+-


Åkte hem idag

Mådde jätteilla och magen kändes jättekonstig. Blev så efter vi hade ätit frukost i skolan. Så åkte hem vid halv ett. Har sovit tre och ½ timma så nu är illamåendet borta, men magen känns fortfarande konstig och jag skakar. Håller väl på att bli sjuk. :( Vet inte om jag går till skolan imon ska försöka. Slutar troligen vid elva imon, isf blir det ingen lång skoldag direkt.

Lite (ganska många) fler bilder






























Lung dag

Dagen i serveringen har varit väldigt lung, har inte varit stressigt på hela dagen. Så är inte så jäkla trött som jag brukar vara på onsdagar. Har precis kommit hem från stallet och ska snart ner och ta en dusch. Blev en liten dressyr runda. Fast blev inte så mycket till dressyr för nu börjar hans vårkänslor komma fram på riktig. Så han bryr sig inte alls på vad jag ber honom gör, utan kör sitt egna race :P


Bilder sen Varberg (bildbomb)

Kommer en massa bilder sen vi var nere vid piren i lördas. Orkar dock inte redigera bilderna ;)

































Kommer fler imon. Orkar inte lägga upp fler :P


Nyss landat hemma

Har precis kommit hem. Slutade redan vid ett idag, men måste som vanligt vänta på att bussen ut till mig ska gå vid kvart i fyra. Så blev en timmas fika med Malin :P Nu ska jag bara äta sen bär det av mot stallet, och det är skit väder! I morse snöade nu regnar det. Känner mig inte jätte pepp på att rida, har iaf sällsakp idag.


Hatar måndagar

Är alltid lika trött. Blev en lång tur med ponnyn i det fina vädret. Var ute i drygt 1 tim och 45 min :) Skoldagen gick segt idag, kändes som om den aldrig skulle ta slut. Trött som satan är jag också så ska försöka komma i säng tidigare än vad jag gjorde igår.


Dagens frisyr ;)



Underbar helg

Har varit hemma några timmar nu, så har varit i stallet och fixat. Blev ingen ridning idag för mår inte alls bra. Fick migrän påvägen hem. Mår fortfarande illa och huvudvärken vill inte släppa. Får bli att sova tidigt ikväll.
Övrigt så har helgen varit jättemysig. Stannade i Ullared i fredas. Köpte inte så mycket, tycker inte jag hittar något:P Men blev en locktång, fotoram, hårinpackning, smikbortagnsmedel och strumpbyxor. Köpte även ett par lilla shorts på stan. På lördagen gick vi på stan på förmiddagen, och på kvällen gick vi ut och åt och efter det gick vi på bio :) Vi kollade på Black swan, jag tyckte den va bra men Jocke tyckte den va sådär, så är kanske mer än tjejfilm ;)


1 år!



Exakt 1 år sen bilden togs, exakt 1 år sen det blev du och jag. ♥
Dagen ska firas med middag och bio på kvällen :)

Tidsinställt

Vid den här tiden är vi påväg till Varberg :) Eller kanske är i Ullared ;) Vi ska troligen gå in där en sväng. När vi kommer farm misstänker jag att vi ska fixa något att äta sen kolla på en film och sen sova :) Imorgon blir det en tur på stan :)

Nu rullar bilen snart

Snart sticker jag och min älskling till Varberg. Vi har 1 år imon så vi ska åka iväg och fira det lite :) Blir troligen middag och bio imorgon :) Har gjort några tidsinställda inlägg, så får se om dom dyker upp. Annars hörs vi på söndag när jag kommer hem.





Bilder från i sommras när vi var där :)


Klippen från idag









Ni får tåla att filmerna är på sne ;)

Jay Smith, idol Alice och Tyra Sjöstedt

Är nog bästa skoldagen hitils. Vi fick gå och se Jay som vann idol och Alice uppträda. :D Plus en känd tv kock (kommer inte ihåg namnet, och jag kände inte igen han :P) och Tyra Sjöstedt sen var det en liten modevisning :) Dagen avslutades med 40 min engelska där vi gick igenom en läxa. Filmade Jay och Alice. Tyvärr så dog inspelningen båda gångerna :S När Alice sjöng var det precis i slutet när Jay sjöng var det i mitten ungefär. Men dom kommer dyka upp snart.





Tyra och Jay


Nu på schemat

Har precis kommit hem från stallet, och tagit en dusch. Nu blir det städning och packning!


23 mars

Onsdag och snart är det helg :) Andra gången jag stod i serveringen idag, fick prova på att vara hovmästare :P Denna gången var vi iaf fler, förra gången var vi fyra när vi ska vara sju i gruppen. Så gick lite bättre ;) Åkte till stallet och gosade med ponnyn, imorgon blir det ett litet dressyrpass skulle jag tro. Nu ska jag göra engelska och kolla lite på tv sen sova. Är sjukt trött idag med, somnade kvart i nio igår:O


Hotelluppgift

Sitter i skolan och ska skriva om en tursitattraktion. Det går väll sådär, vet inte rikitgt vad jag ska skriva och eller hur uppgiften ska läggas upp:P Aja lika bra att jobba vidare iaf försöka ;)

Dirty white

Chunky Knit Cardigan From Sisley, "Juniper" Wedges From Michael Kors, Dress From Thrifted, Bag From Asos

Tröööött!

Somnar när som. Ögonen är tunga som bly och hela kroppen är död. Hatar måndagar alltid lika plågsamt att gå upp. Gick förövrigt hem idag från stan vilket är ca 1 mil, sjukt stolt över mig själv! ;) Hade ingen lust att vänta två timmar och 45 min i stan så blev en väldigt lång promenad ist :P Så det kan nog bidra med att jag är trött, har precis varit och ridit också. Tror dock att jag håller på/ har fått muskelinflamation. Har så sjukt ont i musklerna i ryggen och dom är stenhårda och super ömma. Kan knappt böja mig ner eller gå vissa stunder. Har haft det så sen i lördas. Har även haft ont i min nacke och min ena axel konstant i snart tre månader. Men det är bara vänster sida av nacken och vänster axel som gör ont :S Man är jätte om i den andra axlen och sidan av nacken :S Hoppas det går över snart iaf.


Kör på en gamal cam bild ;)

Söndagslyx






Badskum, badbomber med mango doft, body butter med mango doft, foot cream och lotion, ny rakade ben, hår inpackning och peeling vantar gjorde min kväll.

Dop outfit




+ en svart kavaj

Nyss hemkommen

Har precis landat hemma. Har varit i Halmstad på dop. Magda och Jocke tvingade med mig ;P Har inte hunnit skriva något i helgen. Eller igentligen har jag väl det med har knappt varit hemma, och har inte suttit framför datorn hemma hos Jocke. Kommer skriva mer snart just nu är jag så jäkla trött så måste vila en stund.

Turn up the sun

Betmar New York Hat From Http://Www.Hats.Com, H&M Black Cloth Ruffle Dress, Vintage Woven Belt, Grey Tights

Dagens underhållning



Våran Ali blev hela 18 år idag! Det skulle förstås firas, man blir bara 18 en gång i året ;) Jag, Malin, Mellan och Jossan gick till Konsum på morgonen och köpte ett kort och en fin liten pressen (allt det han har i håret) Och så gjorde vi en snygg skylt där det stod grattis Ali och 18 år. Tanken var att han skulle gå så hela dagen men det gick han inte med på :P

17 mars

Precis hemkommen. Ska bara äta lite snabbt och sen i ridkläderna. Ska rida en säng men mamma idag :)Hörs när jag kommer hem!

Innehållet





Paket



Visar innehållet snart :)

In school

Sitter med lite goa tjejer i klassen och väntar på utvecklingssamtal ;) Sitter med Emma,Carro, Linn och Fia :) Alla väntar på samtal förutom Linn som gick nyss :P Ska sitta här i drygt en timma till, sen kommer dommen ;) Nu ska jag vara lite social mot tjejerna ;)

Wii


Ikväll börjar detta gå på tv igen :D Älskar serien!

15 mars

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt något speciellt idag som det aldrig gör på tisdagar :P Vi sitter mest framför en data och gör olika uppgifter. Kom precis hem från stallet gick en sväng med ponnyn för han har nog träningsvärk idag sen igår. Träningen gick för övrig bättre än förväntat. Kändes som han galloperade på mol på slutet, och gick klockrent i form och takt. Vi testade på lite där vi fick sluta när han blev halt. Blev förvånad över hur bra det gick :)


Dagens lilla enkla


Jeans- Monki Spetströja- Vero moda

Mot stallet

Dags för träning! Ska försöka hinna ta en snabb bild på dagens klädsel innan jag byter om.

Old times


Bilden är snodd från Malin, från lekis skulle jag tro? Jag är den blonda tjejen längst upp till höger, med blårandig tröja :P

Söndasångest

Usch har absolut ingen lust att gå upp till skolan imon. Vet inte om det är för att jag är så jävla trött och absolut inte vill sova själv ikväll, eller för att jag är så skoltrött. Min älskling sov hos mig inatt, och det var länge sen jag sov så bra. Vaknade dock redan halv åtta av att han vaknade. Så ögonen är väldigt tunga just nu, ska bara ta en dusch sen blir det att försöka sova. Måste plugga lite också har slarvat med det, men har inte haft någon ork alls. Vi lagade tacos, åt godis och mös i soffan framför tvn. Idag var båda väldigt sega så blev rätt mycket tv tittande idag också, typiskt söndagar. Vi var duktiga och lagade hemmagjord pizza iaf ;)Nehe duschen var det ja!

Lördag

Gårdagen var super bra! Först discobowling i 1 ½ timma men Emelie, Rickard, Matilda och Jocke och sen käka på donken. Själv kom jag näst sist i bowlingen, men är väldigt förvånad över att jag inte kom sist ;) Har igentligen inget mer att skriva så lika bra att ta tag i läxorna.

Lite nytt i gaderoben

Blev en tur till stan med mamma så blev lite nya saker inhandlade:)









Fredag och studiedag


Har som sagt haft studiedag idag också, så har spenderat förmiddagen i stallet. Blev en ganska lång ridtur, bara för att det är riktigt fint väder idag :) Nu ska jag äta något sen ska jag börja fixa mig lite. Ska träffa Jocke sen ikväll blir det bowling med Rickard och Emelie :) Måste hinna plugga på mina recept också.

70 min senare

Är helt mör i kroppen nu. Hade bestämt mig för att cyckla 1 timma men sen blev det lite mer;) Nu blir det en låååång dusch och sen plugga recept!


Precis hemkommen

Nu blir det träning!


Studiedag

Så himla skönt att vara ledig. Är det imorgon med, fyra dagar utan skola är inte helt fel ;) Måste bara plugga på lite recept tills tisdag, har inte alla papper heller så får se hur provet går. Men nu ska jag ta och äta något sen åker jag till stallet. Ska rida Twister idag så får väl se om jag sitter kvar eller inte ;) Ne men det ska nog gå bra hoppas jag iaf. :P

Klassens hjältar



 
Bara för att det var internationela kvinnodagen/fettisdagen så fixade killarna semletårta till hela klassen och en tulpan till alla tjejer. Vilken underbar klass man har va? :D

Sticker ut en sväng

Johan kommer och underhåller mig en sväng så ska ut prata med honom. Hörs när jag kommer hem igen.

8 mars

Gjorde inget vettigt idag heller :P Vi hade ingen hotell lektion så vi satt mest vid datorerna och gjorde ingenting. Vi skulle svara på några frågor sen var det över. Har varit i stallet nyss men han fick vila idag även fast det var jättefint väder, men är inte riktigt på humör för det idag, så tvn får hålla mig sällskap. Ska försöka intala mig att sätta mig på träningscycklen där nere, men kommer troligen inte hända :P

7 mars

Vilken seg måndag. Min förkylning vägrar att ge sig och skolan har bara gått allmänt sakta.Hade matte prov och på svenskan får jag göra allt själv nu för Kristian är i Åre. Vi skriver om asa gudar, väldigt roligt... Hade iaf något att se fram emot skulle nämligen rida två hästar idag :) Blev först en tur med Prince tillsammans med Taiten och sen en tur med Twister tillsammans med Guzzler. Första gången jag satt på Twister så var lite spännade med tanke på att han är helt galen jämfört med Prince :P Ska rida honom på onsadag igen fast med lite mer fart då, får se hur det går ;)

Matte boken är mitt sällskap ikväll

Just nu kollar jag på Bee movie på femman och efter det blir det matte boken. Har prov på måndag och ligger efter en del så har lite uppgifter att göra.


New



Gina Tricot- 129 kr

Dagens



Två mobilbilder snabbt taga inne på skolans toalett :P
Träja och svart linne-Gina Halsduk-Gina Halsband- Glitter

Blev skola idag

Stannade hamma igår, kände mig inte så bra. Var trött och lam i kroppen hostade och hade jätteont i halsen. Kände inte för att gå runt i ett kök och hosta hela tiden och när näsan rinner non stop. Men känner mig bättre idag, hade även varit tvungen att gå för provet. Har iaf varit i stallet idag och red ganska länge. Skulle tränat på min "dressyr läxa" men det var omöjligt. Han var alldeles för pigg för att kunna fokusera på vad jag ville. Så han fick mest springa idag. Vårkänslorna börjar komma fram.;)

Har blivit sjuk igen...

Har blivit förkyld, ont i hela kroppen, orklös, huvudvärk, hostar, ont i halsen och i öronen. Känns som jag har fått allt på samma gång. Dagen kommer spenderas i sängen med läxböckerna.
Skrev inget igår för när jag kom hem från dressyr träningen mådde jag rikitgt dåligt. Skakade som om en 90 åring, kunde knappt hålla i något. Jag skulle trycka ut en alvedon från en karta med det gick inte jag skakade så sjukt mycket så mamma fick hjälpa mig x) Hostade så lungorna höll på att komma upp och kunde inta prata. Med andra ord jag mådde riktigt dåligt.


RSS 2.0
Följ min blogg med bloglovin