Längesen

Längesen jag bloggade nu. Men har inte varit hemma och har inte haft tillgång till internet. Men aja nu kan jag skriva igen iaf ^^
Varberg var super bra. Jättemysigt ställe och fint väder hela tiden. Åkte på tisdagen och kom hem på fredagen. Då var det bara att packa om igen, och åka till farmor dagen efter. Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute i spöregn och ridit. Inte allt för kul men regnade inte så mycket när jag red iväg. Nu ska jag försöka få tillbaka lite värme i kroppen ^^ Kommer kanske lite mer bilder från Västervik ikväll.

Btw i måndas hade Joacim och jag 4 månader tillsammans♥

Ska snart åka..

Sitter hemma hos min älskling och väntar på att han ska packa klart. Vi ska åka till Varberg och bo i hanns släktingars sommarstuga några dagar. Hörs när jag kommer hem.

Västervik 1















Detta var några, fler kommer

Dålig med att blogga

Vet att uppdateringen har varit sämst,men har inte hunnit eller orkat. Igår var jag så sjukt trött (sov till kvart i ett), så orkade inte. Men nu kommer det ett inlägg om Liseberg och Västervik.

Västervik: Åkte dit på tisdagen och kom hem på fredag kväll. Knappt ett moln på himlen någon dag. Campade med hela familjen och så följde Joacim med. Han och jag åkte och tittade på speedway på tisdagen, för Vetlanda körde. Sen dagen efter gick vi på stan en stund, och jag hittade två T-shirts på Lager 157. Resten har gått åt att sola,bada och ta kort^^ Kommer dela upp korten så inte alla kommer samtidigt :P

Liseberg: Var hur kul som helst! Åkte dit med älskling,Rickard, Emelie och några andra som jag inte har träffat innan förutom två^^ Men den ena hade jag bara träffat typ 29 min innan:P Tio stycken blev vi samanlagt. Åkte kanonen och uppsvinget för första gången. Daniel och Joacim tvingade upp mig i kanonen, va inte lite nervös direkt. Åker inget som man sitter uppochner i. Men dom lyckades övertala mig. Och det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Uppsvinget var värre. Jag som är extremt höjdrädd fick nästan panik när vi satt som högst. Skakade rätt så länge efterråt :s Usch den blir det aldrig igen.

Hemma igen

Har varit i Västervik och campat i några dagar, så därför ingen bloggning. Hinner inte skriva mer för ska lägga mig snart ska upp tidigt imon. Ska till Lisseberg :)


Orkar inte blogga

Känner inte för att blogga idag. Är varmt ute men ingen sol typ... Gårdagen spenderades på stranden typ. Var iväg och badade och solade halva dagen. Sen hände det inte så mycket mer grillade och bada mer här hemma.

Gårdagens klädsel och köp






Vatten och droppar















Bada

Har typ bara legat ute i poolen hela dagen (en sån större som man fyller med vatten) och segat. Är så himla varmt ute, fast nu har solen försvunnit. Gårdagen var bra. Vi visste inte vad vi skulle göra först sen tyckte Joacim att vi kunde åka till Jönköping. Han handlade mer än mig :O :P Fast det var han som behövde handla och inte jag ^^ Hittade två saker från HM som jag bara var tvungen att köpa :P Lägger upp bilder på det sen ^^ Tittade på film när vi kom hem och sen stack vi in till stan en stund. Mer idag blir det att rida en sväng, och hoppar säkert i i poolen igen ^^



Syns inte så bra men är 29 grader^^

Hemma hos Jocke

Sitter hemma hos Joacim nu och ska snart åka till Jönköping :) Är faktiskt inte jag som ska köpa en massa idag :P Har inget spec som jag måste köpa. Hörs kanske senare när jag kommer hem.

Redigerar

Sitter och redigerar Johans bilder för fullt. Här kommer ett litet smakprov^^




Dagens att göra



Har en del att göra. Måste börja med att städa nu men så går det när man sover till halv ett.

Fyra bilder från idag




7 juli 2010

Dagen har varit riktigt bra. Vaknade hemma hos min älskling, blev väckt av att en katt satt och skrek nedanför sängen och sen ströck sig mot mitt ansikte :P Åkte hem vid elva för skulle vara hos optiken idag igen vid halv tolv. Skulle bara kolla linserna och lite så, så har haft dom idag. Red bara en liten sväng barbacka för det blev väldigt varmt när jag kom till stallet. Resten av dagen har spenderats inne i stan. Skulle ta kort på Johans bil och sen blev det att vi träffade en del roliga människor, så vi fastande nere i "centrum" ett bra tag :P Sen skulle jag hem ^^. Kul har jag haft iaf ^^.


Lite färg har jag börjat få^^


Optiken, shoppa rida

Rubriken säger allt, det är det min dag har bestått av. Åkte till optiken är lite översynt så blir att ha linser. Vet inte hur länge jag måste ha dom, för det är samma synfel som för 5 år sen? Och då beövde jag bara ha glasögonen några månader. Handlade spetstight (äntligen hittat ett par) :P och en ny mascara, och nu har jag precis kommit hem från stallet. Red en sväng med mamma idag för hon fick låna Guzze. Prince är fortfarande lika pigg och har sånt härligt steg i skritt och trav. Hoppas det håller i sig så han inte börjar bli "sommar seg" i skritten.


Foto-Katt






Film helg

Har varit en lugn helg har bara varit med älskling och tittat på film, och badat.
Såg Alice i underlandet, Shutter island och Precious. Shutter island rekomenderar jag att se, länge sen jag såg en så bra film. Alice var inte alls som den tecknade variationen är, denna är mycket bättre. Precios var sådär lite småseg ibland.






Musik




För varmt...

Vet att man inte ska klaga när det börjar bli varmt nu är det för varmt. Kan knappt vara inne och ute kan man bara vara om man ska bada. I mitt rum är det ungefär 25 grader dygnet runt, ganska jobbigt att sova. Men lyckades ändå sova till tolv. Idag vet jag inte vad som händer stannar nog bara hemma och solar eller något.♥


Huvudvärk

Åhh j*vla huvudvärk ger sig inte. Sitter precis ovanför ögat så måste nog skaffa glasögon, igen :S Men får se hur det blir, måste nog iaf göra en undersökning. Vill inte ha det igen.

Kom nyss hem från stallet var uppe tidigt för jag skulle hinna rida innan det blev för vamt. Idag blev det en lite längre runda i skogen, och han är fortfarande lika pigg. Men nu måste jag sticka och bada för håller på att dö av värmen! Bloggar kanske senare♥


Wiiie :D



Fick hem ett brev om gymnasiet idag. Kom in på det jag sökte så till helgen blir det Hotell och Resturang i Eksjö :D

Sista dagen

Slut på jobb och dags för sommarlov. Skönt fast lite tråkigt och veta att men inte kommer få fortsätta efter lovet^^ Även fast vissa dagar har varit jobbiga så har det ändå varit kul. Fick en liten pressent ett usb minne och en ett papper med lite bilder på:P. 

Red en sväng på Princa idag, fast va så himmla varmt ute så blev bara en liten lugnare runda barbacka. Bestod mest av skritt men han fick ta några gallopp språng innan jag skulle rida hem. Fick knappt stop på han^^ Nu börjar han verkligen bli sig själv igen.


Tidsfördriv på jobbet :P





En dag kvar

Bara en dag kvar att jobba sen har man sommarlov :) Dagen gick rätt fort men hade en del att göra så kan ha varit därför :P Har nyss varit ute och ridit en sväng. Han var lika pigg idag ^^ Tog samma runda idag igen den är lagom nu i början, tar ungefär 45 min att rida så får bli den ett tag nu. Men huvudsaken är att han äntligen har fått börjas sätta igång igen.

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin