Fanta, kexchocklad och sol,fest och oroliga föräldrar

Det gör min kväll:)

Hej träningsvärk!

Har hunnit med att rida två hästar idag så känner på mig att jag kommer ha träningsvärk imom.Red ungponnyn som jag ska träna lite för första gången idag. Jag säger bara Gud vilken trevlig häst! Diva som heter levde upp lite till namnet ;) Det var en bestämd liten dam med ett riktigt kraftpaket! Men super go att ha och göra med, hon behöver dock träna mycket lydnad då allt kretsade kring att springa så fort som det bara gick. Nu ska jag sova för är jättetrött!i


Why do all good things come to an end


Iphone 3gs






Äntligen är du min!

Seg i hela huvudet

Känner mig som en zoobie idag. Stannde hemma för fick åka hem från skolan. Började må så himla illa av pencelinet och det började värka i ryggen igen. Så fick åka till sjukhuset idag. Vissade sig att pencelinet var orsaken till ryggvärken också och att det inte var njurara. Skönt det iaf! Så läkaren föreslog att jag skulle sluta med den, för jag var ändå tillräckligt frisk tyckte han + att det är min sista dag idag.


-

Wiii mamma fick nyss ett väldigt bra samtal! Det var från Emma på det stället jag red lite på förra vintern och hon undrade om jag hade lust och tid nu, när Prince inte är så användbar, att hjälpa henne att träna ett femårigt sto när jag känner för det. Sa självklart JA! Ska bli superkul. Änsålänge så är det bestämt att jag ska göra det varranan onsdag. Sen var jag välkommen på helgerna också :) Får ev kanske hjälpa till med en till, vet dock inte hur gamal eller hur stor. Fick först förfrågan (eller rättaresagt mamma, haha) om jag ville ha henna på foder,Diva som hon heter, men har ingen tillgång till stallplats. Men då får jag rida ute hos henne ist :) Längtar jättemycket till onsdag!


Bara ta det lungt söndag

Är verkligen en sån söndag idag, fast ändå inte. Gick upp haöv åtta och släppte ut Prince. Fixade stallet och mockade i hagen. Åkte hem och sa hejdå till farmor och Lennart, stack tillbaka till stallet och skrittade Prince sen gick jag upp till Marielle och red hennes häst :) Nu ligger jag med en mage stor som ett bowlingklot och har jätteont. Kan inte äta något pga pencelinen jag går på. Är alltid så känslig mot sånt. Nu ska jag fortsätta att titta på tv med min gravidmage, haha ne inte riktigt så illa är det men nästan ;)


13.02

Farmor är här med hennes vovvar och sambo, och snart så ska vi ner på stan och äta :) Ska bara fixa mig lite snabbt först sen så går vi. Uppdateringen kommer suga idag också bara så ni vet ;) Men har ingen lust eller ork längre...

Fick stanna hemma idag

Fick inte åka till skolan i morse utan blev sjukhuset ist. Har haft ont i höger sida och på ett visst ställe i ryggen sen i onsdags, och igår började det likadant i vänster. Trodde först det var en sträckning men när det började i höger och bara blev värre, fick vi åka in. Läkarna misstänkte njursten. Som tur va det inte det utan en rejäl urinväggsinfektion som hade börjat vandra upp mot njurarna. Så ska gå på pencelin nu i fem dagar. Hoppas det hjälper.

Dagens klädsel






20/9

Är riktigt seg i huvudet idag, och har en sådan fruktansvärd huvudvärk. Har precis varit i stallet och pysslat om Prince. Nu står städning på schemat och snart kommer älskling.:)

Dagen börjar ju bra..

Sitter i skolan och skulle igentligen haft svenska. Försov mig lite i morse så fick stressa och cyckla som en idiot. Bussen var sen så vi fick typ springa till skolan. Sen när vi kommer hit får vi reda på att hon är sjuk så fick två timmars hål, när jag igentligen hade kunnat lega hemma och sova!

Måndagen den 19 september

Ögonlocken blir bara tyngre och tyngre, skulle kunna somna när som. Skolan har iaf varit okej. Stack direkt till stallet när jag kom hem, lika mysigt som alltid och han var jättekelig idag. Vet inte vad jag ska skriva så tänker inte skriva något mer :P


-



Aqua Shiny Platform Wedge Sandals From Romwe.Com, Leather Shearling Jacker From Urban Outfitters, Brown Bag From Romwe.Com, American Apparel High Waisted Tap Shorts

Somewhere hot





Sitter och kollar på utomlands resor, bokar förhoppningsvis nästa vecka :D

Fredagen den 16/9









Tack tjejer för en sjukt trevlig kväll!

In the school

Sitter och väntar på att naturen ska börjar och sen bär det av mot Nässjö:)

Packar

Packar lite lätt inför morgondagen. Ska träna med Malin i skolan så måste packa i träningskläder, sen efter skolan blir det filmmys och tjejmiddag, med Malin, Carro och Emma hemma hos Emma :) Efter det hämtar Jocke mig och ska sova hos honom, så måste packa ner saker för det också. Känns som det kommer bli en tung väska till skolan imon :P Men känner på mig att det kommer vara värt det!

Nu blir det..



älskar pogramet, haha

Totalt ovärd dag

Dagen börjar med att jag försover mig, ganska så rejält dessutom.. Stressar som en idiot och hinner med bussen. Kommer till skolan och alla säger att engelska läraren är sjuk. Då fick man ett hål på 2 timmar när man kunde haft sovmorgon ist och sluppit sressa. På svenskan satt vi i 1½ timma och gjorde inget bokstavligt talat. Sen på idrotten skulle va haft bugg men det blev inte så, så ist fick vi gå en runda på drygt 7 km och jag trodde aldrig vi skulle komma tillbaka till stan. För det första gick läraren så himla snabbt så vi tappade bort honom efter 2 km. Sen var vi långt ute på landet och strosade. På grusvägar bland hästar, kor och små stugor. Känner på mig att jag kommer ha en rejäl träningsvärk i mina ben imon.

  


Onsdagen den 14 september

Tror att förkylingen är påväg tillbaka. Huvudet är tungt och börjar bli täppt i näsan igen. Jag som precis hade blivit frisk. Men kanske inte är så konstigt när alla i klassen hostar och snyter sig. Något possetivt är iaf att Prince inte verkar ha så ont längre. Har har sprungit runt ""ridbanan", där han går, säkert 10 gånger och busat med mig. Får se vad återbesöket visar.

Dagens



Skjorta+jeans shorts- Gina

Näringslära

Sitter och skriver om en inlämningsuppgift inom näringslära, som ska in idag. Visste inte att vi skulle lämna in det så är kladdigt och inte alls väl skrivet. Tur att lärarna är så pass morderna idag så man kan mejla ;)

Har förövrigt spenderat dagen med Emelie, mycket trevligt som alltid :)

God morgon

Har varit duktig och hunnit med mycket denna morgon. Vi har sovmorgon idag men jag gick upp lite tidigare, och släppte ut Prince. Samt fixade hela stallet med hjälp av mamma. Det är så mysigt och åka dit på morgorna när han står över boxdörren full med spån och gäspar. Dessutom är han sjukt kelig och buffig på morgonen. Nu ska jag packa min väska och traska mot bussen, hörs senare!

Virkat rakt igenom

Slouch Hat From Http://Romwe.Com/, Crochet Crop Top From Http://Www.Chicwish.Com/Tops/Retro White Nude Collection/Vintage Crochet Smock.Html, Crochet Shorts From Http://Www.Chicwish.Com/Bottoms/Pants/Floral Crochet Shorts.Html, Golden Clock From Arvika Ma

Beslutsångest på hög nivå!

  

Iphone 4                       eller             macroobjectiv..?
5790 kr                           -                4194 kr

Varför har man inte jobb eller vinner på triss, så man kan köpa båda.

Pigga lilla ponnyn





Hela han börjar visa hur mycket energi han har, och hur mycket han vill springa. Han gör över hela vägarna, öronen går fram och tillbaka, huvudet högt och tolkar minsta lilla signal som att han får trava. Och stå still när det kommer bilar på trånga vägar och när jag ska tränsa eller hoppa upp finns inte i hans tankar:P

Lördagens shopping









Gina-Kicks-Parelle

Måndag 12/9

Hur seg får man bli..? Det var fysiskt omöjligt att kliva av bussen idag och ännu jobbigare att gå hem. Var tvungen att stanna och köpa en red bull och en kexchocklad påvägen hem, så att jag inte skulle somna. Och orka med resten av dagen.



Förövrigt så har kökstimmarna varit bra och engelskan var seg! Jag och Kristian fick agera köksmästare idag :)

Stripe out!

Azuki Black And White Stripe Tunic From Http://Azuki.Com.Au

21:11

Sitter i sängen med en glad mage, och mätt. Har ätit en massa mat och tårta, mumma. Fick en liten pressent jag med, fick en trisslott och vann 50 kr. Inte så illa ;) Fast ska byta in den mot en ny :P Vet inte riktigt vad jag ska skriva har haft det mysigt idag och helgen har varit mycket trevlig! Film,godis,shopping,god mat och fika har typ gjort min helg :P Kommer lägga upp bilder på vad som inhandlades imorgon ist. Blir inga roliga och bra bilder såhär sent.


Snabbt inlägg

Måste börja fixa mig för ska snart åka iväg och fira Joacims storebror. Hörs senare och kommer även visa upp vad jag köpte igår :)

Städning pågår

Vi ska ju ha gäster hela helgen så städar just nu för fullt.




Dagens





Chinos/JC T-shirt/ Cubus Kofta/Monkii Bälte/Ullared

9 september

Har precis landat hemma, med en satans huvudvärk! Har lite migränkäningar på köpet, men med lite vila och allvedon ska det nog gå över ;) För övrigt så har skolan varit väldigt seg. Gjorde nästan inget på samhällskunskapen och på naturkunskapen kollade vi bara i mikroskåp. Har förövrigt gått runt och hostat så lungorna nästan har trillat ut på mig, och inte haft någon röst :P


Dagens




Jeans/Gina Blus/Gina Kavaj/JC + kilklackar


Sen bloggning

Har precis krypit ner i sängen med tv:n på. Kom hem för en liten stund från min älskling. :) Nu ska jag läsa lite och försöka sova, sovmorgon imon. Skippar gymträningen pga förkylningen och hosta nu när man ska ha gäster i helgen, och en inneboende. Så hon får sova något när hon är här, och inte bara hör mig hosta och snörvla ;) Så ska försöka ta det lite lungt.

Annars har dagen rullat på bra. Engelska, svenska sen idrott. Blev färdig med svenska inlämningen idag känns bra och ha den gjord. Så har sovmorgon nästa tisdag :) Fick även sluta tidigare idag pga av att jag inte kunde vara med på idrotten, så stack till stallet med mamma. Vi hjälptes åt idag. Så hjälpte henne hemma sen. Städade både köket, lagade mat och gjorde äppelpaj, jag kan vara duktig om jag vill ;) Nehe sova var det, är sjukt trött.



Stefan Liv



R.I.P, han var helt klart den bästa målvakten imon svensk hockey!

Engelska gör mig galen

Sitter och försöker lära in mig glosor till imon, men dom vill inte fastna, suck... Kommer få sitta och traggla hela kvällen.




Nikon






Gone whit the wind

Collar From Vintage, Topshop Doberman Jumper, Topshop Tweed Shorts, Black Tights, Nine West Loafers, Http://Www.Jaglever.Com

My Collection  Dress, Loveclothing.Com Jacket, Kurt Gieger Shoes

Zara Little Pony Jacket ;P From Fake Fur , Brashy Couture Tee From Http://Www.Brashy.Se/, Monki + Diy Leggins, Primark Ring From Primark Bremen

Hemma idag igen..

Febern har fortfarnde inte gett sig och näsan rinner konstant. Kännde att det kanske va bäst att stanna hemma. Känns inte så bra att stå i ett kök och hosta konstant, med en rinnade näsa och feber, känns inte så fräsht :P Men man har ingen ork till att springa runt och städa och fixa med mat. Men imorgon ska jag gå vare sig kroppen vill eller inte.


Hatar att vara sjuk

Det finns inget att göra. Jag blir bara seg, rastlös och känner mig allmänt ofräsh. Febern vill inte heller ge sig, lever på vatten och allvedon känns det som. Ska gå ner och försöka få i mig lite mat och trotsar någ febern och åker och fixar stallet, känner att jag behöver få lite luft. Plus att det är något man inte kan ta ledigt ifrån.


6 september

Hemma från skolan idag, gick och la mig med feber igår och den har inte blivit bättre. Är helt genomtäppt i näsan och halsen bränner. Plugg och mycket vila står på schemat idag!

Rigth now




+

Mesh Tank Top From Hot Topic, Steve Madden Military Lace Ups, Vintage Levis

Sjuk tjej

Huvudet bulltar, näsan rinner, fryser och halsen känns dubbelt så stor. Känner mig inte alls pigg idag, bara att gå och vänta på att förkylningen ska bryta ut på riktigt. Skolan var helt okej, jobbigt när man inte är helt hundra. Jag och 5 till satt och gjorde upp ett schema för vilka som ska göra vad i köket för hela 2an. Vi ska ha en massa olika kategorier iår, tex, dagens 1 & 2, Dessert 1 & 2, specialkost, soppa + bröd, vegetarkts mm. Tog en stund, men det blir nog jättebra ;)

Hösten är här



Resultatet efter att ha cyklat hem i spöregn.

Plugg



Kom på att vi hade läxa tills imon, typiskt mig. Blir att läsa sen sova.

I´m a fisher pro

Minkpink Dress From Http://Shopmarkethq.Com, Asos Hat

Städ och mysdag

Dagen har spenderats i stallet och hemma hos älskling:) Vi hade städdag i stallet idag, inte världens roligaset men det behövs. Åkte hem till älskling sen och tittade på film. Såg "Hur många lingon finns det i världen", helt klart sevärd, och jag tyckte den va bra iaf:P Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, för kroppen är inte riktigt med mig.


Sorry

Men uppdateringen kommer suga idag igen. Har inte hunnit med idag. Och hinner bara skriva lite kort för sticker snart till Malin för film,mat,godis och prat :) Hör nog av mig när jag kommer hem men vet inte när det blir. Hade förövrigt en superbra dag i Jönköping igår :) Och duktigt var jag för köpte ingenting ;) Stolt över mig själv, haha.

Mobilblogg

Sitter på tåget påväg mot Jönköping med några trevliga brudar:) Hörs när jag kommer hem.

Lång dag

Landade hemma för en liten stund sen efter en lååång dag på hästkliniken. Fick både bra och dåliga besked. Han har senskador och ligament skador i höger bak, så det possetiva är att han inte behöver någon behandlig utan bara mycket vila, ca 6 månader. Sen har han broskbildningar i halsen, och så var det något med kotorna hängde inte riktigt med. Så kommer inte kunna hålla på något med dressyr mer, vilket suger! Men smällen man får ta helt enkelt för vill inte göra mig av med honom! Så han får börja gå i pansion, men kommer fortfarande att gå att rida när allt är läkt. Har jag tur så kommer jag kunna rida lite dressyr någon gång ibland ett litet lungt pass Men dom kunde inte lova något. Kommer aldrig kunna träna ordentligt som jag gjorde förut. Dom gjorde iaf en ordentlig utrednign med böjprov flera gånger och bedövningar på flera sener, röntgen och ultraljud.













Han ser lite kul ut om höger bakben ;)

Nu far vi

Hoppas på det bästa och håller tummarna!

God morgon

Sov kanske lite länge idag. Hade satt kl på halv nio men det blev halv elva ist. Så nu blir det frukost och vänta på att vi ska åka till stallet, börjar bli lite nervös nu. Orkar med en ledinflamation till!

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin