Make my world go round


New in





Från JC

Såhär såg jag ut idag




Har inget att skriva

Känner mig inte alls motiverad till att skriva något. Kommer ändå bara bli en massa onödiga meningar. Magen är skit, huvudet värker, fattar fortfarande inget på svenskan, skulle ha ridit idag men somnade ist. Ingen bra dag alls

Chocolate muffin



Mumms!

Svenska prov

Har suttit och läst samma sak i snart en timma och nu ger jag upp. Inget fastar i huvudet. Vi har prov på måndag så är väl ingen direkt brådska, om jag nu orkar plugga något i helgen. Vi ska ha prov på sagor och nordisk mytologi. Kommer aldrig komma ihåg alla olika namn.


Kossorna i hagen












Ingen skola för mig idag

Fick åka hem igår för efter vi hade ätit frukost i skolan fick jag så sjukt ont i magen och hela jag skakade. Hade ingen lust att stå i köket i det tillståndet. Mår inget vidare idag heller så stannade hemma idag också. Ska satsa på att gå imorgon. Ska försöka ta mig till stallet och rida en liten lugn runda iaf.

Inspo

Storets Leather Jacket

H&M Blazer, Pink Dress From Http://Www.Romwe.Com, Tights, Asos Boots

Cambridge Satchel Satchel, Forever21 Shoes, Zara Blazer

Imorgon börjar verkligheten igen

Sista dagen på lovet, känns sådär. Skulle gärna haft en vecka till. Kommer vara hemskt att gå upp tidigt imon. Får försöka somna tidigt. Kommer nog inte vara så svårt för hade en riktigt jobbig dressyrträning idag, men det gick väldigt bra :)

Trött tjej med en grym huvudvärk

Fick gå upp halv sju idag för Jocke skulle till Elmia. Skulle igentligen inte sovit hos honom, men dom hade gäster och så skulle vi äta lite och sen orkade han inte köra hem mig. Skulle igentlígen inte gått upp när han gjorde det, men snäll som han var stängde han inte av väckarklockan utan klickade bara på znoose, och det tog ett tag innan jag lyckades stänga av den. Så jag hann bli pigg. Har precis varit och ridit Prince och ska försöka äta något. Vill bara sova. Ska tillbaka till stallet senare och rida en häst till :)


Lite bilder sen trippen till Jönköping










Mot stallet

Vi ska ha städdag i stallet idag. Hörs när jag kommer hem.


Flowers




Toppen dag igår!

Jönköping blev lyckad med brudarna! Mycket prat, skratt och shopping. Fast jag köpte faktiskt bara en klänning, lite stolt ;) Provade den när jag var i Varberg men då fanns den inte i min storlek så köpte den igår. Jag och Malin åkte hem lite tidigare, för vi orkade inte hänga med in på Ikea :P Kommer lägga ut lite bilder, ska sno några från Emilias facebook. Såg att hon hade lagt ut en del. Hon köpte nämligen en ny kamera igår.

Jönköping

Sitter just nu på tåget mot Jönköping. Kanske redan är framme, har ingen koll på tiderna :P Idag blir det shopping och mys med Natali, Emilia A, Diddi, Fia och Malin dock med en sträng budget "/ Känner att jag gör åt med alldeles för mycket pengar just nu. Får se när jag kommer hem. Ska vi bara på stan är vi nog hemma tidigare ;) Hoppas kunna hitta något jag kan köpa utan att få ångest. Hörs senare under dagen!

7 pictures















Bilderna sen jag och Joacim var nere vid sjön.

Två nya bebisar









Från Dinsko.

In the car (tidsinställt)

Sitter just nu i bilen påväg till farmor :) Länge sen jag träffade henne nu, och hundarna. Saknar lilla Elvis och Ozzy. Men självklart farmor mest. När vi kommer dit ska vi gå en sväng på stan. Jag ska leta efter sommar skor, sen hem till farmor. Vi skulle igentligen stannat över natten men blev inte så. Så kankse uppdaterar när jag kommer. Om jag orkar annars kanske det kommer upp något inlägg under dagen. Beror på om deras dator funkar och om jag har någon lust. Var som sagt ett tag sedan jag träffade henne.





Ozzy längst upp, Elvis längst

Round it goes

Jeffrey Campbell From Lorisshoes.Com, Blazer From Jeffrey Campbell, Floppy Hat From Vintage

Tävlar



Är med och tävlar hos Kandylady.se och Brandsinfashion.com

Steker

Underbart väder ligger ute och solar!

Det är lov och jag vaknar vid kl 8

Grymt irriterande, efter att ha försökt somna om i en timma så gav jag upp:P Får väl äta något och sen sticka till ponnyn. Vet inte hur dagen ser ut än.

God morgon

Det är lov och solen lyser, och varmt är det också :) Sticker till ponnyn nu och tar hand om honom. Dom har gått ute inatt för första gången iår.





Hovar








Dålig uppdatering under helgen

Kan börja med att säga att fredagen var trevlig, tackar alla för det :) Det blev inte riktigt så planerat, vi skulle först dragit till campingen och grillat, men vi hamnade alla hemma hos Wihpa ist :P Men gjorde inget.
Lördagen red jag en sväng och han är inte halt längre så bara att köra på igen. Träffade Jocke på kvällen när han hade kommit hem. Stannade där under natten och sen red jag även en sväng idag igen. Åkte ut till honom en stund senare på eftermiddagen igen. Tog lite bilder idag, fick ett ryck och tog med mig kameran. Så ska kolla hur dom blev nu.





Ali, Diddi, Fia, Kristian, Whipa :) En del av gänget. Mig och Elaine i bakgrunden :P


Tre bilder från fredagen :)

At Fias place!

Sitter hemma hos Fia tsm med Diddi. Fia ska fixa sig och sen ska vi dra mot Wihpa, och sen blir det grill och mys med goaste klassen ;)


Tidsinställt

Äntligen fredag. Efter skolan sticker jag troligen hem till Fia. Det är inplanerat grillning ( om vädret tillåter) med Fia, Kristian, Whipa och Diddi. Kommer ev några till. Kommer bli mys :) Kommer uppdatera så fort jag kan:)


Sweet dreams


Nu blir det matteboken och sen sova

14 april

Dagen bestod av sovmorgon till kl 1:) Ställde klockan på nio så jag inte skulle behöva stressa allt för mycket. Hade planerat att städa lite innan för fick inte så mycket gjort sist :P Hann också träffa Joacim en sväng innan min buss gick och han skulle till jobbet. Kom till skolan, hade 45 min engelsak och sen fick vi åka hem igen. Anledningen till varför vi fick sova så länge var för att vi va i skolan från kl 8 på morgonen till 9 på kvällen. Vi hade först vanlig skol dag sen hade vi en påskmiddag som vi hade ordnat. Jättekul var det alltid lika härligt att vara i skolan så sent när alla är så sjukt övertrötta ;)


Kör på en gamal bild sen fotorundan med Jennifer i höstas tror jag det var? :P

Feeling sick

Usch magen gör super ont och har spykänsla i hela kroppen. På köpet är jag yr och kallsvettas. Får inte bli sjuk nu när det är lov snart. Har även matteprov imon så får inte missa skolan.

Chicago city

John Hancock, Http://Www.Jaglever.Com, H&M Hat, F21 Sunglasses

Mot tvn


Städning på g!

Har precis kommit hem från stallet, blev ingen ridning idag för han ömmar mer idag. Igår ömmade han inget inte i helgen heller. Men veterinären misstänker att hovbölden börjar spricka nu :) Så hoppas kunna komma igång nästa vecka. Ska prova att skritta lite på torsdag och se hur han känns. Nog det det nu blir det städnig. Börjar få lite smått panik för jag kan knappt gå någon stans. Mitt golv är nästan borta ;)


Just want to sleap

Har ingen kraft i kroppen, är helt matt i hela kroppen. Skolan gick så sjukt segt. Provade och rida lite idag, han visar inga direkta tecken på hälta längre. Men ska vänta tills på torsdag och då ska vi longera han lite och se hur han ser ut. Förövrigt så har det varit 20 plus grader här idag :) Sorry för ett tråkigt inlägg, men har inget vettigt att skriva.


10 april

Vaknade hemma hos Jocke idag :) Vi gjorde inget speciellt idag, tittade på tv och åt godis. Förövrig så va fredagen trevlig :) Idag har jaf varit hos Prince fixat stallet, pysslat med honom pch bytt bandage på honom. Sista dagen som vi gjorde det, imorgon ska jag sitta upp och se hur han känns. Hoppas på att kunna ta en liten skrittrunda. Sen fick jag följa med Joacims mamma ut på en liten tur. Fick låna en häst där hon har sin :) Nu ska jag plugga lite till serverings provet och sen sova.


Lite ego för tillfället












Finally weekend

Fredag och det är helg. Kvällen kommer spenderas med Rickar, älsk och Emelie :) Vi ska bowla igen ;) Kanske ska börja bli en tradition när Emelie är här? :P Har precis gjort mig färdig ungefär. Håller på att bestämma med Jocke om vi ska träffas tidigare eller om han ska hämta mig när vi ska bowla, så får se vad som händer innan dess ;) Det börjar förövrigt bli väldigt varmt ute nu, inveg skinnjackan för iår idag :)


Somnade vid läxböckerna igår

Satt och lästa sidorna om och om igen som vi hade till provet idag, igårkväll. Slutade med att jag somnade vid dom så gick och la mig vid halv 10, somnade runt kvart i. Idag blev det först skola, sen åkte jag och mamma och kollade på en tapet till mig sen ut till Jocke en sväng. Funderar på att gå och lägga mig snart, är super trött.



För övrigt så älskar jag mitt hår just nu! :)

Rubrik

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är jättetrött. Hade köksdag idag och ska ha det imon igen, kommer dö :P Det var extremt lugnt idag, för lugnt det blev tråkigt. Jag hade fyra bord att ta hand om på hela dagen. När jag kom hem fick jag chansen att rida Twister idag. Gick jättebra. Har haft lite problem med honom innan, han har inte lyssnat på mig och jag har mest fått sitta och bråka med honom. Men idag flöt allt på bra, tredje gången gillt antar jag ;)

Today





Skjorta-mammas gamla shorts-bik bok

Håret


 
Bytte ut det svarta mot kopparöd ungefär, blev nöjd :) Hade sagt till att dom skulle beställa hem löshör, men fick inte det idag så ska tillbaka på fredag :)

Full fart hela dagen

När jag kom hem från skolan var det bara att hoppa i kläderna och åka till stallet, för vetrinären skulle komma vid halv fyra. Nu är han iaf friskförklarad :) Han haltar fortfarande lite men han fick komma ut idag ( han fick stå i box idag ockå) Så på torsdag ska han skos och sen får jag börja rida lite lugnt i helgen :) Efter var det bara att åka hem byta om, äta och sen åka till frisören. Har äntligen slingat och färgat min utväxt ;) När jag kom hem fick jag åka till stallet igen, hann inte fixa allt. Och nu blir det plugg. Längtar efter att få sova.


LOVE


Emelie

Såg att du hade skrivit någon rad om mig och tänkte bara skriva att du är en helgo tjej som är underbar. Även fast vi bor en bra bit i från varandra och inte har känt varandra så länge så kommer vi väldigt bra överens och har alltid kul, tycker det är synd att du inte bor närmare :)


:(



Så ser hans bakben ut för tillfället :( Mamma märkte igår när hon släppte ut hästarna att han haltade jättemycket och ville absolut inte stå på det vänstra bakbenet. Han tappade en sko i fredags kväll men då visade han ingen smärta. Vetrinären kom igår och kollade och hon ska komma idag också. Han har fått den gröna hoven "gipsad". Hon använde sig av någon form av fejk gips men ska ha samma stöd som vanligt. Det röda benen är lindat för att han ska få stöd, då han nästa bara står på den benet. Så han har stått i box halva dagen igår och ska stå hela dagen idag me...
Förövrigt så var jag me Jocke en sväng igår efter att vetrinären varit här. I fredags gjorde jag inget. Satt hemma och tittade på tv typ :P Var inne i det nya huset en sväng fick nycklen i fredas :)

Dagens





Magtröja- Monki Linne- Gina Shorts- Gina Skor- Din sko

Fredag

Kom hem halv ett slutade kvart över elva idag, as nice :) Men har varit helt död tills nu. Har bara legat i soffan och halv sovit men nu har jag börjat bli rastlös ist :P Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Det lutar åt en hemma kväll helt själv. Orkar inte hitta på något för tillfället. Magen gör fortfarande jätteont och känner mig inte helt okej i kroppen.

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin