Måndag

Då var snart den sista lovdagen slut, och den har spenderats med Jocke och Prince. Nu blir det tv en stund sen sova.


Halloween


Just nu

Sitter och myser med Fia och Jennie


Dagens



All from Gina

16:57

Nu blir det städning och sen fixa till sig lite, kvällen kommer spenderas med fina flickor :)


Sista gången man åker buss för denna terminen

Känns hur skönt som helst att ha lov nu och inte ha något mer med skola att göra detta året!


Golden honey


Space

...


Migrän svenska och lårkaka

Sitter på svenskan med migrän och ett ömt ben. Trillade av Diva igår och idag gör det ont:p hah men det var ingen allvarlig av falling. Men annars var hon jätte duktig :)


Helt slut

Är jätte trött verkligen så går och lägger mig nu, berättar om ridpasset imon


Träning

Nu sticker jag och fixar hos Prince, sen åker jag och tränar Diva :)


Kaos

Herregud vilken dag kaos totalt i köket! Överbokat med gäster så vi visste inte var vi skulle sätta dom, mat som tog längre tid än väntat att få klar, stopp i diskmaskinen som ledde till översvämning i källaren. Ja kaos!


Suddenly last summer

Shorts

H&M Hat, Topshop Feather Earring, Prettify Legwear Tight, In Tees We Trust Clothing Jumper, H&M Skirt

Vintage Hat, Chaser Tee, Vintage Cardigan, Vintage High Waist Levi's, Jfr.Se Ring, Senso Diffusion Gratiana Flat Ankle Boots

Powernap på 3 timmar

Lite lagom.Slocknade i soffan runt 3 och vaknade för en liten stund sen. Skulle nog kunna sova fram tills imon. Är så himla trött längtar verkligen till lovet nästa vecka. För övrigt så slutade jag kl halv 11 idag :) Hade prov sista lektionen så nu är alla gjorda innan lovet, om jag inte får omprov på något av dom tre. Men känns inte så. Men ska aldrig säga för mycket ;)

Åkt på en förkylning igen

Känns lagom kul så har legat hela dagen och försökt bli frisk


Monki x3



300:- /styck

Orange and gold

Orange and gold

Orange and gold by sweetchild-f featuring a yellow gold bangle

Shirts blouse
hfm.co.jp

J Brand skinny jeans
$388 - my-wardrobe.com

Miss Selfridge yellow gold bangle
£14 - missselfridge.com


Wihoo

Nu är resan bokad :D I maj åker jag och älskling mot varmare väder, nämligen till Turket. Underbar!







Längtar!

Mys

Älskar barbacka turer i höst kylan.


Dagens



Skor/Din sko Stickad tröja/Gina "mini halsduk och halsband/Bik bok Strumpor/ Å'hlens Mössa/Monkii

Fredag den 21 oktober

Båda proven är klara och hann med en tidigare buss. När man kommer hem väntar det tredje provet. Kommer bli en plugg helg tyvärr.


Plugg och chocklad

Nu laddar vi upp för prov nr två!


Huvudvärk och prov

Har legat hemma hela dagen med världens huvudvärk! Och bara pluggat. Låter det som en rolig torsdag.? Nej. Är väldigt trött på alla sidor med fibrer, kolhydrater, fetma,e%, blommor och vatten, riksdag, utskott och regering. Det är bara en liten del av allt. Nehe tillbaka till böckerna igen.


Todays



Tröja/Gina Skjorta/Gina Strumpor/Å´hlens Halsband/Bik bok Klocka/ Ur&pen

Tog en paus

Från pluggandet och åkte och släppte in Prince, slutade med att hade en stegrande häst jämte mig och en fram hov på handen. Så den är öm och svullen just nu. Fattar inte varför han gjorde så han har aldrig gjort det innan, jo när han hade överenergi till max sist han var skadad. Får hoppas att det var av det och att det lugnar ner sig snart, inte alls likt han att bete sig så. Får se hur handen är imon när jag ska servera.


Dagens planer

Fixa stallet, plugga, plugga och återigen plugga. Har hur mkt som helst måste bara ta mig upp från soffan..


My first

My first

Someday you will be loved

H&M Scarf, Vintage Jumper, Converse (Festival Gift) Bag, Primark Wedges

Varsity Jacket, Boyfriends Tee, Vj Style Wedges
Leopard Jacket, Vintage Hat, H&M T Shirt, Shorts

Armand Ventilo Vest

Selfmade Chain With A Big White Cross, Selfmade Chain With 4 White Skulls, Fake Fur Vest, H&M Jeans, Buffalo Boots, Tee Pete Doherty, Zara Cardigan, Topshop Chain Cross

Www.Romwe.Com Studded Leggings, Dsquared2 Finger Ring, H & M Pink Cap

Someday you will be loved

H&M Scarf, Vintage Jumper, Converse (Festival Gift) Bag, Primark Wedges

Varsity Jacket, Boyfriends Tee, Vj Style Wedges
Leopard Jacket, Vintage Hat, H&M T Shirt, Shorts

Armand Ventilo Vest

Selfmade Chain With A Big White Cross, Selfmade Chain With 4 White Skulls, Fake Fur Vest, H&M Jeans, Buffalo Boots, Tee Pete Doherty, Zara Cardigan, Topshop Chain Cross

Www.Romwe.Com Studded Leggings, Dsquared2 Finger Ring, H & M Pink Cap

Mini strutar

Haha pappa kom hem och hade köpt glass, mini strutar stod det på paketet och det var dom verkligen ;) Nästan synd att äta upp dom för dom va rätt söta.


Börjar bli mänsklig igen

Efter att ha legat hemma med migrän hela dagen, börjar det äntligen släppa. På tiden tycker jag ;) Nu blir det plugg sen sova igen.


Trött och sjuk

Sitter på bussen på väg hem, blev ingen lång skoldag. Vaknade med världens halsont och huvudvärk. Men var tvungen att åka för att hämta mina böcker. Har två prov denna veckan. När jag kommer hem väntar min säng och jag ska försöka få någon timmas sömn.


Diva

Här kommer en liten halv taskig bild på sötnosen. Visar tyvärr inte hur liten hon är i huvudet.


Som vanligt så har det inte funkat i mobilen

Har försökt att uppdaterat hela helgen i mobilen, för har inte varit hemma. Men nu kommer en snabb. I fredags hände det inte så mkt var med ett par och umgicks :) I lördags red jag både Prince och var ute hos Daiva och tränade henne på banan. Gud vad duktigt lilla flickan var! Det var stor skilland från första gången jag red henne, vi kom väldigt bra överrens denna gången :)Får se om jag hinner med att träna henne något denna veckan, har mycket i skolan tyvärr..

Usch för engelska

Har en halv bok att läsa,skrivuppgift och ca 27 glosor tills nästa vecka...


Svenska just nu

.


12 oktober

Ligger ner burrad i sängen och ska snart sova är jätte trött verkligen! Har inte så mkt mer att säga så god natt alla!


A touch of paradise

Tally Waijl Hat, Scarf, Chicwish Dress, Primark Belt, Sandals

Dagens









Jeans/Gina Svart skjorta/HM Brun tröja/Bik bok halsband/ Bik bok skor/ Din sko
Allt utom jeansen är köpta från helgen.


Zoombie

Skulle lätt kunna somna nu, känns som kroppen och huvudet är i en egen värld. Känner mig inte heller riktigt på topp.. Vill inte bli sjuk igen. Tar nog en dusch och går och lägger mig sen. Dagen har annars rullat på rätt bra måste jag erkänna. Pirnce var pigg efter en vecka med ganska mycket vila och otålig att komma iväg. Stod och buffade på allt och stod med frambenet i luften och stampade i marken. Men han får skylla sig själv att det tar tid när hela han är full av lera!


10 oktober

Dagen i köket har varit hur lugn som helst nästan för lung. Var i severingen idag och vi var full grupp + två stycken ettor så 10 personer på kanske ca 25-30 gäster. Och på måndagar har vi alltid bricklunch också det fanns inte så mycket att göra. Sen var engelskan lika tråkig som alltid. Har varit sämst väder idag också regnat hela dagen så blev ingen ridning. Får bli en sväng imon oavdsett väder!

image description

Dagens

image description
Sjukt extremt dålig bild...
Lackleggings/Gina Linne/Gina "mini halsduk" (vet inte vad man ska kalla det)/ Bik bok Skjorta/Cubus

Shopping



Såhär såg det ut när jag kom hem igår från stan, kommer visa senare vad det är i kassarna ;)

Hemma från storstaden

Har varit i Stockholm hela helgen hos mina släktingar :) Har försökt att uppdatera via mobilen men det har inte funkat. Funkar inte heller på datorn knappt, kan fortfarande inte lägga upp bilder, suck... Men helgen har iaf varit bra fick med mig 6 påsar hem :) Ska visa så fort blogg.se funkar igen.

Just nu

Sitter på bussen och pluggar på samhällsläxan som jag inte fattar något av.. Är för övrigt skit trött och har ingen lust att gå till skolan alls


Paus

Sitter och halvsover uppe i sofforna med dom andra som ska vara med. Vi ligger så himla bra till så vi har fått en och en halv timmas rast inte illa;)

God morgon

Har en fet sovmorgon till kl 2 idag. Men kunde inte sova mer. Men då har jag gott om tid att göra mig i ordning. Anledningen till att jag börjar så sent är att jag ska vara med på skolans öppethus ikväll.


Dagens

All from Gina


Ännu en onödig dag i skolan

Har haft en lektion fast kan inte kalla det för lektion.. På svenskan gick vi bara igenom vad vi ska arbeta med. Och sen klassråd ist för näringslära. Nu sitter jag på bussen påväg hem och sen ska jag äntligen fixa mitt råttbo till hår!


Blir galen

Inget funkar på blogg.se. Kan inte byta tecken snitt eller ladda upp någon bild. Kan inte ens kopiera en bild från tex google och klistra in i ett inlägg! Det funkar bara att lägga upp från Iphonen. Är det bara för mig det är så?

Just nu

Pluggar engelska för fullt. Har 34 gliser tills torsdag, inte kul...


Dessert down

..


Söndagen den 2 oktober

Söndagen har spenderats med älskling. Kom hem för en liten stud sen. Det blev nämligen en oplanerad tripp till Jönköping, men gjorde inget för hade bara suttit hemma och segat annars :P Så blev en liten söndagstur ;) Har även hunnit med och vningskört. Körde till stallet när vi skulle släppa in Prince. Måste skryta lite och säga att jag har blivit bättre, haha ;) Ha en bra söndagskväll alla!

1 oktober

Hade en mycket trevlig och rolig kväll igår med bra människor! Blev rätt sent igår så idag är man rätt trött och seg, även fast jag sov till 11.. Har iaf precis varit hos Prince och skrittat han. Nu vet jag inte vad som händer så får se vad dagen har att erbjuda ;)

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin