MIna nya älsklingar ;)



Skorna jag köpte i Jönköping. 700 kr från Din sko, men det va det värt ;) Nu blir det att spara ^^

woho internet fungerar

internet har legat nere hela helgen, vet inte varför men jobbigt. Kort om min helg, har inte hänt något spec:P Träffade älskling i fredas, skulle först inte gör det med så blev det ändå^^ Lördag åkte till Jönköpning för han skulle till Media markt och biltema, och till A6. Hade ett par skor som jag va tvungen att köpa. ^^ Pån kvällen hände inte mycket jag somnade strax innan tolv. Och idag blev det bio. Såg i rymden finns inga känslor. Helt okej trodde den skulle vara roligare, men somnade inte av tråkighet iaf ^^ Nu är det lov och imorgon ska jag ta en lång sovmorgon :)


...



Typ så blev det med håret inget märkvärdigt :P Men nöjd är jag iaf^^

27/10

Onsadag, snart helg och jag mår inte alls bra... Har inte haft några krafter alls i köket idag. Har varit yr och känt mig konstig hela dagen. Plus att ryggen väreker sjukt mycket, och magen me. Vill inte bli sjuk nu lagom till lovet. Även fast jag måste plugga för det mesta. Har typ 10 olika sallader, fyra olika efterrätter och fem dressingar jag ska kunna ingridienserna och hur man tillagar dom. Men rädda mitt lov lite idag, hannskriva upp alla sallader och några dressingar idag. Så nu har jag inte riktigt lika mycket att göra ^^ Sen blev det frisören. Toppade, slingade och fyllde i luggen. Nu blir det med plugg, har prov imon igen och kan inget. Kommer inte gå lika bra på detta som förra.


7 månader


26/10

Hade prov i livsmedelshygien idag. Gick super mvg till mig då ;) Fast det var inte så värst svårt om man hade läst lite ^^ Men känner mig ändå duktig ;) Nu är det bara till att plugga till torsdagens prov. Kommer inte gå lika bra känner jagn. Ska läsa igenom någon gång till, sen sova.


Anledningen till kass uppdatering

Är för att jag inte har haft något intressant att skriva om :P Och sen har jag inte varit hemma i helgen heller så har inte kunnat... Har varit i Örebro hela helgen hos Josefin som jag inte har träffat på nästan ett år :) Va på tiden ;) Vi gick bla på bio. Såg The social network. Helt okej faktiskt. Ingen direkt märkvärdig film^^

Förra sommaren...


Just nu

sitter jag och pluggar på arbetsmiljö och livsmedelshygien. Har två prov denna veckan. Arbestmiljön är ett tjock häfte som man måste läsa igenom för att kunna svara på frågor, livsmedelshygienen är sjukt mycket papper och sidor. Bla om bakterier, olika rengörningssätt och medel och olika temperaturer. Sen ska jag börja skriva på Hotell uppgiften så jag hinner bli klar imon. Måste allt komma på en gång orkar inte...


Sjukhuset

Nu blir det sjukhuset, usch. Uppdaterar mer när jag kommer hem. Måste börja bli bättre på det :P Eller om jag ska sluta helt?


Det snöar!

Och inte lite heller har nog lätt kommit tre cm, och det är verkligtn stom ute. Vet att Prince kommer bli lycklig imon när han kommer ut iaf ;) Finns inget bättre än snö för honom^^ Kommer va helt galen att börja rida om den stannar kvar^^^Hade kallkök idag gjorde någon sallad som jag inte kan stava till xD Och silvia kaka tror jag den hette? Nu blir det att läsa arbetsmiljö och livsmedelshygien, sen sova. Fick även våra egna kockkläder igår :D Så nu har vi svarta byxor ist för rutiga och på rockarna står det vårat namn :)


Skolan börjar imon

Kommer bli jobbigt att gå upp efter praktik i tre veckor. Men ska bli skönt att komma igång igen.


usch redan söndag

Helgen har varit bra, massa mys med älskling som vanligt ;) Sov hos honom hela helgen också:) Blev stan i fredas träffade bla Johan ^^ Och idag har vi varit i väg och ätit med hans familj. Vi hade inte fyrat honom sen han fyllde år, så det blev idag^^ Nu ska jag snart lägga mig för är riktigt trött, och seg. Sov inte så bra inatt. För Jocke puttade ut mig flera gånger, så slutade med att jag fick lägga mig i hans soffa och sova:P Har ganska ont i ryggen idag me^^


Finns inte mycket att säga...

om min dag. Sista dagen på praktiken. Kan inte fatta att det redan gått tre veckor. Men på måndag får jag träffa min bästa klass :) Saknar alla. Lung dag idag hände inte mycket, och blev inte mycket spring alls. Slutade redan vid kvart i tre idag. Får se vad som händer ikväll, känner inte för att göra något. Vill helst bara sova. Men något blir det väl. Drar nog in till stan en sväng iaf kanske.

Städning på gång

Fick reda av pappa nu att jag va tvungen att städa mitt rum, för dom ska ha gäster imon. Och vet inte om jag hinner göra det imon så måste göra det nu:P Vill helst bara gå och lägga mig.


Onsdag

Halva veckan gått, och snart helg :) Skulle behöva det, måste sova ut ordentligt. Och längtar efter min älskling.
Segaste dagen någonsin på praktiken idag! Har inte fått göra något, eller på morgonen fick jag göra mycket. Fixa massa sallad och förberda en till imorgon. Så jag hade hela tiden något att göra^^ Men när vi skulle äta kom det nästan ingen. Har varit lungt precis hela tiden, så har bara stått och glott. Så fick sluta 30 min tidigare^^ Men får troligen jobba lite extra imorgon bara för det... Känner inte riktigt för att gå dit imorgon, vill hellre tillbaka till skolan^^

Prince var iaf super pigg idag. Var som en studdsboll halva rundan. Men då hade jag något att göra. ^^ Får se hur det kommer gå nästa vecka när jag får börja jobba honom på tygel, hur mycket han kommer lyssna ;)




Grattis till min älskling ;)

Som blir hela 20 år idag ;) Stor pojke nu^^

Han får stå för bilden ;)


Tröööt!

Gud måste sova, är så sjukt galet trött.
Snabbt om dagen.
Praktiken gick segt.
Hem byta om dra till stallet, rida Prince och fixa allt där. Sen åka till Vedbände och rida där.

Mot trafikskolan

Äntligen! Men lite mindre roligt att lyssna i tre timmar, kommer somna....

Vilken helg!

Såhär roligt har jag inte haft på länge! :D I fredags blev det 20 års fest för Jocke med Magda,Emelie,Rickard,Tobbe, Oskar och Daniel :) Super nice. Har alltid kul med dom ;) Magda och jag sjöng så det ekade i hela huset och killarna slogs för det mesta :P På skoj då ;) Hela förmiddagen satt jag och Magda och kollade på roliga filmer på Youtube xD Vi var rätt övertrötta ;) Sen på kvällen blev det en tur till Nässjö. Magda hade missat att det inte gick något tåg hem till hennne, så vi fick åka och hämta henne :P Just nu har jag precis kommit tillbaka från stallet. Ridit Prince idag :) Blev bara lite skritt men känns bra att börja komma igång igen :) Nu ska jag ge mig ut och springa en runda, känner mig så slö och lat efter helgen. Bara gått runt i mjukis och segat ^^


Daniel vinner över Oskar ;)


Jocke,Oskar och Daniel ;)



Samma igen :P Om ni undrar vad Jocke har på huvudet så är det en pippiperuk xD Han fick en sån och någon polishjälm som han tvingades att ha på sig hela kvällen xD Fast alla hade hjälmen utan han, och ingen hade peruken xD


Begravning

Dagens praktik gick ut på att servera på en begravning. Asså det var fett segt ibland. Fick sitta och vänta på att gästerna skulle komma, att dom skulle sätta sig innan vi kunde ge dom mat, vänta på att dom har ätit upp sen duka undan, vänta på att dom ska hålla tal innan vi kunde servare kaffe. Tur att jag var tvungen att åka, annars hade jag fått vänta på alla skulle gå innan vi kunde duka av. Halva dagen gick åt på att sitta på en stol ungefär. Men det är alltid kul att få prva något annorlunda.

Tredje gången gillt

Yeees! Prince är frisk :D På söndag blir första ridpasset på honom sen sista helgen i juli, då han blev halt. Så nu väntar ett träningspass på sex veckor innan jag får börja rida som vanligt. Får väl se hur många gånger jag hinner åka av under domma veckorna ;) Men så jäkla skönt att han ar frisk förklarad iaf.


Vedbände

Ridpasset gick helt okej idag :) Kunde gått bättre men är ändå nöjd^^ Fick en väldigt svårriden häst sa Emma (läraren :P) Och kände att hon var det, fick jobba rätt mycket med henne under markarbetet^^ Men Emma sa att jag red henne väldigt bra för att vara första gången ;) Så ska henne nästa gång igen och hoppas på bättre resultat. Funkade på förra hästen. Andra gången gillt ;) Tror vi skulle ha markarbete nästa gång också. Så jävla skönt att ha kommit igång med ridningen lite igen! Men saknar att rida ut i skogen och träna på min egna bus ponny, på torsdag måste han vara frisk! Tredje gången gillt.

Seg dag på praktiken

Idag fanns det inget att göra. Kom inte mycket folk, så man serverade,dukade och plockade undan rätt snabbt. Så jag och Lina fick en massa små jobb som vi aldrig har behövt göra eller se någon göra, bara för att dom inte ville släppa oss innan tre. Men sånt man får ta. Hoppas på en lugn dag imorgon också för jag känner verkligen inte för att springa runt. Somnar när som och har så himla ont i ben,höft,fötter och rygg. Är inte van vid att stå så länge än. Min rygg är jätte stel och jag har blåsor under fötterna "/ Mina skor är rätt hårda fortfarande ^^ Gick med Prince idag och han fjantade sig inte en ända gång. Han har äntligen börjat lyssa på mig :P Mamma har fått gå med honom ett par gånger nu för henne testar han inte. Knäppponny^^ Sen spenderades kvällen med älskling :) Träffar han imon igen :) Tro det eller ej men han ska med till Vedbände, frivilligt ;)
Nu måste jag sova annars kommer jag inte komma upp imon.




Tror min kamera har gått sönder

Den tar bort bilder av sig själv :S Skulle lägga in några bilder från dopet och då var hälften borta :S Så efter jag har lagt in dom som fanns kvar är det bara fyra stycken kvar på minneskortet. Verkligen super kul...

Vet inte vad jag ska skriva om...

men aja länge sen nu så kanske är dags :P Sov hos min älskling i natt :) Gjorde inte det förra helgen så känns som en evighet sen sist ;) I fredags gjorde jag inte mkt blev stan en sväng på kävllen med Johan, typ det :P Igår och idag älsklingen :) Snart ska jag sova, grymt trött och orkar verkligen inte med praktiken imon... :(

RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin