Hatar vädret

Det har varit kanon väder hela veckan, och nu kommer den svenska sommaren fram. Hann inte mer än att stänga dörren så började det åska och nu spöregnar det. Jag som hade planerat att jag skulle ut på en lång ridtur. Får ta den imon slutar lite tidigare imon :) Nu börjar det åska igen så ska läsa lite i min braaiga bok ;)


Ännu en slitsam dag över

Har haft fullt upp båda dagarna. Både hemma och på jobbet. Börjar känna mig lite sliten nu. Men något possetivt är att jag har sovmorgon 1 timma imon:) Ser för övrigt ut som en nykelpiga, har lastat hö halva eftermiddagen. Hann inte ens hem utan fick åka direkt till stallet efter jobbet. Så är helt rödprickig och har lite småsår över hela armar och ben. Nehe nu blir det sängen och en bra bok. :)

22.33

Vintage Shorts, Jeffrey Campbell Shoes, Forever 21 Belt, Chicwish Top From Http://Www.Chicwish.Com/Tops/Short Sleeve/Floral Cradle Top.Html

Http://Www.Julianasilveiramoda.Com/ Skirt, Http://Www.Julianasilveiramoda.Com/ Shirt, Http://Www.Gabrielafaraco.Com.Br/ Jevelry

Head Band From Charity, Sun Glasses From Primark, Jumper From Charity Shop, Belt From Primark, Skirt From Topshop/Ebay, Chuck Taylor All Star

Nöjd tjej







Fick betyget idag, nöjd över mig själv :) Allt slit har lönat sig :)

DÖD!

Är helt färdig i kroppen. Vi har haft jättemycket att göra idag, vilket bara är possetivt. Men det känns i kroppen när man kommer hem. Har 1 timmas vila sen blir det stallet.


I´m off

Är så trött så jag vet inte vad jag ska göra snart. Men är bara att bita i det sura äpplet och sätta sig på moppen. Får tänka på att jag får betalt ;)

Nehe dags att sova

Upp kl 06.00, så måste få lite sömn. Imon börjar första veckan av sex.


20.24

French Connection Dress, Valentino Shoes And Bag

Kvällsläsning



Trötter

Kom hem för ca 4 timmar sen, så har varit hos min Prince :) Helgen har varit bra och mysig. Jag och älskling har varit på shower som fanns på campingen, badat och suttit ute på klipporna. :) Vädret kunde dock varit bättre. Men har haft typiskt midsommar väder. Det har varit sol, regnat, blåst, varit målnigt och åskat :P


Agility




















Mobilblogg

Nu blir det midsommar käk :) Efter det blir det en sväng att rasta kameran :)

Glad midsommar!



Hoppas ni får en bra dag :)

Nu rullar bilen

Nu sticker jag och älsklingen till Västervik :) Ska vara där över midsommar helgen, med min familj. Ska tydligen vara super väder så kommer nog kunna sola och kanske bada. Är nog Sveriges största badkruka ;) Kommer komma upp några tidsinställda inlägg, så kika gärna in. Om ni har en stund över från allt firande ;)

Trevlig dag på stan med Elsa

Kom hem för någon timma sen. :) Är väldigt trött idag så har legat och nästan sovit i soffan, och nu känner mig lite små hungrig. Får ta och göra mig någon macka eller nått. ;)  Väntar på att Jocke ska komma hit nu. Han ska sova här i natt för vi ska åka ganska tidigt imorgon, så vi hinner sola lite och så. Om vädret nu tillåter.Ett totalt meningslöst inlägg, men fick bli så ;)


Fix fix

Är lite smått stressad, ska ner och möta Elsa snart och ska hinna äta något innan med. Men det löser sig nog ;)


Bjuder på lite ankor+ en bild till








Jättekul

Har gått och blivit sjuk... Och jag som ska till Västervik i helgen och börjar jobba nästa vecka. Super.. Mår riktigt kasst nu. Kommer nog somna om en timma skulle jag tro, hela kroppen värker.

Home

Nu ska jag titta igenom bilderna, får se om jag orkar sätta mig att redigera. Var och tog nya bilder på Johans bil. Får se om jag fick någon bra :)

16.28

Sticker iväg på ett "fotouppdrag" ;) Hörs när jag kommer hem!

Tisdags läsning




Är film sugen

Någon som har något bra förslag? :)

Hemma från staden

Helt slut har sprungit överallt känns det som. Gick ner och mötte Malin. Vi fikade i 1 timme drygt sen skulle hon med den sista bussen hem. Fick gå en lång omväg till Jockes jobb i onödan. Skulle gå genom hela stan plus ca 3km till på mindre än 30 min. Sen när jag kommer fram får jag ett sms att han skulle köpa mat idag :P Mötta han påvägen så fick iaf skjuts ner till stan. ;)


Today





Shorts/ Vero moda Linne/ Gina Topp/ Gina Spetströja/ Vero moda

Stress stress

Råkade visst somna till och ska ner och möta Malin för en fika och en sväng på stan, om mindre än en timma. Bra gjort! Ska försöka hinna med att lägga ut en dagens outfit.

Trött och seg

Känns som det är söndag idag. Kroppen är inte alls med mig. Kom iaf nyss hem från stallet, skönt att ha det över. Nu blir det dusch och glo på tv. Kanske ska äta något med. Hörs senare.

Shoppingen








Från Vero moda


Från Gina

Gud så snyggt!

Bowler Hat From Humana Second Hand, Clock From Arvika Market, High Waisted Shorts From Http://Www.Wholesale Dress.Net/Double Breasted Zipper High Waist Shorts Deep Blue G1261353.Html?Union=219, Knee Socks From Lindex, Black Boots From New Yorker

Sally

Lite bilder sen Gränna. :) Har äntligen fått ordning på min andra dator :)




Favorit bilden :)



Roses











Älskar våran lilla rosenbuske vi har vid antren. Rosorna blir verkligen jättestora! Kommer bli en del bilder där :)

19.34

Har haft spring i benen och varit rastlös hela dagen. Red ett dressyr pass idag, eftersom träningen har slutat. Sen när jag kom hem från det säger mamma att det är halva priset i hela butiken på Vero moda som startar kl 17. Hann inte fixa till mig eller något, kom hem kvart i fem. Fick med mig en del saker. Blev även två saker från Gina :) Visar senare. Och nu har jag precis varit ute och gått en runda. Känner mig duktig ;)


Just nu



Vaknade precis, sovit lite länge kanske.

Sweet dreams


Bild från google.

Up in the sky

Jessica Simpson Dany Heels, Ginatricot Baby Blue Dress From Http://Emmasays.Se/, Oversize Clutch From Http://Www.Melba.Se/Index.Php?Page=Shop.Product Details&Flypage=Flypage Flash.Tpl&Product Id=3924&Category Id=38&Option=Com Virtuemart&Itemid=68&Vmcchk=1

Black Dress From Sans Noblesse, Grey Over Knee Socks From Asos, Black Pony Hair Litas From Jeffrey Campbell, Veiled Hat From Iguana Vintage Clothing

Vintage Fringed Shawl That Took About 3 Hours Of Ironing

Slappis söndag

Blev en film dag med älskling. Det har regnat precis hela dagen! Så fanns inte så mkt mer än att titta på film. Vi såg en skräck komedi, den hette typ Truck and Dave, vs evil. Eller nått sånt. Namnet är cp men filmen var faktiskt bra. Käkde poppcorn och chocklad, och låg i soffan under ett täcke :) Därför har det blivit en lite senare uppdatering ;)

Flower power




Prince




Blir en runda på stan

Sticker ner till stan och se om jag hittar något fint. Sen sticker jag nog hem till älsk :)


God morgon

Det satt fint med en sovmorgonen efter dagens arbete. Jag har träningsvärk i rumpan av någon konstig anledning :p Har inte gjort någon ovanligt som jag inte gör i skolan. Men då vet jag iaf att jag har rört på mig. Nehe kanske är dags at gå ner och äta något, och sticka till stallet. Har en massa städning som väntar när jag kommer hem, mamma och pappa ska ha gäster båda idag och imon ,tror jag.


Summer

H&M Bikini Zig Zag Print, Bdg Stripe High Waisted Denim Shorts

Svartvitt eller inte?





Just nu


Hem kommen

Gud vilken seg dag! Trodde aldrig att den skulle ta slut. Dom två sista timmarna stod jag bara och stekte plättar. Men nu är det gjort och är några hundralappar rikare ;) * glad tjej* Kommer somna tidigt ikväll, är trött som satan. Men bara att vänja sig.



Har gjort mig förtjänt av denna. ;) Har aldrig ätit den innan så får väl se om den är god.

Mot jobbet

Sitter här med tandborsten i munnen och ska sticka till jobbet snart. Jobbar till kl 18.00 så kommer bli en lång dag. Men lång dag = mkt pengar ;)

Såhär ser jag ut idag





Chinos/ JC Baseball jacka/ Bik bok Sjal/ JC Linne/ Gina

Drar mig ner mot stan snart.

Blir en sväng på stan med Malin sen ska hon och jag på någon info om sommarjobbet. :)

Dejta kudden?

Funderar starkt på att gå och lägga mig. Kl är bara halv nio men är så galet trött.


Lite kvälls inspo

Azuki

Dress From Xidan , E&E Glasses, Great Wall

Leopard Print Puffy Skirt From  Www.Lookbookstore.Com
Seneca Rising Triangle Pattern Tank Top From Http://Www.Pacificsunwear.Com, American Apparel Leggings, Asos Boots, Http://Www.Jaglever.Com

Varit duktig idag

Har hunnit med att jobba 7-16, ridit och fixat i rummet. Känns great :) Känns ännu bättre att veta att jag har tjänat pengar och snart blir det mer ;) Har redan börjat planera vad pengarna ska gå till. Är hur trött som helst i kroppen just nu. Det märks att det var ett par veckor sen jag var i ett kök. Första gången sen i fredags morse som jag har varit igång så mkt, pga viruset.

HM

                                                                                            































































Walking on clouds

Shorts From Http://Romwe.Com
Ge mig shortsen :O

Älskar mitt nya rum på morgorna



Bilden är tagen runt kl 10 idag. Och det är nästan kolsvart :) Är lite ljusare än bilden. Underbart!

Mot sjukhuset

Får se hur det går. :S

Tre bilder







Från torsdagen. Blev en fika på gräset med dessa härliga brudar, efter kyrkan :)Plus mellan som inte syns ;)



Hade detta på mig på skolavslutningen. Tog en gamal bild.


Äntligen internet

Efter typ två veckor har internet äntligen börjat sammarbeta. Nu kommer det bli uppdatering som vanligt. Kommer slänga in bilder sen hundutställningen jag var på, för typ två veckor sen? Ska bara vänta på att min andra dator ska börja funka, så jag kan komma åt photoshop. Behöver fixa till en del. Kommer även lite bilder från hamnen :) Nu ska jag vila. Huvudet har inte blivit bättre. Ska till sjukhuset lite senare. Dom misstänker att det kan vara något annat än virus på balans sinnet, för blev helt plötsligt mkt sämmre igårkväll. Stackars Joacim som fick ta hand om mig. Stort tack till min älskling, bäst är du.♥

Har fortfarande inget internet

Så mobil bloggar. Hade skolavslutning igår, så nu är jag ledig två veckor sen blir det att börja jobba:-) Dock fick jag ingen bra start på lovet. Ligger hemma med virus på balans sinnet. Inte kul. Så blir bara att ligga inne och glo på tv nu i några dagar. Men det regnar konstant ändå just nu så gör inte så mkt. Försöker ladda upp lite bilder från går dagen men det funkar inte så får väl visa dom när jag fått internet.

Boda borg

Med bästs klassen idag. Blev en sjukt lyckad dag! :) Såklart var vårat lag bäst ;) Kanske inte bäst men vi hade ett väldigt bra flyt vilket gjorde det hela mycket roligare :) Dagens höjdpunkt var när våran mentor, Karin var med inne i ett rum. 
Diddi- Gud vad varmt det är, och luktar illa gör det också.
Karin- Det luktar kåta 14-åriga pojkar. Gud vad vi skrattade, förutom Krisitian ;)
Imorgon är det skolavslutning, och sen väntar 6 veckors jobb. Underbart! Kommer dock sakna klassen sjukt mycket!


Första doppet

Badade för första gången för i år. Jäklar vad kallt det va. Men nu är det gjort;) Nu blir det stallet och dressyr träning:)

Första doppet

Badade för första gången för i år. Jäklar vad kallt det va. Men nu är det gjort;) Nu blir det stallet och dressyr träning:)

Mobil inlägg

Har fortfarande inget internet så kör på ett mobil inlägg. Idag har jag bara tagit det lugnt och solat, fått lite linjer:). Vet inte vad som händer mer ikväll, har sån grym huvudvärk så blir väl att vila resten av kvällen.

Anledningen till dålig uppdatering

Är för att vi har hållt på att flytta in i vårt nya hus under helgen, och har ingen tillgång till internet än. Förutom just nu ;) Men hoppas att det kommer snart,tror det skulle komma någon gubbe på tisadag och fixa. Innan det vet jag inte riktigt hur det kommer se ut, men så fort han har varit här så blir det som vanligt igen :)

På hundutställning

Är och tittar på en massa söta hundar :)


Det gick jättebra

Veterinären sa att det var en av dom finaste munnarna hon sett :) Känndes jättebra. Hon rekomenderade oss att byta bett för hon kunde inte hitta något fel.



Min lilla drogade ponny direkt efter tanundersökningen. Stackarn han blev jättetrött direkt, han kunde knappast stå upp. Och så svettades han jätte mkt :(


Tandläkaren

Nu sticker jag till stallet. Ska åka med Prince till tandläkaren. Hoppas det går bra.

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin