Mot sängen kanske?

Japp så får det bli. Kudden väntar på mig. Imorgon är det skola igen.


This must be the place

River Island Blazer, Marc B Handbag, Laced T Shirt, Black Shorts
Vill ha kläderna!

Gud så kul..

Det går magsjuka i min familj nu, jätte kul. Eller inte :s Bara väntar på att jag ska få det jag också så just nu sitter jag isolerad på mitt rum. Fan om jag skulle bli sjuk, jag som är så grymt taggat tills fredag. Alla i klassen ska fira Micka som fyller år då :)

Studiedag

Som sagt har varit ledig idag. Vaknade hemma hos min älskling idag. Åkte till honom igår när jag kom hem sen blev jag kvar ^^ Har hunnit med mycket idag. Mockat fem boxar och förberett tre dagar med lunch,frukost och kvällshö till Prince, fixat det övriga till Prince, ridit över en timma, tränat och duschat. Har även varit inne i stan och ätit kina buffé med älskling. Känner mig lite duktig ;) 

 


Skulle inte tacka nej

Coco SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM

En liten film


Fairytale


Har inget vettigt att skriva

Åkt både skidor och snowboard idag me. Mycket mer folk idag, helt fullt överallt. Sådär väder, sol och inte så kallt men blåst sjukt mycket. Har tagit stopp vissa stunder. Resten har jag bara packat ihop lite och glott på tv. Vill åka hem nu. Roligare inlägg än så blir det inte tyvärr.

Känner mig duktig

Har suttit och gjort läxor när jag är på semester+ att det inte var något jag igentligen inte hade som läxa *stolt* ;) Men hade inget att göra och visste att jag skulle få göra jätte mycket nästa lektion, och jag skulle inte hinna med allt. Gjorde lite i svenska och i hotell. Ska göra mer imorgon. Just nu går det ett jätte tråkigt pogram på tv:n och pappa har somnat med tv dosan i sängen, så jag kan inte byta. Så får väl sova jag me då :P Men kommer inte kunna göra det, sov drygt 2 timmar innan idag. Inte bra. Förövrigt åt vi världens godaste buffé idag, amrekansk. Supper gott!
Nehe nu ska jag försöka sova.


Haha







Bjuder på lite randoms bilder, haha ;)


Tillbaka in i värmen

Satan vad jag fryser, det är inte direkt kallt ute och jag har haft jätte mycket kläder på mig. Men ändå fryser jag nu när jag kommer in. Blir att ta en varm dusch snart. Vädret har varit kanon idag igen. Sol och inte allt för kallt. Knappt något folk i backarna häller. Idag blev det båda sonwboard och skidor, det är nice ;) Nu väntar duschen på mig!

Ny






Kommer ha träningsvärk

Känns i benen att det var ett tag sen jag åkte. Har nog inte åkt på ett år nästan. Vädret är perfekt skidväder. 3 minus grade och sol. Kan inte bli bättre ;) Lagom mycket folk i backen också. Just nu sitter jag själv på hotellrummet, och glor på tv. Väntar på att kl ska bli åtta så vi kan gå och äta. Är fruktansvärt hungrig.

Snart åker vi

Nu ska vi bara äta frukost och packa in det sista i bilen sen åker vi :) Takboxen är redan packad så väskorna ska bara in, både brädan och skidorna är med :). 
Känns mycket bättre än att sitta på bussen vid denna tiden i vanliga fall ;) Men inte så kul med drygt 5 timmars lång bilresa, men sånt man får man räkna med ;). Datorn hänger med men inte kameran. Använde den inte en enda gång sist, så den får stanna hemma. Hörs när vi kommer fram om vi inte ska åka lite då.

Paranormal activity



Såg 2:an idag, riktigt bra. Hade rysningar hela tiden. Men är tveksamt om inte ettan är lite bättre ;) Men båda är riktgit läskiga. Sjukt creepy när en liten unge bara svävar upp ur sin säng och mamman blir nerdragen i källaren. Ryser bara jag tänker på det :P Båda är iaf väldigt sevärda.

Ola Söderholm





En liten del av uppträdandet. Filmade tyvärr inte det bästa skämtet, men det är alltid något :P Filmen är sne och sämst kvalitet. Men satt inte så nära och vet inte varför den inte vill vrida på sig. Så ni får stå ut med det ;) 


Sen uppdatering

Kom precis hem från min älskling. Har tagit farfäl nu :P Ne man vi åker ju imon så ville gärna träffa han en sväng, plus att det är våran 10 månaders dag idag :D Grattis till oss ;)

Hade temadag i skolan som sagt. Var sådär. Först samlades hela skolan i aulan och sen fick man typ gå vart man ville :P Det fanns ett ställe som man kunde sitta och disskutera eller något, film och fifa (tv-spels) tunering mellan klasserna. Satt mest och kollade på det. Fanns inget annat att göra :P Sist var det en känd standup komiker som uppträdde. Inte för att jag har sett eller hört talas om han innan, men han har tydligen varit med i tv och så :P Inte den bästa enligt mig ;)


Vill hem och sova

Är för trött för att gå i skolan, vill bara sova. Har bara hotell kvar sen och efter det slutar vi:) Kanske får sluta redan vad ett, ist för två :D


Vill shoppa!

 
Sitter och kollar på massa snygga kläder speciellt till sommaren. Ska försöka övertala min älskade pojkvän att åka med mig till Jönköping någon dag. Ska försöka fjäska lite så kanske han vill bjuda mig på något (A) ;)

Only 2 days left







På torsdag åker vi. Längtar. Fast missar temadagen på torsdag och utklädningsdagen på fredag, men sånt är livet ;)

Haha vilken skoldag

Vi har haft temadag idag. Och ämnet var lite oväntat och ovanligt, tror inte det är någon som kan gissa rätt :P Har hört att någon skola har haft det innan. Men iaf ämnet var sex, haha. Först gick vi på någon föreläsning med världens goaste tant. Hon var runt 50 år, som pratade om typ allt:P Sen skulle vi lyssna på någon från ungdomsmottagningen, och sen slut. Hade svenska sista lektionen bara. På onsdag och torsdag är det fler temadagar och på fredag är det utklädningsdag med modevisning. Skolan börjar nästan bli lite rolig ;)





Aj min mage...

Magen är tio gånger värre idag än igår. Men ändå tänker inte dom på sjukhuset göra något. Idag har jag bara legat i sängen. Red en sväng på förmiddagen. mådde rätt så bra då. Men under dagen har det bara blivit värre. Har mått väldigt dåligt allmänt, verkligen känt mig sjuk. Tror jag har haft feber också, men orkade inte gå och kolla. Ikväll ska jag sova tidigt och hoppas på att kunna gå till skolan imon. Måste det.



Kör på en gamal bild igen ;)

Städa,städa

Usch är så tråkigt men måste... Har bara damma och damsuga kvar som tur är ;)



Har total bildbrist...

God morgon kl 12:00

Vaknade för drygt en halvtimma sen, lite sent kankse ;) Idag vet jag inte vad som händer. Orkar inte hitta på något speciellt. Magen är inte bättre men känner mig lite piggare allmänt. Blir nog en lung hemma kväll, troligen själv. Får se om Jocke har lust att göra mig sällskap idag. Men nu ska jag ta tag i mitt liv lite ;)

Dagens


T-shirt-HM Shorts- Veromoda Knästrumpor- Lindex tror jag + svarta klackar.

Hemma från sjukan

Efter en del undersökningar och funderingar, så fick jag åka hem igen. Dom säger att det inte har något med blindtarmen att göra. Så får väl snällt vänta på att det ska gå över. Men jag klagar inte är väldigt tacksam över att jag ska slippa operera mig.


Orkar inte mer...





Nyss hem kommen från sjukhuset, som tur är. Kunde lika gärna fått stanna kvar. Ska troligen dit imorgon igen. Känns inte så kul. För er som undrar måste jag kankse operera bort blindtarmen, annars vet dom inte vad som är fel. Får se om jag blir inlaggd imorgon.

Det gick bra med vetrinären

Hon tog ett blodprov på honom och lyssnade på hjärta,lunger, mage och genomsökte han. Hon misstänkte att han hade haft lite kolik. Alltså haft ont i magen, mer än det trodde hon inte att va. Jag var inte med utan det va mamma som var, och hon sa att han såg mycker piggare ut och var mer nyfiken på allt. Så det var possetivt.

Jag är hemma från skolan idag me. Vet inte vad det är men har typ kramp i magen. Vaknar på nätterna och kan inte somna om :S Och idag gör det skit ont verkligen. Men ska försöka gå imon kan inte vara hemma mer nu.

Imorgon kommer vetrinären

Har ont i magen för det. Prince har troligen blivit sjuk igen, hon misstänker blodbrist igen :( Han är verkligen inte sig själv. Han är helt borta reagerar inte på något, inte ens när man ska ge dom hö i hagen. Man får gå fram och lägga en hög mittframför honom. Då börjar han äta men han rör sig inte innan dess. Han bara står och hänger är liksom i sin egna värld eller hur man ska förklara det. Det syns i ögonen och på hela hästen att något inte är bra.

Hans kroppstemperatur skiftar ovanligt snabbt. Idag när jag hämtade honom hade han 37.0 i temp. Sen skrittade jag och My ca 30 min lungt, och när jag kom tillbaka hade han först 35.2. Jag väntade lite och tempade han igen då hade han 35.9. Och i sönds hade han 37 grader och i måndas 36 :S Han brukar ligga i friskt tillstång mellan 37-37.5. Så något är inte rätt. Han dricker även mindre för varje natt. Får se hur det går imon, nervös är jag iaf.
Orkar inte med fler skador eller sjukdommar.

Förra gången han var sjuk.

light as a feather










Har varit hemma idag

Mådde inte alls bra idag när jag vaknade. Hade jag måste spy känsla hela tiden, så stannade hemma. Inte så bra att stå i ett kök och känna att man måste spy."/ Så har mest sovit fram och tillbaka hela dagen. Lyckades få i mig två mackor och åka iväg till stallet en sväng, för mamma jobbade sent och hann inte göra det idag. Men var rätt skönt att komma ut en stund. Känner mig lite piggare nu så om jag känner mig okej imorgon när jag vaknar så går jag till skolan. För blev som tur va inte magsjuk. Får se om jag skriver mer idag.



Vill tillbaka till Varberg nu..

Gud vad roligt..

har fått värsta migrän attacken! Allt snurrar och är svart för ögonen, och mår jätteilla. Ska bli spänande att se hur mycket sömn jag får inatt...

Drar dagen kort

Skola. Gick ganska segt hade hotell och datakunskap.
Sjukgymnasten. Gick bra får vara med på idrotten som vanligt igen.
Nu stallet.
Senare. Kanske övningsköra (om jag lyckas övertala pappa) plugga och träna.


In school

Har datakunskap, och det är sjukt tråkigt. Sen blir det hotell. Hoppas inte det blir lika segt som förra veckan. Men sen slutar vi iaf :) Nehe tillbaka till arbetet antar jag ;)

God morgon


Sitter och plattar håret just nu.
Någon som är vaken?

Mot sängen

Nu ska jag sova. Har längat hela dagen.



Nu



:D

Just nu




Håller nog på att bli sjuk

Mår sämmre än vad jag gjorde innan. Mår verkligen illa nu och huvudet känns som en atombomb, ungefär. Blir att sova riktigt tidigt ikväll. Är väldigt trött också så kan behöva det. Kanske ska ta ett varmt bad innan jag lägger mig? Om jag orkar annars får det bli duschen. Men nu funderar jag på att försöka äta något. Kanske hjälper lite mot huvudvärken. Hörs snart igen♥


Hemsk dag

Usch vilken skoldag morgonen började inte ens bra. Plus att jag mår skit. Aja nu måste jag till stallet och fixa det, fast jag orkar inte.

Varför har man en lillebror?

Jag ska försöka sova och han har tvspelet igång, väldigt högt. Kommer inte kunna sova om jag ska höra när han springer runt och skjuter folk :P Hoppas att han snart fattar att vi ska upp till skolan imon och stänger av. Annars kan man hoppas på att han har så pass högt så pappa hör ;)

Yey...

Nu har mitt internet laggat ihop totalt. Inga internet sidor funkar, förutom blogg.se ibland. Vet inte varför :S Msn loggas ut och in varanan minut. Har försökt ladda upp bilder nu ett bra tag men det funkar inte, så nu orkar jag inte bry mig.

Kärlek är en lek ingen är bra på?

Vintage Hairband, Wholesale Dress Leather Jacket From Http://Www.Wholesale Dress.Net/Lady Slim Short Leather Coat Black G1162159.Html, Clubcouture Campbell Tank From Http://Www.Clubcouture.Cc/Campbell S Printed Tank, Aliexpress Alexander Wang Bag From Http://Www.Aliexpress.Com/Fm Store/604737/210730820 372847496/Wholesale Bottom Rivet Bag Black Bubble Pattern Handbag Street Style Bag Hot.Html

Vill ha mer helg

har varit så sjukt skönt att vara ledig och inte göra något. Spenderade hela helgen hemma hos min älskling, mys. Vi kollade på film, lagde mat, va hundvakt och åkte in till stan en sväng. Inget direkt märkvärdig :P Kände inte för att hitta på något speciellt denna helgen, inte för att jag kunde det heller, så var skönt att bara ligga hemma och mysa.


Nu kommer dom snart



så ska fixa till mig lite, sen ska jag äta och sen sticker jag till Joacim. Känner inte för att vara hemma när inte Josse är med. Så sticker till han ist^^ Sover nog där, och då tror jag inte det kommer bli så mycket uppdatering. Ska försöka skriva något litet inlägg^^

Today





Två snabbt tagna bilder. Hade min vita klocka och lite armband också.


Färdig med rummet







Det ända jag ska göra är att köpa en ny lampa till skrivbordet. Annars är jag nöjd:)

Städa städa

Vi ska ha gäster, dom från Örebro kommer hit. Fast inte Jossan "/ Men måste ändå städa. Så det ska jag ängna mig åt tills dom kommer. Ska försöka hinna slänga in en dagens klädels också.


?

Knit, Steve Madden Boots, H&M Scarf, Chair From Found In The Street

Sitter och kollar på Lookbook.nu, för vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Fastnade för detta. Kanske något liknade att stasta på?

Förövrigt så är mitt rum färdig nu :) Ska bara fixa lite och lägga in lite saker i skrivbordet sen är allt klart. Kanske slänger in en bild på resultatet ;) 

Hemma

Har precis kommit ur duschen och ska snart borsta tänderna och lägga mig. Är inte riktigt lika trött som jag var igår men ska försöka somna tidigare ikväll. Tur att det snart är helg blir bara jobbigare att gå upp för varje dag. Finns inte mycket att säga om dagen hade livsmedelshygien och arbetsmiljö, matte och engelska. Vårat nya schema har inte börjat än. Har verkligen sämst schema. På fredag ska vi tillexempel ha matte drygt 1 timma sen lunch sen matte i 1 timma till. Så är det med engelskan på måndagar också fast då har vi en matte lektion imellan. Fattar inte meningen med det riktigt. Aja nu blir det snart sängen.



Hemma hos Jocke

Åkte visst till han idag me^^ Skrev inget igår va för trött. Men ikväll kommer det mer inlägg.


Ska till älsk nu

Skriver mer när jag kommer hem.

Dagens




Shorts- Gina tricot
Spetströja- Vero moda
Nitbälte-Lindex


Tog längre tid än jag trodde

för när vi va i stan säger mamma att en ny häst ska komma till stallet. Han skulle kommit i söndags. Så då var det bara hem och sen till stallet och pyssla lite med Prince innan den nya kom. Det är stallägaren och en till i stallet som ska låna honom i några månader. Twister heter han en 12 årig valack, jättesöt. Liknar Prince lite. Samma färg,vit strumpa på bakbenet (kommer inte ihåg om det va på båda) och vit bläs som liknar varandra lite. Jättelung och mysig kille. Tror det kommer gå jättebra med dom andra hästarna. Tog ingen bild på honom det va så mycket uppståndelse i stallet så han ville inte stå stilla.



När vi hade hämtat Prince :)


Huvudvärk

Har bara suttit framför en dator hela dagen. Vi har haft hotell a och datakunskap hela dagen. Ganska segt men det är kul men hotell iaf :) Var sista gången idag, så jag och Malin fick redovisa om våran hemstad. Det var en uppgift som vi skulle gjort innan praon. Vilket va väldigt länge sen :P Men nu är jag iaf klar med allt, så nu är det bara att hoppas på bra betyg ;) Nu ska jag snabbt in till stan en sväng. Outfiten kommer upp när jag kommer hem. 

Hemkommen

Ska äta nu skriver mer snart och lägger in en dagens outfit.

Köpte detta idag



Serum för fransarna. Undrar om det funkar, inviger den ikväll.

Första skoldagen

Finns inte mycket att säga om den :P Alla lärare hade fått information om att vi skulle vara på praktik, vilket vi redan har varit i ettan:P Så engelska läraren hade inget till oss att göra när vi bara dök upp, så det blev film. Matten gjorde jag typ tre tal på, det var ingen som jobbade och lärarna orkade inte bry sig. Svenskan blev det också film. Rätt gött ;) Jag, Freddie och Diddi var duktiga och gymade också :)


Ny säsong



Nu blir det tvn

To the city



Ska in och träffa Michaela. :)

The time is running out


Sista dagen på lovet

Känns sådär att börja imon, men det ska bli kul att träffa alla igen. Jag har precis kommit hem från stallet. Skulle ridit en sväng med det är ren isgata! Vågar inte riskera något även fast han har broddar. Jag vet inte riktigt vad som händer idag, förutom att jag ska fixa hemma i rummet. Är rätt stökigt :P Pappa och mamma kommer nog hem med en hylla snart också, hoppas det iaf, så ska sätta upp den.


It´s never too late


Trött Frida

Skrev bara ett inlägg igår för jag kände inte för att skriva, och jag hann inte riktigt. Hade en del att göra med rummet och är inte färdig än. Suck.. Sen skulle jag och Joacim åka hem till honom och äta och sen fastane vi där:P Båda var rättså sega och trötta så blev en liten hemma kväll idag. Mysigt, var ute i fredas så det gjorde inget. Nu ska jag sova. Ska försöka att inte komma upp för sent. Börjar skolan på måndag igen...


Sitter i min lillebros rum

för mitt går inte att vara i xDoch det är det ända rummet som inte har en massa kartonger, eller delar i. I mitt är bräder och saker överallt. Men det börjar lika möbler nu iaf :P Jag sitter här medans pappa och Jocke sätter i hopp och flyttar på saker :P Sen ska jag bara visa hur jag vill ha det, och lägga in allt i lådorna. Men just nu ser det för jävligt ut xD Rummet kommer inte bli helt klart idag för mitt skrivbord kommer först på månsdag.

Det jag hittade på Ikea var slut. Så vi åkte till Mio i Nässjö och hittade ett men då fanns inte det i svart( jag köpte svarta möbler tillslut). Men då kunde man beställa med det skulle ta en vecka drygt. Så då åkte vi till någon äffar i Eksjö, och där hade dom samma men det kommer på måndag ist :P

Såhär ser mitt rum ut just nu...




Home again

Kom nyss hem från Jönköping, Nässjö och Eksjö :P Berättar mer senare. Nu ska jag börja rensa lite. Har redan rensat halva rummet så nu ska jag ta det sista :)

Nu rullar vi

Nu åker bilen mot stallet för att hämta hästtransporten, och sen mot Jönköping ;)

God morgon kl 08:10

Någon som är vaken? Har svårt atgt tro det. Gick upp tio över åtta.. inte så kul. Men vi ska till Jönköping och Ikea. Jag får mina möbler idag :D Ska själklart gå lite på A6 också, hoppas jag iaf :P Nu har jag brottom vi ska åka vid nio altså om 40 min!


Nördat färdigt

Nu har jag gett upp matchen och gått och lagt mig ;P Har ingen direkt kommentar över hur det gick :P Gick väl bra bara att det va väldigt länge sen jag spelade. Har bara spelat guitar hero, och left for dead2 hemma hos Jocke, och något bilspel kanske :P Men det var över en månad sen sist iaf. 

Nu ska jag sova om jag kan lyckas med det ^^
 

Wagw Sheer Sweater From Http://Wagw.Multiply.Com, Flatterbuy Turban From Http://Flatterbuyonline.Multiply.Com/, Sin Pants From Http://Iwearsin.Com, F21 Booties

Nu ska jag äga bror min ;)


Home from my baby

Hemma från min älskling nu. Stack till stallet och fixade lite där, sen åt jag något,bytte om och städade lite i rummet sen åkte jag till Joacim runt kl 3. Vi kollade på Der regnar köttbullar, och måste säga att den va riktigt bra ^^ Nu ska jag spela tv spel med min lillebror :P Sen sovdags. Hörs kanske lite senare.


06/01/2011

God morgon.
Vaknade tidigt för en gångs skull. Vaknade vid tio redan, så nu har jag precis ätit frukost. Idag vet jag inte vad som händer. Om jag inte kommer på något eller om ingen är upptagen, så får nog Jocke stå ut med mig ;)

Merlin Menrow




Blev inte som planerat

Amanda har fortfarande inte kommit hem från sin mormor, så det kommer nog inte bli något... Så jag har typ bara segat bort hela dagen. Och det är det jag kommer göra resten av dagen också säkert. Funderar på att dra mig mot sängen om någon timma. Känner mig seg och allmänt lättirriterad, så sängen blir det tidigt ikväll.

Todays plans

Idag ska jag träffa Amanda :D Har inte sett den bruden sen i sommras "/ Tiden går för fort. Vi har alltid så kul när vi ses, pratar om allt mellan himel och jord verkligen. Får se vad vi hittar på. Jag måste börja göra mig klar för rätt som det är skriver hon att hon har kommit hem, och då rullar bilden mot stan :) Ska försöka lägga in en dagens innan jag åker, om jag hittar något snyggt att ha på mig ;)

The light in the dark

Bildbomb!


























Redigera eller inte?

Har nyss tagit lite bilder utomhus. Men har beslutsångest på om jag ska redigera dom eller inte. Gillar dom i orginal.


Saknar mina brudar!



Älskar er!♥

04/01/2011

Har tinat nu, men mår inget vidare. Gjorde inte det igår heller. Just nu sitter jag i älkslingens studentbyxor, som jag är beroende av :P Finns inga skönare mjukisbyxor! EN tjocktröja och kollar på How I met your mother, kärlek på den serien. Mer än så kommer det inte hända idag, ska försöka somna tidigt iaf. Var jättetrött sen igår redan, men jag skulle ändå sova hos Joacim. Han hämtade mig efter jobbet, vilket blir runt kvart i tolv, hemma hos han vid tolv och sen tittade vi lite på tv. Jag somnade strax innan halv ett. Men får skylla mig själv^^

När jag kom hem åkte jag direkt till stallet. Det blev en sväng med My och Locktait. Vet inte om snön verkligen tar på Princes krafter, han blir bara segare och segare. Men han har knappt någon kondition än så inte så konstigt isf.


Frusen tjej.se

Hemkommen från stallet precis. Är genomfrusen ungefär :P Ska äta något, har bara ätit lite lunch till frukost idag. Sen blir det ett varmt bad. Skriver mer senare.


Beslutsångest



Köpa? Eller inte köpa? Vet inte vad jag vill. Gillar min mobil som jag har nu, men är jävligt sugen.

Bestämmer min ena julklapp





På fredag åker jag till Jönköping med mamma och pappa och köper nya möbler till mitt rum :) Det är en del julklapp. Lite sen men vi har inte hunnit, men bara jag frå möblerna så är jag nöjd^^
Vill ha ett liknade skrivbord men hittar inget på Ikeas hemsida som är i samma färg som byrån "/ Hoppas det finns i äfferen. Byrån ska jag ha iaf, vet inte vilken färg än bara, lutar åt den som visas på bilden. Sen komme det säkert inhandlas lite små saker :)


Bilderna från idag










Just nu

Håller på att redigera bilderna lite nu. Har sovit dryt en timma och tänkte ta tag i det. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dom. Något kommer jag nog på ;)


Nu har Jennifer åkt hem

och jag sitter och kollar på tv. Ska snart lägga in bilderna som jag tog idag. Blev inte så många för det va så jäkla kalt ute, vi var ute i kanske 20 min innan vi gick tillbaka igen. Resten av dagen kommer nog spenderas framför tvn, om det går något bra. Känner mig seg och matt i kroppen vet inte om jag håller på att bli sjuk igen "/ Kanske är bra att Jennifer åkte hem ganska tidigt, hinner vila rätt mycket resten av dagen. Funderar starkt på att sova en stund. Lägger upp bilderna senare.


En vecka kvar

innan skolan. Kan inte direkt säga att jag längtar. Det ända är att jag saknar min klass.

Jag har precis gått upp och måste börja städa nu. Jennifer kommer till mig om en timme drygt. :) Kameran har hon med sig så kommer nog dyka upp lite bilder sen, om jag får några lyckade. Kanske ska försöka få med henne till stallet. Nu är det dags att börja städa.


Jennifer på bilden :)

Home again

Eller ja, har varit hemma i drygt 50 min men har tvättat bort smiket, borstat tänderna och lite sånt. Nu ska jag bara kolla lite på datorn och sen sova. Men tänkte bara skriva lite först. Eftermiddagen/kvällen blev riktgit bra :) Träffade som sagt Michaela och en några andra. Några hade jag träffat någon gång innan, några inte :P Hände inget speciellt direkt, satt hemma i en ens lägenhet,lyssnade på musik, kollade på roliga klipp på youtube och spelade kort. Mycket mer än så hände det inte :P Men va rätt kul ändå. Detta blev ett ganska onödigt inlägg men kände att jag behövde skriva något, bara för att :P


Mot stan

Nu sticker jag in till stan och träffar Michaela,plus några anndra :) Hörs när jag kommer hem.

Stress

Måste skynd mig att göra mig iordning, ska vara i stan om drygt en timma. Har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än heller. Sitter i mjukis kläder och har precis duschat. Hörs senare idag!

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin