Sequined leggings

Yves Saint Laurent Tribtoo Shoes

Får party känslor i kroppen när jag ser bilden!

Har varit off här ett tag

Men har inte haft någon lust och har inte varit hemma. Förövrigt så flyter praktiken på bra,är inne på min sista vecka känns lite tråkigt. Förutom det så har jag åkt på en förkylning och muskelinflamation i axlar,nacke och en bit under skulderbladen. Är inte jätteroligt, men min konstanta huvudvärken är iaf borta.

Tisdags mys


Framför Top model :)

Zoombi

Gud vilken jobbig dag! Vi har haft hur mkt gäster som helst och det är ju roligt, men somnade efter ett igår så fick inte så värst mkt sömn denna natten heller. Plus att min huvudvärk är mkt värre idag!


Born this way

Adjoin Leather Leggings, Adjoin Wide Brimmed Hat, Asos Smock

Ny vecka, nya tag

Godmorgon! Alla sovit gott? Själv somnade man vid två inatt, så att gå upp ut sängen var lagom jobbigt när kl ringde i morse.


Breaking dawn

Lika bra och spännande som resten av Twilight serien! Absolut sevärd, även om man är kille ;) Men man måste nog ha sett dom andra för att kunna hänga med. Tyckte även att denna hade mer humor i än dom andra ;)


Riktig seg söndag

Har precis vaknat, råkade ta en powernap på två timmar. Men förtjänade det har knapp fått fem timmars sömn inatt. Vi kom hem så himla sent från bion. Men det var helt klart värt det!


Eftermiddagens/kvällens outfit




Movie time



Bio ikväll, längtar

+

Pretty Sucks Shirt, Crystal Bra, Jfr Ring

Vintage Knit Sweater, Yellow Boxy Bag, F21 Pom Pom Tuque

Pepa Loves Cardigan, H&M Hat, H&M Bag, H&M Booties, H&M Scarf

1730280_111911

Romwe Sweater, Le Bunny Bleu Shoes

Lördag den 19 november

Är helt slut idag. Först fick jag vara ala carten och hjälpa till där, och i baren. Sen fick jag även stå i stora baren. Hur kul som helst! Hade lite svårt att hänga med först med efter en kvart gick det riktigt bra :) Hoppas på att få stå där nästa fredag också :)


Time of the season

Dr Martens Boots, Dr Martens Sweater, Ray Ban Sunglasses, Lf Stores Shorts

Dress, Jeans, Shoes / Sixty Seven

Diy Cross Necklace, H&M Bag, Mad Lady 3 Finger Ring, Kan Dee Short Shirt, New Yorker Fake Fur Jacket, Monki Skirt, Monki Boots, H&M Legwarmer, Vintage Belt, Primark Tight With Bows

Tan Blazer, Leather Shorts

Dr Martens, Parka, Kan Dee Tee, Romwe Shorts

The Caravan Sunglasses, J.Brand Coated Shorts, Aldo Heels, Minkpink Shaggy Cardigan, Rachel Roy Beige Bow Blouse

Dödar av lite tid på stan


Tröja/H&M Jeans/Gina

Sticker ner en sväng till stan innan jag börjar praktiken, i brist på annat. Och i ett tappert försök att piggna till lite, plus att jag är rastlös sen igår. Var knapp utanför huset.

Underbara huvudvärk

Ännu en dag med sprängande huvudvärk, kunde känts bättre.


Min hälsa är inte med mig idag

Ligger hemma med feber som går upp och ner hela tiden, halson och en täppt näsa. Har mått konstigt dom senaste dagarna och idag sa kroppen ifrån. Får stanna hemma idag, men ska tvinga mig dit imon. Om jag inte blir sämmre. Godis, en varm säng och film för göra mig sällskap en stund.


Nu väntar min kudde på mig.

Har varit hur lugnt som helst idag, nästan för lugnt. Plus att vi var en extra idag en stund. Vi nästan slogs om gästerna haha ;) Ne men det blev lite segt ibland. Dom sista gick vid 22 och restaurangen stänger vid 23, så allt var färdig fixat till tjugo över. Och det kom inga fler så sista halvtimmen satt jag och den andra tjejen i baren och tittade på tv, drack läsk och åt godis. Inte helt fel en tisdag kväll;) så har precis kommit hem och nu ska jag sooovaa!


Nu rullar cykeln mot praktiken!

.


Då var det måndag igen

Det är måndag och ny vecka. Praktiserar kväll denna veckan så har sovmorgon. Börjar vid fyra idag så sticker och tar hand om Prince nu :)


19:10

Jeffrey Campbell Everest Hiking Platform, H&M Hat, Furor Vintage Leopard Chiffon Maxi Cardigan, Hermes Cuff, Vintage High Waist Levi's, Alexander Wang Diego Bag, American Apparel Thigh High Socks, Nasty Gal Bustier

Theorphansarms Top, Romwe Shoes, åhléns Scarf, H&M Shorts

Brechó Da Neide Dress, Asos Shoes

1717129_melissablogglook

Studded Bleached Shorts, Denim Vest, Leopard Print Socks, Contrast Lace Up Brogues/Oxfords, Mulberry Alexa Lookalike

Jeffrey Campbell Boots

Lite kort om helgen

Fredagen var väldigt bra men discot var lite segt, berodde mest på att det inte var så mkt folk"/ igår var jag ute och tränade Diva. Gick bra men hon börjar komma in i 5 års trotsen ;) sen på kvällen skulle Jocke och jag kolla på film och umgås med Emelie och Rickard, slutade med att jag somnade vid kl 23. Så social var jag;) Nu har jag precis kommit hem från stallet och nu blir det tv hela kvällen.


Just nu

Fixar mig med goa brudar för ikväll blir det party :)


Första veckan avklarad

Känns super bara tre till!


Dags att gå till sängs

Jobbade lunch idag för första gången, och det gick väldigt bra och var roligt förstås ;) Gud vad skönt det var att inte behöva gå upp halv 5 idag, och att jag lyckades sova nio timmar inatt är inget minus! Men nu är det dags att krypa ner i sängen, imorgon ringer kl 04:30 igen..


Dags att gå till sängs

Jobbade lunch idag för första gången, och det gick väldigt bra och var roligt förstås ;) Gud vad skönt det var att inte behöva gå upp halv 5 idag, och att jag lyckades sova nio timmar inatt är inget minus!


Live for love

Live for love

Nu på schemat står det

Sova! På dagens träningspass med Diva stod det hoppning, så är helt slut nu plus att jag har varit uppe sen kl 04:20 idag ;) men lilla flickan var jätteduktig :)


Lugn dag

Har varit en väldigt lugn dag idag på praktiken, skönt. Nu ska jag snart sticka till Prince och sen vidare till Diva :)


05:18

Dags att dra sig mot praktiken..


Inget är som väntans tider

Mums!


Slutat för dagen

Inte helt fel att få sluta strax efter elva ;) Så sticker snart till stallet synd bara att det är så dåligt väder.


SOLO





New in







ph 1. Bik Bok från när jag var i Jönköping
ph 2. H&M inköpt i Varberg
ph 3. Gina inköpt i Varberg

Nyss landat hemma

Gud vad seg man blir efter tre timmars bil resa, men nu är jag iaf hemma igen. Ska duscha och packa upp lite och sen sova. Imorgon börjar praktiken och ska upp vid halv fem, får se om jag lyckas ;)


Blev en runda på stan

Vi har precis kommit hem från stan, hittade två saker :) visar när jag kommer hem ;) Nu blir det nog en promenad och sen laga mat :)


Dagens

Spets tröja/ JC Jeans/ Gina Bälte/ Ullared


Stress stress

Kom nyss hem från stallet så har lite bråttom nu. Om lite mer än en timma kommer Jocke och hämtar mig och måste packa det sista, städa och fixa i ordning mig. Gärna äta något också. Ja som sagt bråttom ;)


Packning pågår

För imon åker jag och älskling till Varberg, mys:) och på väg upp blir det ullared ;) kameran hänger förstås med så knäpper nog några bilder, om vädret tillåter ;)


På tåget

Sitter på tåget påväg hem från en lyckad dag i Jönköping :)


Ingen blogg lust

Känner ingen insperation alls till att blogga idag.


RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin