Orkar inte plugga

Har lust att bara ligga under täcket och titta på tv. Men gjorde inget igår så måste göra det idag. Imorgon börjar dressyr träningen så kommer väl vara helt död när jag kommer hem, så då kommer jag nog inte få så mycket gjort. Nehe livsmedelshygien var det!

Lite nya saker



Mamma var på Göteborg Horse Show igår. Ville igentligen följa med men hon skulle gå men två andra mammor från stallet, så jag lät dom va ;) Men hon kom hem med lite nya saker iaf :) Ett dressyr schabrak, med broderat namn, en jätteblå grimma, syns inte på bilden men den är nästan nylån blå, en borste, mina blåa sporrar :D Hon hittade ett par billigt, så nu har jag dom jag ville ha från början och en padd i fårskin ("rumpvärmare") till sadelen. Min finns det knappt något ludd kvar.

27 februari

Fastnade hemma hos Jocke inatt, kom hem för drygt en timma sen. Ska åka och rida lite senare, har inte bestämt när :P Senare blir det att plugga och ska nog träna lite också. Men nu ska jag vila lite innan mitt huvud sprängs.

God morgon

Nu blir det frukost. Sen byta om och åka till stallet.


Helg

Då va första veckan efter lovet avklarad. Har varit i stallet och ridit en sväng på min ponnybus :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än,så som jag fattade skulle jag träffa Jocke men han svarar aldrig :P Får väl ringa honom snart ^^ Måste även sitta och plugga på mina roliga bakterier, svampar, virus och parasiter. Så kul kommer jag ha i helgen ;) Kommer aldrig lära mig alla svåra ord, men måste det! Måste få bra resultat på detta provet. Nu blir det tacos :D

Huvudvärk




Ni kanske förstår mig lite ;)

Mot läxböckerna

Nu blir det bakterier och matförgiftingar!


Torsdag

Har varit lite off med bloggningen i två dagar nu. I tisdags åkte jag hem till Joacim direkt efter skolan och när jag kom hen orkade jag inte skriva något. Igår mådde jag inte alls bra så sov halva eftermiddagen och kvällen.
Sitter inne på mitt rum nu har precis fikat lite, morfar är nämligen här:) Skolan har gått fort. Har inte gjort något ordentligt idag igentligen. På datan kollade vi på en film och disskuterade lite om den, på livsmedelshygienen kollade vi på film och gick igenom till provet. På engelskan gjorde vi bara ett nutidskryss och gick igenom proven vi har skrivit. Som sagt väldigt lung dag idag ;) Men har varit duktig och tränat med company. ;)


London

Http://Www.Jaglever.Com, Union Jack Umbrella From London, H&M Hat, Topshop Coat With Satin Collar + Sleeves

Måndag 21/2

Idag började skolan igen, har varit trött hela dagen men kul att se alla igen. Har haft två prov i engelska, vi börjar förberedda för nationella proven. Så satt med det båda engelska lektionerna idag. I matten räknade vi som vanligt, och svenskan var inställd så lämnade bara in svenska uppgiften till en lärare. Sen fick vi gå så idag slutade vi vid halv tolv. Nu har jag nyss kommit hem från stallet, red en liten sväng barbacka, och imon ska han få vila.


Kl 06:09

Sitter just nu och plattar håret och är fruktansvärt trött! Men bara att bita ihop för idag börjar ju skolan igen

Det jag fick med mig hem från igår






Dom sista shortsen som fanns, och dom va i min storlek :D
Fick en goodiebag från bik bok när man handlade över en viss summa ;)


+ smik med


20 februari

Kom hem från min älskling för en stund sen. Sov hos honom inatt (igen ;P) Och har haft en heldag med honom idag. Har varit hemma hos hans farmor och ätit lite, köpte lite godis och kollade på Trassel. Riktigt bra var den :) Vi åkte till Jönköping igår. Fick med mig lite smink, en tröja och ett par shorts. Det jag skulle köpa, det var därför jag ville åka dit för hade redan bestämt mig :P Förövrigt så var fredagen med Malin och Jennifer väldigt bra :)

Medans man väntar på Malin och Jennifer


Detta är resultatet ;)

Ang mitt extremt fina blåmärke i pannan så fick jag det när jaq som hos Jocke i tisdags. Han gick upp tidigare och skulle gå ut med hunden, men jag orkade inte följa med så stannde kvar och sov. Sen vaknar jag av att någon sliter upp dörren och skriker HAAALÅÅÅÅ! Vaknar med och ryck och bara, aa hej? Va helt själv hemma hos han, för hans föräldrar var på jobbet.
- Jaa det är sotan här.
Jag: Jaså, jaha
Han: Det finns ingen stege till mig...jättesur.
Jag: Finns det inte, visste inte vad jag skulle säga xD Fick ringa till Jocke och fråga var stegen fanns. Klä på mig snabbt och gå ut och hämta en åt han. Bara det att när jag skulle lyfta ner den så låg det någon metallbit på den som jag fick rakt i huvudet. Nu börjar bulan gå bort, den har varit större men då har jag inte haft något blåmärke.

Inte varje dag man vaknar upp själv hos sin kille av att sotan kommer in stampandes och skriker och tjurar ihop ;)

18 februari 2011

Nu blir det städnig på hög nivå. Malin och ev Jennifer kommer hit om lite midre än två timmar, och då ska jag ha städat, ätit och fixat till mig. Är nog dags att börja ;) Har varit i stallet hela förmiddagen. Har ridit, fixat stallet och smörjt min hoppsaldel och sadelgjorden. Skulle smörjt mer efter ridturen men var så hungrig och trött när vi kom tillbaka. Har haft världens piggaste ponny idag. Har har gått först nästan hela tiden (red med två andra) och han brukar alltid nöja sig med att gå sist. Men inte idag. Han har har bockat och busat lite som han sjävl vill. När han har velat gallopera så har han gjort det, så har fått bråka lite med han idag :P Nehe nu måste jag sätta igång! 

 


Huvudvärk på hög nivå

Hemkommen från stallet precis blev ingen ridning idag, vädret är inget vidare. Just nu gör mitt huvud ont så in i, så ska vila en liten stund sen fixa mig. Ska in och träffa Elsa en sväng senare idag:)


Spring feeling

Sun Hat From Pb, Mothers Old Dress From Irreplacable, White Fur Litas From I Treat These Things Damn Well, Ma Dermals

Vill ha klänningen!

Home again

Dagen har varit toppen med Sophia och Emma :) Blev en sväng på stan i den stora staden, skulle bla möta upp Emmas mamma och så skulle hon klippa sig. Så jag och Sophia satt och kollade på och pratade om allt möjligt. Så sammanfattningen blir en mycket bra dag med skratt och prat :)


Har hunnit med mycket idag

även fast jag sov bort nästan halva dagen :P Har fixat stallet, varit inne i ridhuset och tränat i ca 40 min plus en halvtimmas skritt hem och tillbaka, tränat 45 min, duschat, lagat mat, städat, lagt in en massa kläder i gaderoben och gjort nästan 5 sidor svenska. Känner mig lite duktig ;) Imorgon bär det av till Eksjö och träffa Sofia :) Ska även sova hos min plutt inatt :)

Ridningen gick oväntat bra idag, trodde inte han skulle orka något :) Men efter 40 min ganska hård träning var han inte ens svettig. Och då hade han även sprungit som en idiot hela tiden. Länge sen han hade sånt driv i sina bakben :) Kände inget av skadan heller, och konditionen verkar vara tillbaka nästan fullt ut :D Tränade mest på att samla han och arbeta han stabilt i form med övergångar och många små pauser, gjorde även lite skänkelvikningar och ökad trav på slutet.

Blir galen på svenskan

Hittar ingenstans vad orden betyder eller någon vettig förklaring. Hur ska man kunna veta vad mamsell är, har aldrig hört ordet och hur mycket är ett stop mjölk? Jag vet iaf inte det. Kommer få sitta med detta hela natten, yey eller nått...


15 februari

Dagen kommer spenderas med hästen och läxböckerna. Blev inte mycket svanska gjord igår. Skrev drygt tre meningar. Orkade inte riktigt med det. Funderar på att rida in till ridhuset idag och träna honom lite. Får börja träna lite på volt nu. Och min träning börjar om två veckar så vill känna lite på hur mycket han orkar och vad vi behöver träna upp.


Vad jag fick idag

Fick en liten pressent idag på morgonen, även fast vi hade lovat att inte ge varandra något. Min kille är hopplös ;)





Pics








Hittade lite bilder jag tog för någon vecka sen, när jag hade tråkigt. Ignorera pappret i bakgrunden märkte det när jag la in bilderna, och orkade inte ta nya x)



Alla ♥ dag

Nyss hemkommen från stallet, red en sväng i ovädret. Var runt 12- grader med snö och blåst. Det fick bli en liten sväng, var som en isbit efter 10 min. Eftersom det är lov passade jag på att pyssla lite när jag kom tillbaka. Borstade igenom Prince riktigt ordentligt och klippte manen och svansen. Så har min dag sett ut ungefär ;) Resten av kvällen kommer bestå av svenska. Har rätt mycket jag måste göra, så halva lovet kommer gå åt till det.


God morgon

Hade en helt underbar dag igår med min älskling :) Först åkte vi på spa där vi fick massage och ansiktsbehandling med en massa olika krämer, och ansiktsmassage. Tror det var sju eller åtta krämer och en av dom var en mask. Sen åkte vi till Växsjö och åt middag på en mysig liten restaurang, jättegott var det. Sen åkte vi hem och kollade på film. Kunde inte bli en mer perfekt dag<3

Nu ska jag snart till stallet och sen får vi se vad som händer. Ska sova hos Jocke inatt iaf för imorgon är det alla hjärtans dag, och vill hinna se han lite innan han börjar jobba.


Golden dreams

Lf Dress, American Apparel Hat

Längtar




Imorgon får jag min efterlängtade julklapp som jag fick av min älskling :)

Blev ingen skola idag

Hade tänkt att gå för febern försvann under kvällen, men när jag vaknade var den tillbaka. Fast nu är den nästan borta igen :s Jag har bara på morgonen/förmiddagen och är inte förkyld eller något sånt. Har bara lite ont i halsen stundvis. Så idag blir det att ligga hemma och se på film. Lite små segt men orkar ändå inte göra något med feber.


Detta kom hem idag


Sommar jacka


Ett par röda sporrar som skulle varit blåa. Beställde dom blåa men fick hem röda :(


Dressyrskydd 4-pack (mycket snyggare i verkligheten)


Och den som man fick på köpet ;)
Plus en trimsax till manen.
Sakerna kommer från Hööks.

Har inget att skriva

mer än att hag är extremt skoltrött och har blivit sjuk. Har åkt på en förkylning tror jag har haft feber och ont i halsen hela dagen.


Nu blir det

Varm chocklad och Top model, kan inte bli bättre ;)


Gloomy sunday

Vintage High Waisted Shorts Modified By Me, Vintage Corset

Hemma

Blev ingen skola idag för idag kan jag knappt ta mig framåt. Ryggen gör så fruktansvärt ont. Gör tillochmed as ont när jag ligger ner. Så att springa upp och ner för trappor fram och tillbaka hade inte funkat när jag kanppt kan ta mig ur sängen, och hela kroppen skakar av smärta när jag står upp. Men jag måste gå imon vare sig ryggen vill eller inte. Hoppas på att få sova bättre inatt, har vaknat av smärta och haft så ont så det har känts som att jag har behövt spy.  


Funderar på..

att betälla hem det här



Har löshår men det är så slitet, och ser fejk ut. När jag kommer hem så är det helt ihopklumpat. Så funderar på att beställa hem ett träns och ta dom clipsen jag har nu och sy dit. Vet inte vilken färg bara. Ska försöka kolla det hos en frisör. Ska kolla lite vad det kostar i stan också. Saknar att ha långt hår.

I´m alive

Lyckades övertala pappa om att övningsköra idag. Första gången, nu har all snö och nästan all is försvunnit så nu tyckte jag det va dags ;) Gick bättre än sist jag körde vilket nästan är tre år sen. Jag tyckte det gick bra iaf ;)


6 februari

Kommer bli en lugn söndag idag, skönt. Har varit iväg och ridit en sväng, i solskenet. Stäckte upp min muskelbristning igen dock, fattar inte hur jag lyckas är nog tredje eller fjärde gången nu. Prince blev så jäkla rädd för något ingen anning vad det var. Så han sparkade bakut och hoppade rakt upp i luften, sprang iväg och jag hade precis släpp tyglarna. Så jag flög upp ur sadlen och landade jätte konstigt igen. Hela ryggen knäcktes till så nu har jag problem med att gå. Tror jag har några smärtstillande tabletter kvar någon stans sen första gången. Så nu blir det att vila med film och godis ;) 


Magdas katt får stå för bilden. ;)

Går kvällen var bäst!

Firade Micka igår som fyllde 17. Kvällen var riktgit lyckad, nästan hela klassen var där, fattades kanske fem eller sex stycken tror jag. :) Det blev en hel del skratt, sång, dans och tårta. Natta som hade bakat, sjukt god var den!
Tog typ slut på mindre än 40 min ;)

Kom nyss hem från Jocke, sov hos honom inatt. Nu blir det plugg och om drygt två timmar kommer han hit då ska vi äta sen får vi se vad som händer. Men nu väntar läxorna.


Rubrik

Blir ett tråkigt inlägg för jag orkar inte skriva. Skolan va sådär. Va duktig att träna med några andra iaf ;) Klippte mig efter skolan idag iaf. Tack Becca som gjorde det, blev jättebra :D
Nu ska jag snart lägga mig, och tagga till morgondagen :D

Just nu


1 februari- Riktig seg dag

Inget har flytit på och jag har inte haft någon lust att göra något. Inte för att vi har gjort något i skolan. Hade lite muntligt på hotellen och på datakunskapen kollade vi på film, slut. Under filmen sov alla, det handlade om virus och allt möjligt som jag inte fattar något om. Tror knappt någon gjorde det.


Väntar på bussen

Ja eller sitter mer och väntar på att kunna gå till bussen ;) Har suttit kvar lite längre i skolan, hade en uppgift som jag behövde göra klart. Fast vi slutar igentligen inte förens nu. Men nu är jag färdig och ska bara vänta på att Malin ska bli det med, sen ska vi dra oss mot busshållsplatsen ;)


RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin