Så trött och har tråkigt

Sitter hemma nu och är as trött, somnar nästan vid datorn men ska skriva ändån. Har faktist hänt en del på två dagar.

Igår var det skola som vanligt, och måndagar är ju alltid lika tråkiga. I skolan hände det inget spec, utan rullde på ganska bra. Sen när jag kom hem åkte jag till hästen en sväng, longerade (stavning?) honom en stund och lite så. Sen åkte jag och mamma till Eksjö för vi skulle gå på öppet hus på gymnasieskolan där. Funderar på att gå hottel och resturang pogramet där, eftersom det inte finns där jag bor :P Så tror det blir det verkade jätte kul, men vi får se vad som händer ;) Senare på kvällen hände det inget speciellt, hade inga läxor eller något så va slappt.

Idag var det ju självklart skola igen... med väsra jobbiga idrottspasset. Resten av dagen hände inget märkvärdigt, förutom att vi hade tyska prov. Var bara hör och läsförståelse så gick nog ganska bra hoppas jag. Efter skolan gick jag och klippte mig, toppade bara och slingade. Så nu är det blont iaf blev faktist ganska nöjd, har oftast svårt att bli helt nöjd. Åkte med Erik hem en sund sen efter det mys som vanligt<3 Och nu sitter jag här och har as tråkigt.. funderar på att göra mig iordning för kvällen eftersom jag är ganska trött också. Men eftersom jag fick så himla stressigt i morse kan jag nog förstå att jag är det :P När jag typ precis hade gått upp och satt och plattade håret kom tre hantverkare in i mitt rum, så fick städa fort som fan för dom skulle byta fönster. Så gick lite tidigare för jag fick inte plats, vi va säkert 4 pers i mitt rum :P Måste också plugga lite till matteprovet som va har imon kom jag på nu :P Kan inget så får la se hur det går ;)

Bilder som ska visa slingorna men syns nog inte så bra :P


Syns nog lite bättre här ;)


Ja har man tråkigt så har man :P


Puss ♥



Tjosan

Sitter hemma nu har precis ätit. Kom inte hem för så länge sen typ 40 min har ju varit duktig och jobbat idag ;) Åtta gick jag upp idag, så är as trött för jag somnade inte förens tolv igår för Erik stanade till halv 12. Men har jobbat av alla mina timmar till anläggningskortet iaf tror jag x) vet inte hur många timmar det är nu för dom har ändrat. Men mamma har nig kolla på det ;) Va en del från Vetlanda och några som man kände/ kände igen, bland annat Daniel. Fick reda på att han och jag har gått i samma ridgrupp för as länge sen idag, för min mamma känner hanns mamma så världen är liten ;) Längtar tills jag ska tävla blir ju sugen när man ser alla^^

Vet inte vad som händer sen måste städa iaf för någon ska komma och byta fönster imon. Ska försöka hinna träffa Erik en stund för kommer tråka ihjäl mig annars :P Men han träffar släkten nu så vet inte om jag kanske drar dit för att jag inte har något bättre för mig :P Men vi får se dom stannar nog inte så länge, får jag hoppas.
Skulle tagit en sväng på min ponnybus idag men det blåser as mkt, och han är så jobbig att rida då allt är suuper läskigt. Men han gick en lång runda igår så han kan få vila idag.
Ne nu ska jag fortsätta med min städning :P puss ♥


Trötter idag


Hann inte skriva något inlägg igår eftersom jag följde med miccis diriekt hem efter skolan. Kvällen blev lyckad kan jag säga hände lite allt möjligt men sånt får man ta när man har druckigt lite :P Kom hem typ tolv och båda frös och hade ont i fötterna (vi hade gått hela kvällen i klackar). Vaknade vi typ 10 av att Miccis kastade en kudde i huvudet på mig så är lite lagom trött idag men huvudvärk ;)

Ikväll blir det nog till att stanna hemma och kolla på film men min älskling <3 och äta godis ;)
Men nu ska jag till stallet så ska inte skriva mer,
puss



Studiedag

Studiedag idag :) Va nyss hos Prince och kollade hur han va. Han hade blivit bättre men gick fortfarande lite orent. Vet inte riktigt vad som händer idag mer än att jag ska plugga som en idiot och vara "barn vakt" åt Filip i kväll för mamma och dom är inte hemma. Så det blir väl inte så mkt mer idag.
Men nu ska jag plugga som den nörd jag är ;P



Köpte nya skor igår me


Bästa skoldagen någonsin!

Idag va nog bästa skoldagen jag någonsin haft. Inte en ända lektion. Vi hade utedag idag och man fick välja att rida på ridskolan. Såklart valde jag det ;) så jävla gött va det en hel dag i stallet och rida på skoltid. Hoppas det blir fler gånger :)
Vi kom dit och fick göra "morgon sysslorna" sen fick vi välja häst. Jag valde en D-ponny som hette Shady Shandy tror jag :P En valack på 15 år sa dom tror det va någon blandning av arab i. Så himmla härlig inte så mcket utbildad i dressyr så det va lite tråkigt men jätte gå att rida. Insåg även att jag saknade ridskolan lite, ny häst varje gång och gå där och mysa med alla hästar och ponnyer. Men min favorit är ju såklart Princen ;)

Kom hem vid typ 1 fast slutade vad halv 12 ungefär, så har pluggat nu och sen ska jag in till stan med mamma en sväng. Ska kolla hom hon kan släppa mig hos Erik för kommer inte kunna träffa honom så mycket i helgen.


Träning idag :)

Dressyr träning idag har inte tränat på fyra veckor så kommer nog ha lite träningsvärk imon :P Fast fick inte rida hela träningen :/  Gick bra i början men han var stel i vänster bakben, men det släppte lite sen. Men efter typ halva träningen blev det värre och kunde inte röra sig normalt på mindre ytor, nickade as mycket med huvudet och va as stel i båda varven. Så fick rida hem, vet inte exat vad det kan vara inte min tränare heller men tror det är att han har stäckt sig igen. Han gjorde det i sommras me och i vänster den gången me så kan vara det. Men ska åka till han imon och kolla så det inte är svullet och lite så. Hoppas det är bättre vill inte behöva missa en tävling till för att han har blivit skadad/sjuk.

Resten av dagen bestod av skola, plugg och mer plugg hatar att ha två prov på samma vecka. Men på torsdag är vi lediga :) så då behöver inte hela eftermiddagen gå åt till att läsa till proven ^^



 


Tråkigt...

Sitter vid datorn nu och har inget att göra, så tänkte blogga för att få tiden att gå lite :P Har inte hänt något spec idag skola och rida, hoppade lite idag är ju snart dags för tävling :) och jag ska faktist hoppa me inte bara rida dressyr fast vet att hoppningen säkert kommer gå åt helvete :P men något annat är det iaf ^^ Han hoppade väldigt bra idag lite tveksam på planket så får träna mer på det, och det är alltid lika jobbigt när mamma "tränar" mig hon hittar alltid något att klaga på även fast vi bara rider ut. Senare ikväll händer det väl inget spec duschade nyss så blir väl att sitta vid datorn en stund till,plugga och läsa i boken måste skriva bokredovisning snart. Men gör inget för boken är så jävla bra :D Ganska bra att ha en mamma som läser mycket kan låna en massa bra från henne ;) Boken jag läser nu heter iaf Bakom dålda galler och är en sann historia, så rekomenderar den om man ska läsa ;)

Letar efter ett par snygga skor som en idiot :P så säg till om ni vet någon bra hemsida/affär ;) tro jag vet ett par som jag ska köpa men har svårt att bestämma mig :P Måste också köpa en ny platttång då min är cp :S Några tips på bra?

Blev ett ganska långt inlägg men nu ska jag inte skriva mer för nu måste jag plugga (suck..)


Lite bilder från idag

Några bilder från idag...









Orkar inte skriva mitt namn på bilderna..


Söndag

Sitter hemma nu kom nyss hem från Erik varit där en sväng idag mys <3 Gjorde inte så mkt gick en sväng för jag va på fotohumör ;) Sen hyrde vi två filmer Wallande kuriern (stavning?) och The unborn. Båda va bra så om ni ska hyra någon film, föreslår jag dom ;)

Går dagen va mkt bra! :) Fick gå en hel del bara men sånt får man ta ;)  Gick först till mc donalds (tjockisar vi är ;) ) Sen hem till Elsa igen sen skulle vi till Andreas för vi skulle kolla på film med han och Rasmus, men när vi nästan va framme så ringde dom och sa att vi skulle till hans mamma så fick gå genom hela stan igen :P sen gick vi typ bara runt ;) Träffade några människor i lilla stan :P Elsa tog med sig sin kamera så kommer bilder när hon har skickat dom till mig.

Resten av dagen har jag bara pluggat och det är ju såå roligt speciellt på helgerna, eller inte :P



Elsa idag =)<3

Blir att åka till Elsa idag skojskoj länge sen :) Är väl på stan ikväll som vanligt hoppas att det är några roliga ute ;) fast vi brukar ha väldigt kul ändån så det löser sig nog :P Har precis gjort mig klar så väntar på att Elsa ska skicka att jag kan åka nu :P

Igår hände inget spec skulle ju varit med Marielle för det blev inte så förra helgen, men blev inte så igår heller :P så vet inte när det ska bli av :P Så igår hände inget spec tvingade hit min kära pojkvän typ kl halv 10 :P

Fråga Elsa nyss om jag kunde åka snart och då har hon inte ens börjat göra sig iordning, snacka om att hon är seg ibland har typ gått två timmar sen jag frågade när jag kunde komma :P menmen får la kolla på tv eller något så länge ;)


Torsdag

Torsdag och det betyder ju skola igen... dagen va grymt tråkig typ sov mig igenom hela dagen. Inget kul hände fast alla vaknade till på so:n, för brandalarmet gick. Alla trodde det var en övning men så kom brankåren och så :P Men det va bara åttorna som hade stekt fisk, på hemkunskapen.

Sitter hemma hos Erik nu han pluggar, och ligger i sängen och kollar på Gray´s Anotomy :) Måste me plugga sen hade visst två läxor till tills imon... usch matte och so me, favorit ämnenrna (eller inte) ;P Har haft så sjukt jävla ont i huvudet hela dagen, så ska typ knarka migrän medecin när jag kommer hem.
Nu ska jag inte skriva mer utan ska plugga, och försöka få tag på Marielle som är sämst på att svara ibland:P

Sjukt gamal bild men har inga bilder på Eriks dator.


Onsdag

Onsdag och det är dagen mitt i skolveckan och det betyder, snart helg :D Skolan va gryymt seg idag försov mig så missade frukosten och sen va det as äcklig mat i skolan, så åt inte mkt så hade as ont i huvudet. Slutade tidigt idag iaf och det är alltid lika skönt ;)
Gjorde nyss klart engelska läxan som vi har tills imon, så bara två läxor kvar gör dom imon pallar inte idag :P Ska åka och rida med Matilda om 15 min så hinner inte skriva så mycket mer. Får se om jag skriver något när jag kommer hem :)

Blir en bild på min sötnos :)<3


Måndag

Måndag igen då och det betyder skola, suck. Dagen gick iaf ganska fort hände inget spec direkt. Har bara en läxa me så det är gött :)
Red en sväng idag har inte gjort det på hela helgen. Blev dressyr i hagen är ju inte så långt kvar till km:et så måste börja träna så det inte händer lika dant som på förra tävlingen :P Gick en liten stund på stan med mamma efter skolan typ 15 min men köpte två saker, bilder kommer längre ner. Nu sitter jag och väntar på att Erik ska komma en stund :)<3 Så tänker inte skriva mer nu för han kommer nog om typ 2 min :P



 



sämst bilder men men:P


God morgon

Vaknat nyss och kl är halv 10 pga att pappa kom in och ville låna min mobilladdare :P

Går dagen blev riktigt lyckad:D Det va länge sen jag skrattade så mkt:) Vi åkte in till stan med Olivias moppe (kallt var det), och kollade på dom som sjöng. Av dom vi såga sög alla det va bara en som va okej, sköna texter hade han iaf ;). Träffade en del som jag känner men alla bara frågade var jag hade Erik :P

Skulle ju träffat Mickis idag men det blev inte så. Så får väl äta något, duscha och fixa mig lite sen får jag väl åka till Erik ^^ Hoppas pappa kan köra orkar inte ta moppen får la tjata lite annars :P Nu ska jag inte skriva mer för jag vet inte vad jag ska skriva x) Skriver kanske något när jag kommer hem vi får se.

Just det min förkylning har nog börjat ge sig :D Är inte alls lika täppt i näsan idag.


Design :)

Som ni nog ser har jag fått en design nu ;) Blev jätte nöjd =) Och allt är tack vare Nenne tack såå mycket <3
Ni får gärna säga vad ni tycker :)

Besök hennes blogg :) LiveLoveLearn.blogg.se

Tråk tråk

Sitter hemma nu och tråkar kom hem från Erik för typ två timmar sen, så har städat och lite så. Olivia och hennes familj kommer om typ 10 min. Vet inte riktigt vad vi ska göra men något kul hittar vi nog på :)

Vetlanda dagarna va lite sega men vi hade ganska kul Andreas hängde med också, och när han är me skrattar men alltid ;) Va några snygga bilar där dom flesta va gamla fula saker men några nya sportbilar va det, och sånna gillar vi ;) Såg en som morfar har (tänkte att någon ville veta :P ) har bara sett han som har en sån :P Va där någon timma sen åkte vi hem och åt, sköt lite luftgevär och kollade klart på filmen, som vi somnade till :P One missed call 2 har sett ettan me och den va mkt bättre ;)

Nyvaken

Sov hemma hos erik inatt massa mys som vanligt :)<3
Vaknade för inte så länge sen och nu ska vi äta frukost. Senare idag blir det att gå på en bil utställning är ju Vetlanda dagarna i helgen.
Min förkylning har typ blivit värre så lär vara sjuk ett tag till.

Bjuder på en bild som Erik tog utan att jag va me :P







Blogg

Har bestämt mig för att skaffa blogg nu och ska försöka uppdatera så mkt som jag kan ;)

Idag var det skola som vanligt hände inget spec tråkigt som vanligt ;) Är fortfarande inte frisk heller så det blir ännu segare menmen min förkylning ger väl sig snart hoppas jag.

Helg igen nu me :D skulle åkt in till stan med Marielle ikväll men så blev inte, så får la ta det nästa helg? Blir väl till att sitta hemma ikväll så messa? (A) På lördan vet jag inte vad som händer mer än att vi ska ha gäster imon, och på söndag blir det nog Mickis en stund va länge sen nu :)






RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin