgon.

Redigerar för fullt

Sitter och håller på med bilderna från Kolmården. Kanske visar upp några senare, om datorn vill sammarbete så skicka in :)

Kanske borde städa..?



Eller..? Har inte ens packat upp sen vi var i Norrköping utan halva väskan ligger på golvet, (a)

Förkyling på g

Känner mig inte alls på topp förtillfället. Hostar, har ont i halsen, ingen apptit och har nyst konstant idag! Skulle inte bli förvånad om en förkylning kommer bryta ut lagom tills skolan börjar. Funderar på att ta mig en smörgås och gå och lägga mig.

Gud vilken dag!

Blev väckt vid kvart över sju att jobbet ringer. Min första tanke är fan jag har försovit mig! För hade inte en anning om vad klockan var. Men då behövde jag komma tidigare för en som skulle jobbat 7-16 blev sjuk. Snabbt upp i sängen och sätta sig på moppen var där vid åtta. Inte illa va ;) Sen var det bara att stressa hela dagen. Jag som igentligen bara skulle ha hand om kvällsamaten fick nu ta hand om eftermiddagsfikat, sallader till matsal avdelningar och utsick, matsalen i sig, städa, förbereda kvällsamaten och bakpotatis som en del från personalen beställde. Stressigt? Ja! Sprang typ runt och visste inte vad jag skulle göra. Kvällsamaten hade jag även bara en timma på mig att fixa, plus diska undan gå ut med soporna och torka av och gå ut med matvagnarna till avdelningarna. Det var full rulle hela dagen. Märktes att vi bara va två när vi annars är tre-fyra personer.


F*** what people think!

Bracelet From Spain, New Look Bag From Warszawa, Belt From Second Hand, 123 L  God Save Mc Queen Tee From Www.123l.It, Jacket, Shorts From Cologne, Tk Maxx Boots From Warszawa, Sunglasses From Hamburg, Bracelet From Primark Bremen

Pastell blå





99kr /Cubus

Dagen har rullat på bra

Tycker den senaste veckan nästan bara har sprungit förbi. Allt har flytit på bra på jobbet och har nästan inte behövt jobba någon kväll och ingen helg :) Kómmer jobba kväll imon och på onsdag men inte denna helgen heller :) Har tyvärr inte börjat på bilderna än känner att jag inte riktigt hinner med det. Ska verkligen försöka med det snart lovar!

New in

Blev en liten snabbis ner till stan. Fick med mig två saker.




Ursäkta kamerabandet men upptäkte det nu, och orkar inte ta en ny ;)

Kjol/Gina 129kr Jeans/Gina 299

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin